Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #24691 üzenetére
Na most elkezdtem olvasni onnan, ahol legutóbb abbahagytam. Kicsit én is kezdem unni. Lassan jön az inferno, már 60-as a wizardom. Ekkor fogom negyedszer újra kezdeni. Ha mindegyik karival végig akarom vinni az összes szintet, az "ugyanaz" az a játék 5x4=20x. Nem fogom újra játszani vélhetőleg maximum 4x, azaz infernoig. Ha nem megy, majd hívom a barbár havert. Ha vele se, akkor fiók. Talán valamelyik karinak adok majd egy esélyt... Később... Valamikor.... Amúgy jelenleg: lvl60 wizard, hell act3 végefelé és sárgánál nem esett jobb cuccom. A DPS aktív skillekkel együtt is csak 9k (1 kezes+orb). Minden cuccom AH-ból van, olyan sz#r a loot. Ha nem lenne AH, már hellen sem tudnék mozogni. Így viszont túl sok kihívás most ott sincsen.
Néha összecsuklok, de csak mert belerohanok egy nagy seregbe, h na majd az archon. Csak aztán későn kapcsolok h ott nincs diamond skin...
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest