Hirdetés
Aktív témák
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Árazást szeretnék kérni a kesztyűmágusoktól:
Mennyit érhet goldban esetleg euro-ban?
-
Lézerparaszt
őstag
Van valakinek kedve valamikor egy inferno act 1 farmra ?
-
oxox
addikt
jiiipiiii....a másik amulettemre is kaptam ajánlatot...igaz még csak a kikiáltási ár, de az is 1.5 misi
....reggel még 117k aranyam volt....most állok 1.1misin
, és 2.1 misi már tuti be fog futni ma....végre-végre-végre.....amúgy szerintem nem éri meg milliókat kiadni, ha az ember néha kilép és benéz AH-ra simán lehet kifogni jó cuccokat (volt amit ma megvettem 50k-ért, mert jónak tünt....végül is rosszabb volt mint a saját fegyóm (socket miatt), de 120k-ért tovább is adtam
...pl. a jelenlegi fegyverem is 25k-ért vettem, és 400k alatt most még csak hasonló sincs...
-
mikromanus
veterán
Barbárral kb fél kézzel sörözés közben is
Ha nem menne, akkor esetleg besegíthetek. A rizikómentes "trollgúnya" mellett kb 10 perc meló. soloban. Aminél a sört már le kell tenni (normál fegyverrel solo) az kb 5-6 perc. Mivel a coopban kb dupla annyi az élete így kell dps kari és egyvalaki aki leköti a dagit. Utóbbire agy barbár jó resist-armor-LoH értékekkel simán megteszi -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
C4mp3r #31991 üzenetére
"farmolj vagy rmah, blizzard ezt szeretne"
Persze, mert olyan jó dolog agyatlanul, kihívásmentesen végigtolni ugyanazt a kibaxott pályaszakaszt 50x-edjére is
Ahelyett, hogy most már act2-ben szépen lassan, megfontoltan tudjak haladni de mégis gyűlne a pénz és kihívás is lenne nem csak agyatlan hentelés (act1-ben az elitek 99%-a nem akadály már)
RMAH-hoz meg drop is kéne amim ugyancsak nincs, act1 farm közben még értelmes mennyiségű goldért eladható itemem se nagyon esett.
-
Lares
csendes tag
Ez igen. 1.0.3 patch után valakinek sikerült kinyírni Ghomot (inferno ACT3) ? Kicsit mintha esélytelen lenne DH-val...
-
válasz
GeneraL_XTX #31990 üzenetére
Coop?
A botozás tényleg súlyos probléma, remélhetőleg hamarosan kivágják a "kishalakat is".
(#31991) C4mp3r: GoldAH-ban nagyobb a kínálat.
RMAH-ban jobb itemek vannak, de a játék röhögve végigjátszható anélkül. -
C4mp3r
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31990 üzenetére
farmolj vagy rmah, blizzard ezt szeretne
-
mikromanus
veterán
Nightmaren vagyok az "új" DH karival a katapultos küldetésnél. Már csak egy lenne hátra, de az ellenfél bevetette a végső fegyvert. Áttért az egész Imposszibru játékmenetre. Van egy szárnyas gyík, amelyik csak akkor látszik amikor épp a lövés animációt nyomja, aztán eltűnik. Semmi nyoma egész amíg újra nem köp egy tüzeset. Próbálom levadászni,d e addig se jutok, hogy megnézzem mennyi élete van, mert eltűnik kapásból
Edit: hazateleportáltam és megjavult mire visszatértem. Egyhiteltem a kis k*cs*g*t. Elotte vagy 5-10 percet szivatott
-
Neptunfű
tag
válasz
WayneGace #31982 üzenetére
A trükk: "Ürítsd ki a stash-ed és csak a BlackMushroomot pakold be. A karakteredről vegyél le minden ruhát, csak 2 gyűrű és egy amulett maradjon, mind 6%-6%-6% MFel.Ezzel megkapod a Devil inside acsit. Craftoltass le 9-et ugyanazzal a recepttel, majd add a kovácsnak a gombát és miután megette, pontosan 666 másodperc múlva craftold le a 10. tárgyat.
A hatás leírhatatlan,
minden másra ott van a MC.... -
válasz
GeneraL_XTX #31984 üzenetére
Túl sok a gold. Kell a goldsink.
-
Cyberpunk
félisten
Wizard-hoz milyen cuccok jók, vagy is milyen stat-os? Inteligence?
-
GeneraL_XTX
veterán
Ezt az igen magas javítási árat nem tudom minek kellett erőltetni, tök szívás.
Én is most fejlesztettem fel a karimat Inf act2-re, de mivel az eliteknél azért még sűrűbben halogatok gyakorlatilag pénzügyileg nem jutok 1-ről a 2-re mert az összes arany droppot elviszi a javítás
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #31980 üzenetére
Akkor nálad volt a probléma.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #31971 üzenetére
Azért ne írjunk butaságot. Tökéletesen fut Intel HD-n. Eleve hivatalosan támogatott is, lásd itt!
-
scott_free
senior tag
hellen hol érdemel aranyat gyűjteni barbárral?
inf act 1-ben minden elit csapat kínszenvedés, csoda ha le tudom gyűrni őket, a dropjuk meg kb. nagy semmi, jóval több megy el a javításra
ezzel szemben minden jobb cucc sok pénzbe kerül...
-
WayneGace
őstag
válasz
killerjohn #31965 üzenetére
"warcat kollega volt olyan szíves nekem megmutatni a craftolást, 2x10 kesztyűvel" Ez mit jelent? Van valami trükk?
-
Amur
addikt
Elment az első eurós tételem,méghozzá egy kováccsal legyártatott rare íj!
Nem voltak túl jó statok rajta a demon hunteremnek,de egy level 25 körüli DHnak kiváló.
Valaki így is gondolta és 4,5 eurot adott érte buyouttal!
Lehet gyártok még párat,mert ezeknek az előállítási költsége nagyon gyér(az alapanyagon kivül ha jól emlékszem 1200arany.. ha azt nézzük a tisztán maradt 3,5 euro az meg kb.ugyanannyi csak forintban..azért az jó arány! persze biztos nem lesz mindegyik ilyen jó,de ezzel mákom volt!) -
oxox
addikt
válasz
FehérHolló #31972 üzenetére
csak jelképes 30k-t tettem be, hogy lássák....
-
oxox
addikt
válasz
igen nézegettem a profilodat, láttam, hogy 60misi felett jársz....szedegettem is az állam...ill. láttam, hogy +goldos cuccokban aprítasz....
-
mikromanus
veterán
válasz
warcat #31963 üzenetére
Ohhohohó, csak nem kalandozgatsz aprócska karakterrel? Csak mert már én is majdnem elkezdem leírni a legújabb összeesküvéselméletemet, hogy bugos az AH kereső, ha nem az "első" karid van kiválasztva, de aztán hamar megvilágosodtam. A kereső alapértelmezetten a kiválasztott karaktereden áll. Minden keresés (ha másként nem rendeled), akkor az adott karakter szintjét használja felső korlátnak. Gondolom amire nincs találat, az nem használható az aktuális kölyökszöcske kari szinten...
Vagy állítsad be a felső lvl korlátot, vagy válts karaktert a legördülő listából! Valami 60-asat, vagy a nem nevesített kaszt neveseket!
-
warcat
veterán
válasz
Vannak bőven rossz szériák megnyugtatlak itt is
Az is baj,hogy már rengetegen rászálltak és túltelített a piac,azért ritkaságokkal lehet még keresni
/ezért is akarok beszerezni most receptet/
(monk über tankkesztyü most kelt el 14ért - vicces mert aki nem ért hozzá 1-2 milláért rakta volna be),de gyakran már csak az van,hogy eladod az igazán jól sikerülteket,és a maradékból lesz haszon.Azért jobb mint a farmolás,nameg mindig beüthet megint egy 200 eurós roll bármikor
Eladásra a fórumokat tudom ajánlani,gyakran látni,hogy van egy szép nagy galéria és válogasson aki akar,pl 1 től 20-ig minden vihető 80k-ért ésatöbbi.
-
killerjohn
addikt
nem rossz!
én most vettem 21M-ért egy plan-t, és 6 propos kesztyűket craftolok. pfff, plusz betettem az első 68 db kesztyűbe 9.7M goldot (essence, tear, book, gold), és eddig 4 kesztyűt adtam el és 17M-nél járok
szerintem hamar meg fog térülni az a plan
persze ez szerencse kérdése, biztos vannak dúrván rossz szériák is. csak sajnos tele van a mind a 10 AH slotom, és így nagyon lassan megy az eladás... szóval ne addódj, 3 kesztyű is 1-2M licitről indult, aztán sokáig semmi, aztán hopp, tegnap éjjel az egyik felment 6.7M-re
warcat kollega volt olyan szíves nekem megmutatni a craftolást, 2x10 kesztyűvel - az első széria +4M-ben zárult le, a második pedig -500K-ban
-
warcat
veterán
Valamit elrontottak ahban mióta volt az a szerver restart login miatt,az exalted grand receptek egy részét nem jelzi ki,már vagy 1 napja egy eladás sem volt,lehet várni restartra.
Nem,nem hinném,hogy elfogytak volna mert restart előtt volt benn,és azóta nincs,eladást sem jelez mert 0 per unit. -
killerjohn
addikt
válasz
Mackósajt #31955 üzenetére
hiszek neked, de egyelőre act1-2-3-ban még nem volt példa arra hogy 1 hiteltek volna...
800 allres pedig ~70% DR, plusz a sima DR, plusz a meelee DR (ha van), [plusz a dodge, de az más kérdés]. Szóval ilyen mitigation mellett megnézném azt, ami 37K life *2, azaz 74K-t sebez... ugyanis azt jelenti, hogy a bejövő sebzés 0,07-szerese (50% DR-t, és 20% melee DR-t feltételezve) a tényleges sebzés, ami ha meghaladja a 74K-t akkor 1 hitel. good luck.kecz: ilyenkor kapsz refundot, mert csak ennyit tudott neked kiszolgálni az AH (ott lesz a refund a completed fülön a 76 db cuccoss mellett, goldban)
-
Kobe
veterán
nem tudom mennyire könyveljem el sikernek, hogy blizzard válaszolt a ticketemre: a hivatalos válasz szerint ne intel HD kártyán futtassam a játékot...mert ugye a dxdiag azt is mutatja, az más kérdés hogy a játék egy nvidia 540m en fut
biodroidok ébresztőőőő
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #31954 üzenetére
Szerintem szivatja a vevőket. Azt hiszem mikor bedobja a stashbe, akkor a csomagméretnek megfelelő pakkokat dobál be és nem a maxot. Vagy ez csak akkor van ha különböző forrásból veszed, de ha ugyanattól többet akkor nem? Mindenesetre vicces lehet 10 db helyre bedobni ami beleférne egybe (100 db vásárlása esetén)
-
kecz
aktív tag
Ha kifizettem a 100 db tome of jewelcraftingot, akkor miért csak 76 van a stashemben, miután átraktam? Előtte egy sem volt benne.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
killerjohn #31948 üzenetére
A force armor már nerfelve lett, így akkor is megölhetnek 1 ütésből, ha fenn van (ha a HP-d kétszeresét beléd vágják).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #31950 üzenetére
Dögivel alatt 20-30 goldot értesz?
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Csizmás #31946 üzenetére
nekem elsőre megvolt
-
LÁZ
addikt
válasz
én 1 napig molyoltam vele, mire előkerült, viszont az a környék farmolni patento
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
2 órát kerestem olyan gyakori.
Csak a 2. szinten érdemes keresni, a többin át lehet rohanni. -
Mr.Csizmás
titán
gibbering gemstonehez a mob spawn milyen gyakori?
-
LucifeI2
őstag
válasz
adamkaa777 #31940 üzenetére
We're currently planning to address the +Attack Speed affix bug for existing Legendary items in patch 1.0.4.
-
Zan
aktív tag
Meséljétek már el,hogy minek resist egy ranged karibak első körben? Teljesen felesleges! 2 dolog fontos: Crit chance és crit dam. Ha már közel kerülnek hozzád,az már rég rossz..! 600-700-nál is 1hit vagy act 3-ban,meg 50-nél is! Nem azt mondom,hogy soha nem kell rá költeni. De először szerintem inkább az a fontos,hogy valahogy tudj farmolni Act3-Act4-ben. Ha majd ott esik olyan,ami még ezek a statok mellett resistet is ad bő nyállal,akkor természetesen useful a dolog. De eleinte én a minél nagyobb DPS-re gyúrnék és egy olyan26-30% körüli Crit-chance-re.
-
WayneGace
őstag
válasz
adamkaa777 #31940 üzenetére
Szóval még mindig bugos. :/ Egyszer én is benéztem ezt, de el is tudtam adni a vásárolt cipőt.
-
adamkaa777
senior tag
Ma vettem egy legendary attack speed/dex /mov speedes cipőt.. tudtam hogy bugos volt az attack speed vagyis azt hittem már rég kijavították :S Elég szánalmas hogy 1 hónap alatt nem tudják kijavítani
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Mythsardan #31929 üzenetére
csakhogy már ha meghalsz, fullra gyógyulnak...
-
OP-ToTo
aktív tag
Kész van a normál staff of hedring. Hogy tudom megcsinálni nightmaresre, hellesre? Csak meg kell ölni izuelt a reziért?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mythsardan #31930 üzenetére
Nem adtál Battletaget, így b@szhatod.
OP-ToTo: Nightmare szinten válaszd ki a prime evil questet.
Menj a bastion keep-ben lévő gyógyító melletti árushoz és ott lesz a plan 1 goldért. Hell szinten ugyanez a hell planhoz, stb. -
Fandango
veterán
válasz
Probald meg behuzni a kicsit fentebb levo szobaba, halj meg ott, ott fog maradni, es utanna mar ki van kerulve, nem all utadban.
Tudni lehet valamit arrol, hogy mikor lesz D3 Armory, vagy lesz e egyaltalan?
-
Djroberto
tag
válasz
hányas szint ez??
én megyek ölni...:-)
-
Alg
veterán
válasz
...és aztán dobnak 3 lvl45 kéket
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Mythsardan #31927 üzenetére
Éppen, hogy sikerül legyőznöm őket, erre betesz egy még rosszabb Arcane Mortar Horde Molten kombót, így most nem 4 mob rak lézert, hanem 10. Kilépni nem akarok, mert akkor bukom a 4-es valort, inkább addig küzdök, amíg van aranyam repair-re
-
SSJPeter
őstag
Na már én is Act 4-ben vagyok Infernón, kicsit szenvedős volt végiggyalogolni Azmodanig de aztán őt leirtani már elég könnyű volt, másodikra meg is lett.
Rakanoth meg tényleg nagyon könnyű volt...pedig van akik rá panaszkodnak, de ezek szerint elég jól bírom a közelharcot ha nem kavar be az elemental damage.
Nekem eddig a legnagyobb kihívást Ghom jelentette, kíváncsi vagyok mit tud majd Izual...
-
Mythsardan
aktív tag
Inferno Act 1 nem is lenne nehéz, ha nem állná az utamat egy Vampiric Arcane Frozen Molten elite pack. Nagyon mocsok tud lenni. Leteszi a lézerjét az egyetlen menekülőúthoz és mindent mást meg lefagyaszt majd alám rak egy lézert (kis barlangban van, így futni sem tudok)
-
Kobe
veterán
kicsit emguntam a DH-mat, inerno act 2 nél elakadtam kicsit, gold még nincs elég.
Elkezdtem egy mnkot húzni, azt kell modnjam, ha így alakul, nem lesz problémám a cuccokkal....olyan DH holmikat dob neki folyamatosan h 10 ujjamat megnyaltam volna érte 30-as szint körül....csak tartsa emg jó szokásátamugy akinek nvidia karin van fps drop baja, próbálja ki a legújabb beta drivert. Sokat segít. Nem tökéletes, de a vga részét legalább megoldja, persze a HDD swap issue ugyanúgy megmaradt - erre kék poszt szerint jön egy hotfix nemsokára
-
RockHaRD
addikt
válasz
radi8tor #31914 üzenetére
aha...
nagyjából akinek van esze, az kb 600ft-ért is kaphat 1 milla goldot, szal ha 2000-ért eladja millánként, akkor óriási üzletet csinált... ebay-en 20€-ért megy a 10milla arany...
szerk.: pont ezért jobban járt volna konzolKartel fórumtárs, hogyha azt a 14 millás itemet egyből RMAH-ba teszi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #31896 üzenetére
Nagyjából 2000Ft 1 milla gold.
-
Pocok256
veterán
Na felhúztam a daemon hunterem is 60-ra meg infernalra 600k bol vettem nullárol neki itemeket most így kezdésnek 80k dps és 130k körüli crit van
Még van mit javítani rajta de 600k ból ennyi jött ki. Remélem elég lesz inf 3 ra is ami van.
-
-conrad-
addikt
act3 farmra keresek csapatot, most lenne kedve valakinek menni?
(vérszemet kaptam az este)
-
Cyberpunk
félisten
Nerfelés után tényleg akkora szopás lett?
-
Djroberto
tag
megtudná valaki mondani hogy MONK Hell Act1-ben kb milyen értéknek mennyinek kellene lenni és milyen skillekkel próbáljak meg haladni?
Egy olyan kérdésem lenne hogy Hell után a következő szinten ha meghal az ember akkor elvész a karaktere a cuccok megmaradnak és kezdi lvl1-ről ?
vagy hogy megy ez? lett változtatva valami?köszi
Nem lenne kedve valakinek közösen menni aki szintén Act 1-ben van?
-
Amur
addikt
ugy látom az act2-es ancient path-es manó is nerfelve lett..
10ből egyszer sem volt ott,eddig meg 80%ban ott találtam a zsákos majmot..Más: a kovácsos meg ékszerész papírokból mennyire lehet valaha is szükségem?
Azt látom hogy a kovács fejesztéséhez kell néha 1-2 darab,de nagyobb mennyiségben is kell majd később(most level6 a kovácsom),esetleg receptekhez is kellhet ilyen?
vagy ha már van 60-70db akkor inkább dobjam fel AHra a felesleget?
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest