Hirdetés
Aktív témák
-
priti
addikt
3 hét se telt el a megjelenés óta. Ha ennyi idő után minden szinten hentelnél a kariddal szerintem azt mondanád, hogy rövid volt a gém
Én mondjuk a lvl99-re szavaztam volna. Az szerintem korrektebb, hogy csak idő kérdése. Aki bénább vagy kevésbé vágja az mondjuk 2 év alatt, de eljut lvl99-ig amin már minden intézhető stresszmentesen, aki meg vágja, meg vásárol az meg már lvl60-on végigviszi simán.
Ez a max lvl60 picit... kilóg a lóláb.Mondjuk én lesajnálom, jó kis agyatlan hent meló után. Azt kaptam, amit vártam. Idén nem is kell már mást venni amennyi időm van arra, hogy játszak... meg van oldva.
Mondjuk a karakterek grafikája elég szégyen, főleg közelről, űűű, na mindegy le van carva.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #24691 üzenetére
Na most elkezdtem olvasni onnan, ahol legutóbb abbahagytam. Kicsit én is kezdem unni. Lassan jön az inferno, már 60-as a wizardom. Ekkor fogom negyedszer újra kezdeni. Ha mindegyik karival végig akarom vinni az összes szintet, az "ugyanaz" az a játék 5x4=20x. Nem fogom újra játszani vélhetőleg maximum 4x, azaz infernoig. Ha nem megy, majd hívom a barbár havert. Ha vele se, akkor fiók. Talán valamelyik karinak adok majd egy esélyt... Később... Valamikor.... Amúgy jelenleg: lvl60 wizard, hell act3 végefelé és sárgánál nem esett jobb cuccom. A DPS aktív skillekkel együtt is csak 9k (1 kezes+orb). Minden cuccom AH-ból van, olyan sz#r a loot. Ha nem lenne AH, már hellen sem tudnék mozogni. Így viszont túl sok kihívás most ott sincsen.
Néha összecsuklok, de csak mert belerohanok egy nagy seregbe, h na majd az archon. Csak aztán későn kapcsolok h ott nincs diamond skin...
-
4 nap után válaszolt a blizzard nem tudnak adni haveromnak guest keyt ő meg kipróbálás nélkül nem akarja megvásárolni .... please küldjetek egy guest key-t ha van privibe
nekem a digitális verzióhoz nem járt
-
Alg
veterán
válasz
LucifeI2 #25002 üzenetére
Ehhehe... beléptem hogy csináljak egy screenshot-ot, előjövök a Leoric manor ketjében, egyből főboss, inv. minions frozen teleporter desecrator... na erre nem voltam felkészülve így hirtelen
a városba sem tudtam visszajutni amíg le nem csaptam songoku módban másodjára
Naszóval:
Passzív: relentless, superstition, berserker rage
Rúnák balról jobbra: inpunity, insanity, provocation, marauder, smite, dreadnoughtVan egy rahedli DH/Wiz cucc a ládámban, érdekel valakit(130 dex-es gyűrű, 105 int-es 550 dps-es lándzsa...)?
-
S e t h
nagyúr
Annyira figyelmen kívül hagytam eddig az árusokat a játékban, hogy konkrétan most hellen vettem két olyan gyűrűt semmi pénzért, amik egy ezrest dobtak a dps-en, néha nem árt benézni hozzájuk, főleg ha kevés a pénz.
-
Pocak89
senior tag
Üdv!
Inferno act2 legvégén elakadtam belial-nál demon hunterrel. Amikor végzek az addokkal az elején és lejön a boss bírom egy darabig de mikor újra jönnek a kígyók vége. Ha van itt vki aki tudna segíteni lejönni velem és leölni azt megköszönném.
-
megint én
őstag
Még egy kis help!
Mit éri meg inkább life/hit, vagy lifestealÉn nem értem, mennyire agyhalottak egyesek.
Kedvebcem amikor ilyen lekraftolni sem éri meg cuccokat feltaknak 2.000.000.00-ér. De licitálhatsz rá 215-ér... -
Sonja
nagyúr
Hell Azmodan is megfeküdt, jöhet az Act 4 és Diablo.
5 NV-al is csak 2 rare cuccot dobott Azmodan.
-
Nordic
Közösségépítő
Nézd elmehetnék veled Act 3-ba, de mint mondottam én is szenvedek Act 2-be, tudom miről beszélsz. Engem nem is ez akaszt ki, hogy nálunk egyesek könnyebben, míg mások nehezebben haladnak, hanem az, hogy az ilyen Kugen meg Kripparian féle egyének hogy a francba mennek át úgy inf-en, mint kés a vajon, az előbbi ráadásul HC karakterrel. Ez valahogy nem fér a fejembe.
-
Djuree
félisten
van valami kép milyen a legerősebb kari amit eddig csináltak d3-ban? kíváncsi lennék
-
Jazz
veterán
válasz
#57919488 #25055 üzenetére
Milyen solo-ra az a kérdés. Infre? Egyik se mert mindegyik 1 ütés. A WD-nek még közel annyi védelme sincs mint egy wizz-nek. Az idézett állatok sem nyújtanak védelmet, nincs mi mögé bebújni, mert 1 hit-ek azok is, így nem lesznek állataid. Csak te, meg a 100k-t sebző mobok, amik gyorsabban futnak nálad.
Csináltam WD-t is 60-asat, wizza gear-el kipróbáltam. Irdatlan halmozott dps-t összelehet szedni a sok idézett szarral, csak az a gond ha hozzád érnek, mert 30k dmg a 25k-s életébe, és vége.
-
DonMedve
addikt
Ezt nem hiszem el!
-
DonMedve
addikt
Értem,köszönöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DonMedve #25060 üzenetére
Ez nem jó semmire. Lost-ból való részletek vannak benne.
-
törölt tag
Wizard vagy WD, melyik jobb solo-ra? Ja és melyik miért?
A többi class nem jön be. -
Amur
addikt
Túlmelegedés volt!
A videókarit most figyeltem: 1 perc alatt 50fokról 85re ugrott fel!
De csak az act2 elején a homokviharos rész akasztja ki!
visszaveszem kicsit a részletességet! aztán majd visszarakom a következő területen!
Más tapasztalt hasonlót? -
priti
addikt
válasz
radi8tor #25044 üzenetére
...de nemár, hogy EU szerveren a pingért kell remegni... még ha amcsi lenne, vagy ázsiai akkor aszondom oké... nincs valami cgf file amibe bele lehet túrni? maxpackets állítása vagy valami hasonló?
szerk:
banyeeek, nem nyomtam ki a torrent klienstúúú... hát velem mi van, még szerncse, hogy a cfos mellett van az ikonja és azt át akartam nyomni pingjavításra pfff azt csodálkozom hogy laggol
-
Jazz
veterán
válasz
Nordic #25035 üzenetére
Én már találtam nem egyszer, inferno act1 farmolásakor, 100-as mf-el 5-ös valorral.
(#25035) Nordic: Majd ha leszel Act2 végén, akkor látni fogod miről beszélek. Ott a zárt térbe nem lehet elkerülni hogy megüssenek. Amúgy ha ezzel az ügyességre (esetleges hiányára) próbáltál célozni....Én is végig szenvedtem Act3-ig, azért tudom miről beszélek. Biztos ő is nagyon ügyes, de hidd el, engem sem kell félteni.
Nekem sincs rossz szettem, sőt, de az én szettem 30k dmg, és 25k hp, és ez már baromi jónak mondható 6k armor és 800 resist mellett (energy shield-el).
Neki: 50k dmg 45k hp magas ias és crit mellett. Ez már kib.ul jó.Nagy Belial-ig el se jutok. Phase 2-nél ha bekapsz 2 ütést, véged. Lehet hogy 50k dam-al ezt meglehet oldani, mert gyorsabban ölsz mint ahogy közelednek, nem tudom.
Kiakasztó, mert halálosan teljesen reménytelen. Igaz nekem egy itemem nem milla / db, hanem "csak" pár száz k. És már az is nagyon jó.
A zavaró az, hogy páran írják hogy így-úgy lehet solozni infet, a játékosok 99%-a meg azt tapasztalja hogy megüt a szöcske és megmurdáltál.Erre bemeletem azt a két képet, mert elképzelni nem tudom hogy ezt egy átlagos gear-el hogy a nyűbe lehet leverni. Vagy a barbár ami eljut Act4-ig, ott is az itemek darabja 1 millió? Vagy ennyire erős az a kaszt? Te is bejöhetsz ha gondolod, és szívesen megmutatom hogy miről beszélek Act3-on.
-
priti
addikt
Ez de gáz, hogy megyek, megállnak az ellenek ütni nem tudok csak futkosni és egyszercsak a köv. kép hogy meghaltam és buktam az XP-t.
Én most kezdtem nemrég lvl12 wizard és már ez van. Mi lesz hellen?
de mindig valami főgenyónál van kapcsolatszakadás... akkor már inkább vegyék lejjebb a limitet és a belépésnél legyen foglalt hibaüzenet, de ha beenged akkor már szolgáljon ki rendesen... -
LucifeI2
őstag
Barbárral Siegebreakerig legtöbb elite packet meg tudom ölni, de nem könnyen, mert nagyon alacsony a dps-em. Utána már vannak olyan mobok amiket ki kell hagynom, mert olyan affixet kapnak, hogy nem tudom megölni őket. Amikor először csináltam, volt olyan pack amin 20-szor haltam.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #24907 üzenetére
De törtek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
DonMedve #25027 üzenetére
2 fajta játékos van. Aki rohan és rosszul érzi magát ha 2 ütésből nem gyak le valamit.
Ők ah-nak és ők fognak rmah-ni.
Meg vannak azok akik ráérnek. Normal és night kb 52 óra alatt lett meg. Úgy, hogy 300+k goldom volt és majdnem tele a ládám.
Hellen már kellett boss csoportokkal kergetőzni 10-15-t, de én nem bántam. Mivel 52 szintű volt a doki nem terveztem nagy bevásárlást. Azt terveztem minimális ráforditással, max megtakaritással jutok el lvl60-ig. Mondván, majd ott költök picit többet.Kiváncsi leszek a blizz mikorra és hova állitja vissza a karakterem.
Jazz: ah-ban láttam már (bár a kereskedése fel van függesztve). De talált már valaki innen?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
-conrad- #24994 üzenetére
Majd játékon belül megkereslek, és megbeszéljük, mikor hogy. Köszi!
(#25032) Jazz: Azért ez nem csak kaszt, hanem játékos függő is. Lásd, valaki már eljutott itt is barbárral Act 3-4-be én meg Act 2-be szenvedek. Neked nehéz volt Belial sorcival D1rect-nek elsőre sikerült. Sok múlik azon milyen gear-ed van, de azon is ki mennyire ügyes. Valaki el tudja kerülni futkorászással Belial robbantgatását, valaki meg nem. Teljesen felesleges ezen fennakadni.
(#25033) DonMedve: Inferno act1-ben én 4-et találtam, azóta csak ugyanazokat. Szinte biztos vagyok benne, hogy csak infernon fognak hullani.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Egy kérdés.Receptet szórt már valakinek kovácshoz?Vagy ahhoz,hogy lehet hozzájutni? -
Jazz
veterán
válasz
LucifeI2 #25030 üzenetére
Eszemben sem volt hasonlítani, csak ő wizard-os volt, te meg barbáros, és érdekelt volna hogy barbival milyen és hogyan, mert wizard-al egyenlőre inferno játszhatatlan solozva.
Azon gondolkozom hogy indítok egy meele karaktert.
Nincs kedved bejönni a játékomba és megmutatni hogy néz ki ez egy barbárral? Még megvannak a mob-ok.Visszatérve wizára, annak meg semmi értelme hogy kihagyom az ilyen elit pack-okat, hisz pont ezek dobnak jókat. Leverni meg teljesen lehetetlen, mert ha eltalál egy Mortar, az 30k. Arcan csapda 80k. Megüt, 50k. (800res, 6k armor) És verjél le összesen 12millió hp-t úgy hogy közben menekülsz...no way.
-
LucifeI2
őstag
válasz
radi8tor #25007 üzenetére
Én Powered Armor-t használok többnyire.
Jazz: Diablo egy vicc. Phase2 nehéz, de a másik két phase nevetségesen könnyű.
Mortar konkrétan belém nem sebez semmit, ha melee mobok kapják, mert mögém lövi. De nem értem miért próbálod a Barbárt a Wizardhoz hasonlítani, mind a kettőt teljesen máshogy kell játszani. Belém nyílvan nem fognak ezek 50k-t ütni.
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #25025 üzenetére
Ezt próbáltam én is, de beránt magához, ott meg csak a halál vár.
Több mint 4 millió HP-ja van egynek.
Illetve még attól kérdezném aki írta hogy barbival könnyű volt inferno diablo act4 is....az ilyet is könnyedén lelehet verni babával?? Ez komoly?? Odamész és csapod és ennyi? 50k-kat üt beléd energy shield-en keresztül, és akkor még nem szórta rád a Mortar-t meg az Arcan csapdát.
-
DonMedve
addikt
Szerintem két dolog van.
1., A könnyebbik,amire a Blizz is számít,hogy szépen bekoslatsz valamelyik AH-ba(Blizz reméli,hogy majd a RMAH lesz az),és bevásárolsz.
2.,Farm ész nélkül.Ez ami időt,energiát igényel rengeteget.Meg ne a Bossokra állj rá,azok nem dobnak.Én személy szerint utóbbit választom,nem 3 hétre vettem a játékot.
-
frame>24
addikt
Ezzel az összeállítással wizard hell szinten elsőre megöltem Belialt. Aminek azért örülök, mert ez máskor minimum 3 halál volt, és skill-átrendezés is kellett. Itt most minden ua., mint "menet közben" a rendes pályákon.
living lightningban kellemesen csalódtam.
a dmg tök fos, még a magic weapon buff is rajta van (1.5% life), de kell a vitality
gyűjtök mindenféle "bonus dmg to elites" és "reduced dmg from elites" tárgyat, már itt is kb. a kék + sárga monsztákról szól a game.
-
Kobe
veterán
megköszönném ha valaki tudna linkelni egy normális hell-inferno demon hunter buildet, lvl 55től felfele
a másik: én értem, hogy a játéknak nem kell túl könnyűnek lennie, de hogy hell act 1 ben a butcher semmi más cuccot nem droppol mint 2 kéket a többi fehér, a kék persze monknak jó, mikor DHval megy az ember, az már direkt szopatás....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Blaise #25012 üzenetére
Pont most jutott eszembe, hogy loptam egy screenshotot a telefon képernyőjéről (franc ír tollal egy papírlapra ha itt a 21. század
).
Megvolt a restore, be tudok most már lépni. Szerencsére az alkalmazás nem túl sokatmondó és eszembe sem jutott, hogy most nekem a sok közül melyik kód is kéne.
-
erikserif
csendes tag
Jó kis játék ez ,alig lehet letenni
-
thesound
addikt
Act-ok közötti utazáskor a nephalem valor buff elveszik (nem kedvem szerint utazgattam, ezt hozta a sztori)... vagy tovább tart mint fél óra felérni a high heaven-be?
Leírták már, de megerősítem a boss-ok (hell-en vagyok monkkal) elég könnyűek, egy rare pack meg hát... -
Bazzzs
senior tag
válasz
Stauffenberg #25005 üzenetére
Mobile Alerts van esetleg aktiválva? Azzal el tudod távolítani ezt a védelmet, vagy ha annak idején felírtad az Authenticator serial számát - erre figyelmeztet több helyen is -, akkor azzal is vissza tudod állítani. Sajnos, ha ezek a lehetőségek kiesnek, akkor marad a levél a Blizznek.
-
Blaise
veterán
válasz
Az authenticator telepítése után kiírt egy kódot, hogy azt írd le mindenképp, mert ha újrarakod a telefonod, akkor kelleni fog. Kapkodtál, megszívtad, ha nincs bekapcsolva a mobile alerts.
-
Djuree
félisten
válasz
híjj ez szopás a javából. írj a blizz-nek egy szép hosszú levelet amiben leírsz mindent
meg fogják érteni sztem. a fotótad meg nyugodtan elküldheted, mit csinálnának vele, feltöltik valami buzi oldalra vagy mi?
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Kéne egy kis segítség, mert egyszerűen felb@sz a Blizzard idiótasága!
Szóval az accountomat egy Androidos Mobile Authenticatorral védem. Ez szép és jó, teszi a dolgát, de új rendszert raktam a telefonomra, újra eltöltöttem a hitelesőtőt, de most ugye más serial number ketyeg alatta.
Ezt ugye csak úgy lehet megváltoztatni ha belépek a fiókomba. De hogy a büdös f@szban lépek be a fiókomba ha az authtenticatorom nem helyes kódot generál? Ha el akarom távolítani az authenticatort akkor azt csak egy személyi igazolványról készült fotóval tehetem meg.
De két problémám van:
1.) Rohadtul nem akarom a Blizzard számára megadni semmilyen személyes adatom, főleg nem az igazolványom fotóját.
2.) A regisztrációnál nem a valódi nevemet adtam meg (nagyon régi account). Így pedig a francba fognak küldeni akkor is ha feltöltöm az igazolványom fotóját.
Mit lehet még tenni, hogy összehozzam az újból letöltött authenticatort a fiókommal?
-
Aktív témák
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest