Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70705 üzenetére
Jövő hét végén leszek otthon.
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70698 üzenetére
Lefényképezettem. Vostro 5502.
Az Asus és az Asus-5g az enyém, a másik szobában csökkentett router teljesítménnyel vb fal mögött, a többi a szomszédoké. Vasbeton panel lakás.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70698 üzenetére
Akkor passz, én csak jövő hét végén tudom megnézni leghamarabb.
Sztem nincs különbség a Vostro és az Inspiron közt ilyen tekintetben...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70696 üzenetére
És kettőből kettő windows-os. Ennyit érdemes kipróbálni. Ha úgy is szar, lehet visszaküldeni, vagy javíttatni, esetleg kártyát cserélni.
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70694 üzenetére
Most nem tudom bemásolni, de nálam ugyanezzel a kártyával nincs gond, 16 cm vasbeton fal mögött van a router, ráadásul levett teljesítménnyel sugároz. Ráadásul 5 Ghz-en használom. De nem emlékszem egy vonására. Linux van rajta, beüzemelés után 60 gigát húztam le a Mega-ról, még meg is jegyeztem hogy milyen gyorsan ment. Ki kéne próbálni egy live linuxxal. (Ubuntu 20.04) mivel azt adnak hozzá. Meg kéne kérdezni Al Capone kollégát, neki mi a tapasztalata. (az is vostro Linux)
Meg a tesztet végigolvasni írtak-e ilyet az 5502 sorozatról. Bár sztem ott Intel wifi volt -
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70692 üzenetére
Bios frissítés volt?
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70690 üzenetére
Milyen típusú wifi kártya van benne
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70575 üzenetére
Ugyanaz
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70560 üzenetére
Nekem nem volt gondom a wifivel 5ghz-en, úgy hogy a router teljesítménye le van véve felére, és másik szobában van amit egy 16cm-es vasbeton fal választ el...
-
Cyrin
addikt
Több tízmillió számítógépet érintő biztonsági résre derült fény
-
Cyrin
addikt
válasz Chaser #18581 üzenetére
hát hol? ott ahol kell egyébként én is meglepődtem, mert én se láttam semmilyen képen, de ezen van.
USB3 nincs, de ha kéne expresscard-dal megoldható, de én NAS-ról dolgozok.
képek alul
videoMPC-HC eddig szinte a legrosszabb eredményt produkálja még egy 720x576 dvd is durván akad,
A logout cikket olvastam. KMPlayer, jól viszi a dolgokat, de egy saját HDV videoból konvertált mpeg2-es 1080-as file-nál az is megfekszik, azt eddig csak a feltelepített powerDVD vitte, semmi más, ja de, az LCDtv DLNA-ról, eddig az a legjobb. Elég szégyen. -
Cyrin
addikt
válasz Chaser #18579 üzenetére
és van pöcökegér meg billentyűzet világítás, kétsoros egérgomb, nagyon jó minőségű a bill és a tapipad is, fullHD képernyő nagyon jó, jól olvasható, nem is értem így utólag a parákat, hogy ez bolhacirkusz, nem látható stb., több helyen olvastam, hogy az alapHD képernyő iszonyat szar minőségű, ez más tészta, venti nem hangos, csak leáll-indulgat néha, HDD se vészes.
élőben jól néz ki a lecsapott sarkú kijelző, nem gáz. Melegedéssel nincs probléma.
46-os LCDtv-re kötöttem rá, kb 2 méterről írom ezt is a fotelból...egyelőre még nem ismertem annyira ki, leakadtam a HD lejátszás rejtelmeinél, azt hittem, hogy ez már alap dolog, de nem...
képeket a notebookcheck oldalán találsz róla, sőt még videót is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
ma megérkezett hozzám:
Latitude E5520 -
Cyrin
addikt
Egy ilyet néztem ki magamnak:
Latitude E5520
ami fontos a matt kijelző, a firewire port, a numerikus bill, a 7200-es HDD, a SB i5 proci, integrált videokártya bőven jó, játék nem érdekel, csak videoszerkesztés miatt lenne kihasználva, illetve LCD Tv-re is lenne kötve HDMI-vel.
Mit gondoltok?
Egyébként itt pont azt írják, hogy 1 év a gari az akkura és a töltőre[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
az meglepett, hogy az új E5520-as latitude-ok már kaphatók, és 220-tól, 240-ért meg már olyan konfigban kapható amiben nincs hiba számomra (na jó a külső annyira nem fogott meg)
-
Cyrin
addikt
válasz noodlay #9725 üzenetére
Hurcolkodás szempontjából elég nagy, inkább a kistesó Vostro 1310
Vagy jelentősen olcsóbban, még kisebb/könnyebb kivitelben, a megjelölt feladatokra tökéletesen megfelel egy MSI WInd.
-
Cyrin
addikt
válasz Jake Sully #9193 üzenetére
A macbook se a hűvösségéről volt híres. Azonkívül a garanciális ügyintézése nagyon rossz.
Ha játszani is akarsz akkor nyugodtan vedd meg a dell-t.
-
Cyrin
addikt
válasz haralambusz #8991 üzenetére
Nem lehet 8600-al kapni, ha fontos ez a kártya, akkor vagy XPS1530 vagy Vostro 1510.
-
Cyrin
addikt
na megérkeztek a penryn-es XPS-ek röpke 3 hónapot kellett csak várni rá a processzorcsalád bejelentése óta. Ez csak tanulság arra nézve, hogy ha várjuk a következő technológiákat (Nehalem pl) az mikor ér ide.
-
Cyrin
addikt
Az már felhaborító, hogy három hónappal a penryn provcik megjelenése után a Dell-nek nincs ilyen procival szerelt XPS-e. Még a nyűveteg Apple Macbookja is ideért már bőven
-
Cyrin
addikt
válasz kekegsm #7959 üzenetére
A csomagolás nem volt új, mert használt cucc volt. És mivel a sarkára esett, utólag megnézve ez látszott is, de nem szakadt be, hanem csak meggyűrődött, így ez nem volt feltűnő átvételkor. Ez tény. Van aki rendszeresen bakelit lemezjátszót hozat velük, mindenféle probléma nélkül. Ez is tény. És hogy velem mindíg ilyenek történnek, az is tény.
-
Cyrin
addikt
válasz kekegsm #7953 üzenetére
Nekem a UPS összetört egy hangfalat, amit franciaországból rendeltem, leesett az egyik doboz a sarkára. A csomagoláson nem látszott elsőre, átvettem, kibontottam, a sakra összeroncsolódott, a hangszóró mágnese leesett. Semmit nem ismertek el, mondván átvettem, aláírtam, szerintük nem látszott külső sérülés. Ennyi.
-
Cyrin
addikt
válasz kekegsm #7735 üzenetére
Csak az a baj, hogy ennek sosincs vége, mert mindjárt itt a 25W-os proci, aztán meg a nehalem, ami nagy ugrásnak ígérkezik. Ezzel együtt pedig jönnek LED-es képernyők, meg az SSD-k is majd egyre barátibb áron. És ez mind-mind az akuidőt növeli, ami fontosabb szempont, mint a teljesítmény ami szintén nő.
-
Cyrin
addikt
már kaphatóak az EU-ban a dell oldalakon Penrynes XPS-ek.
-
Cyrin
addikt
válasz kekegsm #7398 üzenetére
Érdemes lenne összeszedni, hogy lehet spórolni az akkuval, miket érdemes beállítani.
pl. ilyenek:
- Aero kikapcsolása
- kijelző fényerejének tompítása
- HDD indexelés kikapcsolása
- energiatakarékos beállítás a vezérlőpultbanAki tudja folytassa, esetleg sorrandbe is lehet tenni őket, hogy melyiket érdemes, és melyiket kevésbé. A lista végére kerülhet, a LED-es kijelző és SSD alkalmazása
-
-
Cyrin
addikt
Az XPS1330-ban mindegyikben van SIM kártya foglalat?
Külső vagy belső mobil kártyát érdemes bele tenni?
-
Cyrin
addikt
Hmm... Nem lesz rossz:
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz VaniliásRönk #6587 üzenetére
Baj? Az semmi, csak nem nagyon látni ilyen képeket róla, és ahozképest, hogy kinyúlik jól megoldották a dolgot.
-
Cyrin
addikt
Itt egy érdekes oldal az XPS 1330-ról, különösen a képek fül, amin látszik, hogy hogy mutat a 9 cellás aksi benne:
-
Cyrin
addikt
válasz visnor2000 #6578 üzenetére
Lehet nem lenne muszáj nekem LED-es.
-
Cyrin
addikt
válasz visnor2000 #6570 üzenetére
És nem hajlékony, törékeny?
-
Cyrin
addikt
Na összeraktam, hogy én most milyen Dell XPS 1330 konfigot vennék:
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250
2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM
160 Gb HDD
13,3' WXGA 1280x800 White-LED (300cd/m2) TFT
8xDVD+/-RW Slot-Load
Primary 9-cell Lithium-Ion Battery (85 WHr)
Intel Graphic Media Accelerator X3100
Intel® Wireless-N kártya
Novatel EU870D beépíthető 3G/HSDPA modul miniPCI
Ujjlenyomat olvasó
Original Windows Vista™ Home Premium (32 Bit)
3 év garanciaPersze ilyen konfig nem kapható sehol.
És a LED-es display nem tudom megéri-e.És a proci év elején cserélődhet egy T8100-ra
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
Már csak kb 2 hét van karácsonyig, azt ki kell bírni, aztán jövőre már utánunk hajítják a 2 Gb Ram-os XPS-eket.
-
Cyrin
addikt
Hasmarosan mi is online összeállíthatjuk a dell gépünnket, mint más normális európai országban:
-
Cyrin
addikt
Na alakul az ár, nő a beltartalom, ez már jobb, bár itt mintha hiányozna az ujjlenyomatolvasó.
Még egy-két hónap és 2 Gb ram-mal adják, mint külföldön, meg N-es wireless-el. (És Penryn procival )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alienware 18 (i7/Radeon/32gb/SSD+HDD)
- Újszerű, 3év gar. MSI Thin GF63 12UC Gamer gép, 12450H, 512Gb SSD, 16Gb RAM, RTX 3050, Win11 Pro
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- Dell G3 15 3579, I7-8570H, 1050Ti 4GB, 16GB ram, 256GB SSD
- Acer Aspire 7 A715-72G-52HU Core i5-8300H GTX1050 4GB GDDR5 8GB DDR4 1000GB HDD 512SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest