Hirdetés
Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Valaki tudna guest pass-t adni?
-
Kobe
veterán
azért vannak durva bugok is, főleg annak aki fejleszteni a karakterét. Vettem egy sokkal jobb íjat, mint ami volt, azt mutatja a rendszer -8K damage ahhoz képest ami kézben van....wtf.....kicserélem, erre hozzáad +8K-t a dpshez. Azért aki gyorsan cserélgeti és nem feltétlen próbálja ki, kivághat egy marék lóvét feleslegesen vagy egy jó cuccot :S
-
warcat
veterán
Hm.Reggelről még megvannak plan-ek,lehet egy próbát megér RMAH aktiválást kivárni
"The following commodities will be available for trading in the real-money auction house:
Gems
Consumables
Dyes
Crafting Materials
Blacksmithing Plans and Jeweler Designs
Pages of TrainingThe ability to trade gold as a commodity won’t be included in this initial update, but we hope to enable it in the near future. Keep an eye on this thread for further updates.'
-
Ren Hoek
veterán
Ti már nem AH - ztok, hanem tőzsdéztek ... nektek nem is kell a játék, elég lenne egy webes felület az AH - nak és hajrá ... úgyse játszotok, nem igaz ?
Mi másról szólna a játék? Arról,hogy minél jobb cuccot kiüssél az ellenségből, és felgearelj. Ehhez borzasztó sok időt kell eljátszani, hogy kiessen a megfelelő cucc. Az se játék, hogy napokat farmolsz ugyanazon a helyen, miközben a gyerekkel játszhatnál, sörözhetnél, sportolhatnál stb. Szóval nagyon is jól csinálják, akik kereskednek, mivel a játék része már régesrég végetért Hell-en. (A sztori meg normálon) Ennyi kb a játék mélysége, minél jobb geart szerezni. Már felelősség sincs, nem kell pontokat osztogatni, a szintlépésnek semmi jelentősége kb. (60-at könnyű elérni, onnantól kb ennyi volt)
D2-nél valahogy nem éreztem ezt. Lehet csak megöregedtem...
Aki meg munkának fogja fel, azt is megértem, aki nagyban játszik billenős kamazzal hozta haza a pénzeket az elején, de még most is. Sokan simán örülnek akár 150-200 Ft-os órabérnek is. Egy egyetemista diák, akinek semmi dolga nyáron, és amúgy döglene a TV előtt, inkább csinálja ezt, mint 8 óra gyári diákmunka a prolik között...Itt legalább nincs Ghom testű műszakvezető aki porba aláz, mint egy szardarab és úgy kezel mint egy zombit. Akkor hagyod abba amikor akarod, és akkor mész haverokkal sörözni amikor akarsz. Sokan csinálnák ezt 150 Ft-os pénzért is...Komolyan még én is lehet belevágok, pedig nemrég 2-4000 Ft-os teljesítményfüggő adózott órabérrel csináltam egy szakmai melót. Csak vége van, és lógatom a tökömet nyáron + a tőzsde meg a gazdaság mindig is érdekelt
-
mpierre
veterán
Né, mán. Vmi újabb fix pottyant ki Blizzékből. 1.0.3.10235....
Aszongyahogy:
Classes
Witch Doctor
Bug Fixes
Zombie Charger
Skill Rune – Zombie Bears
Fixed a bug where Zombie Bears were unable to attack targets on slopes
Zombie Bears should no longer become stuck on objects with which they shouldn't have collisionItems
General
Equipped items will now take "wear-and-tear" durability damage at half the previous rate
Please note that durability loss as the result of normal combat is different from the 10% durability loss characters will incur when they die. Equipped items have always suffered durability loss while fighting, and we are simply slowing the rate at which the loss occurs.
Bug Fixes
Fixed a bug that was causing Unique monsters to not drop the appropriate amount of loot when slain
Fixed a bug with linking items with 3 gem sockets
It is no longer possible to create fake achievement linksBug Fixes
General
Fixed a bug that was causing the "Switch Hero" button to occasionally disappear after leaving a game while in town
Fixed several gold and leveling exploits
Fixed several game and service crashes (for Mac and PC) -
Nordic
Közösségépítő
válasz
radi8tor #33281 üzenetére
Most lehet hogy hülyeséget mondok, de majd kijavítanak azok akik inf a3-ban járnak már, de valami feltűnt a gem keresése közben. A Cavern of Frost-ban az esetek 80%-ában van lent két manó(mindkét szintjén 1-1), legalábbis normálon. Ez infernon is megvan ugyanúgy? Mert akkor van, amit még nem nerfelt a blizz.
Joker94: Látom nálatok is megy a szar drop miatt az anyázás a chaten
.
Am az a fura, hogy inf a1-be esett eddig nekem a 3 legendarym, meg a 2 set cuccom. Amióta nem vagyok a1-ben se legendary, se set cucc. Elég különös...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freemanone #33280 üzenetére
Lehet Inferno-n elsőre beadta volna.
-
freemanone
addikt
válasz
Nordic #33279 üzenetére
ne add fel, amikor én kerestem a hiányzó összetevőket minden meglett max 3adszorra, kivétel az a rohadt kavics...... 4,5órán keresztül mentem le abba a barlangba mire hajlandó volt megjelenni.
pedig direkt normalon mentem, hogy minél gyorsabban végigvágjam magamat.(#33277) mikromanus: egész konkrétan Caverns of Frost level 2 és soloban nehezebb, mert sokszor a föld alatt spawn-ol a unique mob és szeret az eldugott sarkokban rejtőzni mindaddíg amíg át nem sétálsz felette.... szóval ha nem látod attól még ott lehet, így partiban több az esély a több láb miatt!
(#33281) radi8tor1: nekem ahoz nincs türelmem, hogy annyit AH-zzak.... max Hell-en tudtam volna menni. Inf Act1 picit nyögve de megyeget a barbimal.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #33276 üzenetére
Jó, csak "valaki" volt olyan hülye, hogy véletlen eldobta a botot
mikromanus: Tudom, hogy a Caverns of Frostban jelenhet meg, de ha eddig 100x nem mentem le abba, akkor egyszer sem. Komolyan ez a játék utál engem...Még a rainbow liquid is meg lett negyedjére, de ezzel már másfél órája szenvedek...
dobolan: Tévedsz, nem mindig van ott. Attól, hogy neked sűrűbben megjelent, nem jelent semmit, hisz én meg pont a másik véglet vagyok...
-
mikromanus
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
Hát ez agemstone embertelen...nevetséges, hogy 100ból 1x sem jelent meg ez a köcsög...kezd felmenni bennem a pumpa...
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #33269 üzenetére
A licit megvab, nem tűnik el de az összes nem buyoutos üzletem közül tán 1 vagy kettőről volt visszajelzés az Auctions fülön. A többi végig not bid, aztán utaltak érte 7,17 eurot. vagy 0,85-öt
(#33270) Huma
Én meg most selejteztem ki 8-10 amut és gyűrűt ami jobb esetben 10-50k aranyat értek, de nem éri meg ennyiért még kirakni se AH-ba. Kevés az a max 10 aukció. Persze akinek van helye... Volt épp olyan barbár zúzó kis karira ami elment RMAH-ban. Szép is volt. Minden volt rajta ami adott szinten jó és a DPS-e az "egekben". De az saját találat volt. Amit kis DH-ra vettem az eddig emlékbe elrakva vagy kihajítva. -
Huma
addikt
Amúgy most hogy húzok egy DH-t. Folyamatosan veszek neki cuccot (fegyvert) AH-ban. Megéri. 3500 aranyért vettem neki két fegyvert ami jobb mint az előző. A régieket pedig eladtam nettó 21k-ért. Sokkal gyorsabban lehet így haladni és igazából még csak aranyba sem kerül mert úgyis el lehet adni.
szerk:
(#33267) mikromanus, (#33266) radi8tor1
Csak gyűlnek az alapanyagok. Épp arra jártam és kiesett. Otthagyni nem fogom, hanem inkább csinálok még egy botot. Lehet hogy értelme nincs, de elfér a ládában.
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #33267 üzenetére
Nekem is van amikor eltűnik a licit és azt írja,hogy "no bids"...de ha egyszer már ott volt az összeg az már csak feljebb mehet, függetlenül attól,hogy kiírja vagy nem...én e miatt sohasem aggódok,mert tudom,hogy nem tűnhet el a licit, és még soha nem is tűnt el.
(#33271) mikromanus:
Érdekes, ilyen nekem még nem volt.
-
mikromanus
veterán
A bidelés visszajelzésről és a hibájáról ami korábban fel lett vetve:
- ha vételre bidelek, akkro jelzi az aktuális állást és hogy hol tart a licit.
- amit én raktam licitre ki arról nem jön visszajelzés. Kint van RMAH-ban egy jó kis set gatyóm 13 eurós kezdőre (set cucc, 100 feletti int és vita, 50 all res). A kezdőt megadták. Aukcióim közt Not bid. No erről téptem a billentyűzetet tegnap. Nektek a saját meghirdetett cuccaitokra érkezik visszajelzés?(#33265) Huma
Egy naiv kérdés: minek neked egynél több bot? -
Nordic
Közösségépítő
Most örülök, hogy dc-ztem(ilyet se sűrűn mondok
), már yoyozik a szemem...egy órája nem tudom összeszedni a glibbering gemstone-t...
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #33249 üzenetére
Jaja. Én is szereztem így 2-300k-ért olyan cuccot ami buyoutban 2-3 milka felett volt. El is ment 2 milláért. Meg volt olyan is aki 10k kezdőlicitre rakta. 15k-nál tartott a licit hajnalban. Elmentem aludni. Azt hiszem 18k-ért ment el az a gyűrű. Félmillás volt kicsit szarabb stattal buyoutban. Szerintem is jó ötlet licitre rakni a cuccokat alacsony kezdőre.
-
killerjohn
addikt
példa arról amiről korábban beszéltünk (flip) (nem én csináltam sajnos)
-
Rossi
addikt
A hozzám hasonló kezdőknek egy tipp: AH-ban lófing pénzért lehet jó kis gemeket vásárolni, socketes itemeket igencsak fel lehet turbózni.
-
vhunor
őstag
Na, összeszámoltam, mennyit költöttem edddig az AH-ban a barbáromra. Inferno act 2-ig csak talált cuccokban mentem, ha 1.03 előbb jön, talán nem is nagyon veszek semmit, de akkor még kevés voltam oda, és semmi act 2-re használható cucc nem esett (milyen meglepő...).
Összesen tehát 865k. Cuccok alább, ami AH-ból lett véve (persze kövek nélkül vagy kisebb kövekkel), azon rajta a vételár is. Nem über karakter, de teszi a dolgát.
-
maross
nagyúr
válasz
radi8tor #33248 üzenetére
Hat jah, regebb szamtech cuccaimat adtam el, nem is keveset, soha senkit nem ba*ok at, halal rugalmas vagyok, de olyan arcokba futottam bele, hogy azt hittem kiugrom az ablakon, es az uzlet utan megjegyzi kegyesen, hogy "akkor azt hiszem kiegyezhetunk egy semlegesben"
.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Alurion #33179 üzenetére
Pontosan nem tudom mennyit ér, de ilyenkor szerintem az a legbiztosabb ha licitre rakod...ha értékesnek találják akármilyen alacsony áron hirdeted meg fel fog menni az ára...én pl. egy amut 200k-ról indítottam és 4 milláért ment el nemrég.
(#33248) radi8tor1:
Na de akkor hol lehet eladni az aranyat,én pl. ott néztem legelőször, hogy lehet-e venni...?
Van esetleg valamilyen Diablo fórum? -
Alurion
csendes tag
Erre valaki esetleg? Köszi!
Többé-kevésbé (inkább kevésbé sajnos) AH ad támpontot, de ehhez hasonlót most nem találtam bent.
-
SSJPeter
őstag
Bocs de ezt nem igen hiszem el,én a kiadás utáni 2. héten keztem el játszani, 2000Ft volt 1 millió vakerán...és alig-alig vettek belőle...nem hinném,hogy sokan lettek volna akik 100k-ért 1500Ft-ot fizettek.
Lehet,hogy voltak de szerintem egy kezeden meg tudod számolni... -
dobolan
senior tag
Biztos, hogy nem lehetetlen 2milliárd gold összeszedése. Én elég keveset AHztam így haszonért az elején, kb. annyit, hogy a saját cuccaimat fejlesszem belőle, de úgy is kb. 30 millió hasznot termeltem. A gold lootom meg valahol 6 milliónál áll
Az már más kérdés, hogy az összegyűjtött goldot hogyan tudod eladni rl pénzért, mert haverok ismerősök oké, de 2 milliárdnál már masszívan hirdetni is kell (paypal kizárva ugye), kivéve ha nem olyan a haveri köröd, akik több száz ezerért vásárolnak tőled. Azért gondolj bele, hogy az említett 4 millió forint 40 nap alatt napi 100khuf átlagban. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de kevesek képesek erre.
Ne értse félre senki, én egyáltalán nem ítélem ezt el, de nem kispályás dolog, és aki ezt megcsinálja, annak nem szabad olyat mondani, hogy 20-30 millió gold nem tétel, mert átlagos játékosokhoz szól ilyenkor. Nekik pedig tétel.
Én az életben befektetésekkel is foglalkozom, de még sohasem mondtam egyetlen ügyfelemnek vagy tanácsot kérőnek sem ilyet, mert tudom, hogy 90%-nak 500khuf is tétel, még ha nekem nem is , mert többszörösével játszom. Sok ember megsértődik, ha nem így teszel. No offence, csak észrevétel.
-
Alg
veterán
válasz
Horbal #33238 üzenetére
A valor jó ötlet, csak lehet hogy nem elég...lehetne akát 6,7,8,9,stb valor, csökkenő bónuszokkal és növekvő +1 valor követelménnyel... (mittudomén 5->6 esetén már 3 pakkot kellene lecsapni, és csak 10%-ot adna, 6->7 már csak 6%-ot stb...)
Persze ahogy nő a valor, fogynak a megölhető szörnyek adott act-ban, egyre nehezebb a fél órában benne maradni, szóval még jól is elsülhetne
-
Mumee
őstag
Első héten még 1500ft-ért ment 100k!!!
-
Horbal
őstag
Hát esetleg csinálhatna egy olyat a blizz, hogy x+óra játék után garantáltan essen egy olyan item ami jó az adott karakternek, tököm tele van az íjakkal meg tegezekkel pl. amik ráadásul nem AH képesek 200óra után 50-es szintű szarok INF act 1-2-3-on... aztán 2x+óra után jöhetne egy újabb...
Vagy x acsi után járna valami nem banner sigil - az ki a faxomat érdekel?
-
Ptech
addikt
Van akinek ez a játék, van akinek meg az. Van aki farmolgatni szeret heteken át, van akinek meg nincs hozzá kedve és ideje. Én már WoW-ban is az AH-ban töltöttem az idő nagy részét, mert egyszerűen élveztem a kereskedést.
Nem azért, hogy irl pénzt csináljak belőle, mert a nagy részét elosztogattam amikor már túl sok arany gyűlt össze.Mindenkit a játék más rész fog meg, szerintem ezzel nincs is gond.
-
Alg
veterán
Na ezaz... először játszottam, élveztem, meguntam... aztán kicsit AHztam, összeszedtem 6-8 millát, kicsit költöttem a karira, de már azt is meguntam...
Azt hiszem kicsit pihentetem a dolgot, kétnaponta felpakolom amit még nem vittek el, néha tolok egy kis kulle runt fél-egy órában, aztán szevasz.
Valahogy nem úgy sült el ez az egész Diablo 3, ahogy sokan várták(/tuk), talán az RMAH miatt, talán a sok kis apró hiányosság miatt (másfél hónap után már illene legalább megbízhatóan működni a gold AH-nak...), nem tudom, de egyre kevésbé élvezem a játékot. (Persze az is benne van, hogy haveri körben senki nem játszik vele, szóval nagyrészt soloban megyek)
Meg ugye az is benne van, hogy sokszorosan nagyobb eséllyel találsz egy jó cuccot AHban, eminek az árát elütötték 1-2 nullával, mint hogy bármilyen ellenség játék közben dobjon hasonlót...(és talán ez a legnagyobb baj, és fogalmam sincs hogy lehetne javítani rajta)
Szerk: az is megfordult a fejemben, hogy kiárulok mindnet RMAH-ban amíg viszonylag normális áron megtehetem, legalább lesz miből megvenni a HotS-ot, ha meg játszani akarok kicsit, azt lehet alacsony szinten is, magatalálósan.
-
WayneGace
őstag
Akik nagyban craftolnak, azok szerintem nem farmolják az alapanyagot, hanem veszik. Na most ha bekészíti a táskába az alapanyagot. Akkor mondjuk 20 item craftolása kb. 2 perc. Gondolom, aki ilyenre adta a fejét nagyjából tisztában van az árakkal. Megnézi a 20 tárgyat, felrakja ah-ba. Az egész max. 10 perc.
Míg én leöltem act3-ban 6 elitet, 1-1,5 óra alatt, azért ,hogy olyan 4-6 sárga essen, amire még a kovács is húzza a száját. Persze a játék a lényeg, de ennek a játéknak része, az adok-veszek, jobb tárgyak keresése, beleértve az ah-n is a keresést. -
Bird
addikt
válasz
maross #33224 üzenetére
Az pedig elég nehezen hihető, hogy valaki a 2Mrd virtuális goldból csinált 2M valódi forintot.... Valahogy kételkedek benne.
WayneGace:Persze a játék a lényeg, de ennek a játéknak része, az adok-veszek, jobb tárgyak keresése, beleértve az ah-n is a keresést. Teljesen egyet értek Veled, de mi már réges régen nem erről beszélünk.... Pont az értelem az ami elveszett útközben!
radi8tor1:Dögöljek meg, ha elhiszem...
-
Bird
addikt
válasz
Djuree #33225 üzenetére
Egyet értek! Szerintem ezt csak a zombik képesek nagyban csinálni! A valódi pénzről meg az a véleményem, hogy azon a pár eruron - legalábbis nekem - nem múlik semmi... Ez az egész úgy ahogy van egyes emberekben függőséget okoz. Lásd, munkahelyen AH-zik... Jó kis melóhely lehet, ha engedik.
Sokakon érződik itt a PH!-n is, hogy elvakultak lettek. Na erre nincs szükségem!
sith7: Pontosan! Az én kisfiamnak amúgy is gyengéje ha a gépnél ülök....Rögtön jön oda hozzám, hogy szeretne az ölembe ülni. Már csak ezért sem fogok hardcore karaktert indítani!
-
domesz
aktív tag
Ennek mi lehet az értéke?
köszi -
Djuree
félisten
én se áldozom fel az időmet erre. elég sajnálatos akinek ez a legjobb időtöltése, nekik gondolom nincs jobb dolguk úgysem, így hát van idejük egész nap erre, de valahogy nem irigylem őket, inkább sajnálom. nekem hálisten van ezer jobb dolgom, néha haverral 1 kis 1-2 órás coop móka aztán meg is unom a játékot, ez nem diablo sajna.
-
maross
nagyúr
Jaj az mar nem virtualis gold gondolom, hanem kezzelfoghato penz. Es ha most a legolcsobb helyen 500ft/1m, de nyugodtan szamolhatsz 1000ft+ atlaggal, remelem adtam egy kis tampontot mennyit mosolyogna a kissrac a rajta vett ajandekokon
. Absolutely no offense, mummee es te is jol csinaljatok, mindenki amit szeretne.
-
sith7
félisten
válasz
CsiguszMaxim #33216 üzenetére
Ne vegye el a kedved, ez egy nagyon jó játék, én sok örömömet lelem benne, mégha az elmúlt 3 hétben csak az act1 - et farmoltam, mert nem tudtam act2 - ben haladni ... szóval fel a fejjel, és ne nézz a fórumra, csak játssz
mikromanus, Ptech
Megértelek benneteket is, végülis csak kihasználjátok, ill. használjátok a játék adta lehetőséget, csak sajnos a mai elanyagiasodott világban, ez már messze nem a játékról szól, és ez sok embernek így keserű pirula.Bird
+1Meg valljuk be őszintén, nem is hagynának nyugodtan gépezni minket ...
-
Bird
addikt
Pont a lényeg veszik el... Ez így egy item manager....
Én nem áldoznám fel erre az életemet...1000x többet ér a kisfiammal játszani otthon, mintsem folyton farmolni-craftolni-farmolni-craftolni.... Az az érzés amikor rám mosolyog és hozza a labdáját, mert focizni szeretne. Többet ér mint tetves 2 milliárd "virtuális" gold
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az időmet inkább rá és nem az AH-ra áldozom. -
Horbal
őstag
válasz
killerjohn #33212 üzenetére
Nem akartam szemrehányásnak szánni - bocs ha úgy jött le - jól csináljátok amúgy, én is nagyon minimálisan csináltam már ilyet... csak lusta vagyok állandóan ezzel foglalkozni.
Nemtom én nem vok közgazdász - amit látok az az, hogy eltűntek azok a baromi jó vételek amik voltak az elején.
Ennek két illetve 3 oka lehet. (szerintem)
1. RMAH - valszeg sok jó cucc kerül oda GAH helyett
2. Flippelés - amikor megveszed és drágábban felteszed még ha a reálisnál alacsonyabb áron is, akkor is az én szempontomból csak az számít, hogy nőtt az ára
3. Rájöttek a népek mi mennyit ér valójában - bár ezt én nem így látom rengeteg az irreális ár.Az a baj, hogy nekem nagyon deficites az AH tevékenységem - utóbbi napokban kb 3 Millát költhettem, és kb 2-t kerestem, és ez így van a játék eleje óta. Persze lehet mondani, hogy nincs hozzá érzékem, de nem is azért csinálom - 1xŰen végig akarom vinni a játékot soloban és mivel rettenetes a drop ezért AHzok. Képes vagyok pár száz DPS/resi/egyéb statra több 100K-kat áldozni...
És nem, nem tudom eladni azt a cuccot annyiért amennyiért vettem, pedig nem szarokat teszek fel, inf ACT2-3ra jó cuccok nem mennek el 5-600K-ért sem nemhogy millákért.
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #33217 üzenetére
Ej, az ilyenek miatt tart ott ez a szerver ahol...huliganok!
-
L4mie
veterán
válasz
killerjohn #33212 üzenetére
hmm? szerintem te ezt nem goldoltad át, és kérlek a jövőben ennek fényében mindig minden kizárólag olcsóbban vagy azonos áron adjál el a vételhez képest.
haha elírtad vagy szóvicc?
killerkohn bocsi nem bírtam kihagyni
no offense
-
Gorneck
legenda
válasz
Horbal #33207 üzenetére
Lehet venni, de kb ott kell rohadni a gép előtt egész kurva nap...én mindig találok olcsón spéci cuccokat...de mire megvenném már el is ment...aztán el is ment tőle a kedvem így már beleszarok az AHba és csak ritkán nézek be, hááátha akad vmi jó vétel amire van is esélyem...
-
sith7
félisten
Ti már nem AH - ztok, hanem tőzsdéztek ... nektek nem is kell a játék, elég lenne egy webes felület az AH - nak és hajrá ... úgyse játszotok, nem igaz ?
-
killerjohn
addikt
válasz
Horbal #33207 üzenetére
az árakat ez miért is? miért nem az 1.0.3 és az rmah ami miatt gyakorlatilag 0-ra csökkent a gah-ba bekerülő új és jó cuccok száma? miért nem tehetem meg hogy a mások által idióta módon, irreálisan olcsón feltett cuccokat újra felteszem a reális árnál 20-30%-al olcsóbban? ergó te még mindig olcsóbban veheted meg, mint amit ér mert én nyomott áron teszem fel, hogy elvigyék hamar? hmm? szerintem te ezt nem goldoltad át, és kérlek a jövőben ennek fényében mindig minden kizárólag olcsóbban vagy azonos áron adjál el a vételhez képest. köszi
ja még annyit, hogy a flipek deflációt okoznak, ugyanis az újralistázás miatt 15% gold elűnik a semmiben.
-
Mumee
őstag
válasz
maross #33206 üzenetére
Ezért is készültem fel rá már jóval diablo megjelenése előtt. Már akkor lehett tudni, hogy komoly pénz ebben maximum 2 hónapig lesz, sőt én pesszimistább voltam, inkább 1-el számoltam és az 1 hónapig ment is a szekér, mintha rakéta lett volna a ló hasa alá kötve, aztán lassacskán szépen lecseng majd úgyis, kivéve ha még bedobnak pár ilyen fincsi "1.03 patchet".
-
Horbal
őstag
válasz
WhiteWalker #33205 üzenetére
Katt a buyout-ra a táblázat fejlécén
killerjohn
Miattatok (mármint aki ezt nyomja) nem tudok egy normális fegyvert venni magamnak, mert felbaxátok az árakat. jurót meg nem vok hajlandó adni pixelekért.
-
maross
nagyúr
válasz
killerjohn #33204 üzenetére
Jo, csak ah-zasrol mar nem elmenykent szamolsz be, hanem harom muszakos munkakent, ugy meg mar ennyiert szvsz nem eri meg "melozni". En napi 1-2 orat foglalkozom vele, az meg elmeny, de hetvegen mikor tobb idom van, mar erosen unom. Egyre szukebb a piaci res, egyre tobb ember probalja ugyanazt csinalni
.
-
killerjohn
addikt
válasz
maross #33202 üzenetére
mármint huf-ért? vesz a fene. abban a pillanatban vége a játéknak. inferno közepén tartok, végigjátszottam háromszor (!), storyja nulla, minden dungeon egyforma, unalmas, szar. dropok nincsenek. komolyan, még dank cellar runok is poénosak amikor néha azt tolok. a molten desecerator invuln shielding vortexeknél sokkal poénosabb... szóval, így hogy a játékot 90%-ban végigvittem, hülye lennék valódi pénzt adni egy virtuális itemért... viszont tök fun az ah-val szórakozni, craftolni (sokszor izgalmasabb mint egy siegebreaker run). ez a játék teljesen "élménytelen", arra megy hogy rmahban vásároljál be ha elakadsz. hát én kibasztam velük, mert el nem akadtam, gold ah-zok és majd egyszer a messzi jövőben, amikor nem 18K lesz egy account, hanem 4, akkor veszek tizet, és megint csinálok egy ***-ot (amiről itt beszélni nem szabad) és blizz elhúzhat a sunyiba
-
mikromanus
veterán
Kb én is ilyesmit csináltam, csak viszonylag kisebb értékben (AS% gyűrűkön, amukon). Gyorsabban mozgott, szinte garantált árat és árrést lehetett elérni rajtuk, cserébe gyorsnak kellett lenni a vásárlásnál és nem gyarapodott olyan látványosan a kasszám. A barbár karim újracuccolására azért mindig futotta. Később már összetettebb szűrési feltételekkel dolgoztam és magasabb áron adott cuccokkal. Lehet kisebb volt arányaiban a haszon rajtuk, de meg lehetett venni. A bagóért kínáltakat elvitték a villámkezűek (ahogy írod neked is volt rutinod ilyesmiben
) . Most már eléggé telített a piac, így a jó statos nagyon ritka cuccok hiénázására képzem épp át magam. Eddig nem rossz. Elég drágák néha (pl ha felüllicitálom véletlen önmagamat), de ami eddig elment belőlük az 500k hasznot minimum termelt. Inkább többet. Fegyvereken kívül még mindig nem nagyon érzem mire lenne 5-10 vagy több millás áron kereslet. Maradnak az 1-2 (3-5) millás csecsebecsék
Ha nem is százmillák, de 20-50 millám lenne ha nem játszom el. Csak minden szemetet vettem mikor tele volt a kassza. Terveket, craft alapanyagot, sok-sok craftolt armort amik nagyja még mindig egyik kariban porosodik... stb. Most próbálom bóvlimentesíteni a ládámat, de nagyon kapaszkodnak a "jónak tűnő" semmit se érő rare itemek -
maross
nagyúr
válasz
killerjohn #33197 üzenetére
Es meg mindig megeri? 5milliot mar bazi olcson meg tudsz venni, utobbi idoben borasztoan leesett az ara.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest