Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #4 üzenetére
Akkor valamit nagyon máshogy csinálsz, mint én. Nekem nagyon ritka a nem 10.
De igen, a megszokás hatalma.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
l.skywalker
félisten
Igen, valóban de akkor meg végképp. Ha nem értékeli le akkor is ritka lenne a 10
Btw. a Seasonal Artifact-ban már nem perkek vannak?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #2 üzenetére
A modokat leértékelő seasonal artifact modokról ne feledkezz meg. Elég sok modot értékel le háromról egyre.
-
l.skywalker
félisten
Köszönjük a beszámolót! Nálam a mod rendszerrel kapcsolatban egy dolog van, ami rosszul jön ki, mégpedig az, hogy a logikus build-ek esetében is ritka, hogy valamelyik slot-ban kihasználjam a 10 energia helyet. Egy plusz oszlop még jöhetne, habár akkor meg túlságosan is erős szetteket lehetne létrehozni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bunfi
őstag
Nagyon alapos review lett. Az utolsó negatívumért ha streamelnél, ment volna a dono
A modok túlegyszerüsítésével nem feltétlenül értek egyet. Szerintem csak mostmár nem fájdalmas a rendszer, mert tökmindegy, hogy milyen típusú fegyver, csak az elemental számít. Emellett az armor elemental affinity eltávolítása az egyik legnagyobb QoL a loadoutok és Matchgame nyugdíjazása mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest