Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

bocs a dupláért, de ezt most direkt írom külön kommentbe.

Az első pár óra után írtam logoutra egy bejegyzést az első benyomásaimról. Azok nem voltak túl pozitívak, de nyomtam tovább. És tetszett is, megcsináltam a kék küldiket, sok milestone-t, challange-et, exotik fegyverek feladatait, strike-ot, pvp-t, Nightfall-t. Szépen fejlődhettem, egészen 282-ig. Aztán most valahogy kifújt a játék. Innentől kezdve csak a heti milestone-ok, és a Powered engram van előre. Hát ez édes kevés. Mivel minden heti feladatot pár óra alatt le lehet tudni. Így ez nem annyira buli. Persze farmolhatom a reput, és gyűjthetem a szetteket, de jelenleg azok is csak kozmetikai itemek míg be nem töröm egy jobb cuccba. És imádkozhatok, hogy dobjon exotic engram-ot de azért na..

Lehet azzal jönni, hogy ne hasonlítgassam a WoW-hoz, de én azt nyomtam sok-sok évig. Ott hónapokra való kontent van egy-egy kiegészítő között. Itt meg egy hét alatt semmi, csak a szerencse faktor marad? Meg heti egy nap amikor lehet fejlődni? Ez borzasztó gyenge koncepció így.

Sajna engem nem vonz, hogy csináljak még egy vagy két karit. Nem tudom azzal előrébb lennék e egyáltalán.
    WoW-ban mindig volt valami amit lehetett csinálni, és honorált is a játék, és nem csak ilyen random módon.

Persze azért nyomom még, hátha esik exotic engram, de lehet, hogy az első dlc-re már nem fogok így beruházni. Abba is lesz egy hétnyi content aztán annyi? Ezt én nem is nevezném MMO-nak. Még egy open chat sincs akár a Farm-on, akár a Traveler-en ahol embereket lehetne toborozni Nightfall-ra, se guild chat.

Eddig tényleg tetszett, de utálom mikor randomitással próbálják kitolni a játékidőt.

Vagy rosszul látom a dolgokat? Várom a véleményeiteket.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés