Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Pasztázás margójára🤭
A kép csak illusztráció.
A zölden bekarikázott "tüskés hűtőborda" alatt lévő procira is tettem pasztát, gondolom problémát nem jelent?! 🤔
Videókban is valaki tesz oda valaki nem. 🤔 -
-
Tompie
őstag
válasz Pyttawrx #70966 üzenetére
Igen, a Noctua Nt-h2 - nek kicsivel 12 felett van a hővezető képessége.
Most én is ilyet használok, jó. De lehet húzhattam volna kicsit vékonyabbra is de úgy túl vékonyak találtam. 🤭
Majd legközelebb. 🙂
i7-3740QM proci üres járatban 40 fok körül, de ha megnyitok egy böngészőt, netezek erőteljesen 60 fok felett, természetesen a ventilátor folyamatosan megy 🤭 néha felmegy 70 fokra is.Dell Latitude E6530 azzal a hűtővel ami az i5-3340M procin volt. Nem tudom lehetne-e hozzá még venni vhol 2 csöves hűtőt? 😊
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6530 laptopom i5-3340M procival, ha teszek bele i7-3820QM vagy i7-3840QM processzort a mostani hűtő elég lesz hozzá? Vagy új kell, illetve akkor melyik / milyen?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Egy Dell Latitude E6530 bármilyen márkájú SSD-t elkezel?
Samsung 860 pro-t tervezek venni elsődlegesnek op rendszer alá AHCI módban.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tudok ajánlani egy rendes, precíz helyet Budapesten ahova lelkiismeret furdalás nélkül elvihetem a Latitude e6530 gépem teljes belső tisztításra + pasztázásra?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Tompie #70588 üzenetére
E szerint igen.
"I bought this caddy to overcome the 1TB HDD size limitation for the main hard drive of a Dell Latitude E6430. I left my current 1TB drive with Windows 7 Professional as the main drive and installed a 2TB Seagate FireCuda SSHD in the caddy as a storage drive."
🤔 -
Tompie
őstag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy ODD helyére beépített caddy elkezel 2TB SSD-t?
Dell Latitude E6530 gépről van szó.Köszönöm
-
Tompie
őstag
Szisztok!
RAM cserét tervezek, most 2x4GB van benne 1600MHz DDR3.
AIDA szerint támogatott még az 1866MHz is max. 16GB-ig, akkor vehetek bele 2x8GB 1866MHz RAM-ot?
Dell Latitude E6530 gépről van szó.Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Van egy DELL Latitude E6530 laptopom, 7 éve vettem használtan, azóta is hibátlan.
A vinyó helyén mSATA 256GB SSD-vel.
Az lenne a kérdésem, ha bővíteni akarom akkor az mSATA helyére csak mSATA SSD-t lehet tenni vagy normál 2.5" SSD-t is ?
Illetve az optikai meghajtó helyére caddy keretben tennék még tárhelynek vmit Konkrétan az ott lévő csatoló elkezelne egy 2.5" SATA3 SSD-t?Köszönöm
-
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
válasz szabonagyur #68898 üzenetére
Oké 👌 köszönöm
Rosszul írtam nem 16.4" hanem 15.6"🤭[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz #72755712 #68886 üzenetére
A 160e azért írtam, hogy akkor szerintem jó áron jutottam hozzá ahhoz, most a mostani árakhoz képest jó áron ami nem feltétlenül 160e. 😉
Viszont anno mondták inkább E6530 mint E5530 mert az előbbi elé leülök nem akarok többet utóbbi mögé ülni
Most van olyan amire ez elmondható? Vagy a 90-es végű az mint anno az E6530, hogy inkább 90-es végű legyen? 😊 -
Tompie
őstag
Sziasztok!
7 éve az itteni tanácsot megfogadva vettem itt használtan egy Dell üzleti laptopot (160e volt) mai napig nagy megelégedettséggel használom.
Egy Dell Latitude E6530, 8GB DDR3 1600MHz RAM, Intel Core i5-3340M CPU, Intel Graphics HD 4000, FullHD, 256GB SSD.
Az lenne a kérdésem, hogy ma melyik az a sorozatszámú üzleti gép ami ma az ajánlott, olyan kategória mint ez volt 7 éve és árban is... 😊
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz motifator #66379 üzenetére
Köszönöm a tippet hol keresgéljek.
Az SSD plusz tárhely lenne, azért kertben ha úgy alakul vmit mégis ki kellene írni akkor csere. Viszont néha lenne adat másolás a két SSD között ezért érdekel, hogy az optika meghajtónál milyen SATA csatoló van, ott is SATA III?
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
6 évvel ezelőtt vettem itteni ajánlásra használtan üzleti laptopot a hardverapro.hu-n, egy Dell Latitude E6530-at. Akkoriban kérdeztem, miért a 6-os sorozat ajánlott, nemes egyszerűséggel azt válaszolta valaki, ha egyszer leülök egy 6-os sorozat elé nem akarok majd többé 5-öst. 🙂
Mai napig jól működik, egy mSATA SSD már van benne viszont az optikai meghajtó helyére tennék egy 2.5" SSD-t optibay keretbe, az lenne a kérdésem, hogy az is SATA III csatolóval van bekötve? Valahol olvastam, hogy az nem így oda kb felesleges SSD-t tenni.Valamint azt szeretném kérdezni, hogy most melyik az az ajánlott sorozatú Dell Latitude notebook mint annak idején ez volt? Amit jó áron meg lehet venni használtan.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Dell Latitude E6530-on ha nem a gyári / beépített mikrofont akarom használni, akkor USB csatlakozút kell rákötni?, mert a rajta lévő 3.5 jack csatlakozó csak audio kimenet és nem kezel mikrofont?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha bedugom a headsetet a laptopba akkor zúg, ilyen alapzaja van van, hogy halkabb van, hogy hangosabb de mindig van valami hallható zaja ami elég zavaró.
Ezt mitől van illetve hogy szüntethető meg?Ez a headset telefonban nem zúg, ott nincs alapzaj.
Illetve a Latitude E6530 laptopról van szó.Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz malnabokor #56248 üzenetére
Az eszközkezelőben látni a Bluetooth rész alatt.
Itt látszik az Intel is és hogy le van tiltva és csak a Dell van használatban, ha nem tiltom le az Intelt akkor az is bezavar, így viszont a Dell tökéletesen működik.Azért az érdekelne akinek szintén ilyen Intel Wireless-AC 7260 kártyája van neki működik-e a BT és hogy bírta működésre.
-
Tompie
őstag
válasz PrometheusX #56246 üzenetére
Nektek működik a BT? Nekem sikerült a kártyán levő BT-t működésre bírni
Mert ok, hogy most a DELL BT-t használom, de azért érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz malnabokor #56243 üzenetére
Jól olvastad és az HP-nál van, Dell-el működik. Amúgy BT probléma szokott lenni ami az utolsó láb leragasztásával orvosolható.
Nekem sem sikerült a BT-t életre kelteni, de azt letiltottam és továbbra is használom a Dell BT-t.
Ha a Dell BT-t tiltottam a kártyán levő Intel BT akkor sem akart működni.Jelenleg stabilan, gyorsan működik a WiFi és végül is van BT (DELL) is.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz malnabokor #56240 üzenetére
Szia!
Nekem a gépembe E6530 Mini PCI-E kártya való. Aliexpressről rendeltem bele egy Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 kártyát, tökéletesen működik.
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6530 gépem, az lenne a kérdésem arra van lehetőség, hogy optikai meghajtót kiveszem és mivel jelenleg nem akarok semmit tenni a helyére az utána maradó nyílást valamivel betakarni?
Úgymond súlycsökkentés céljából Illetve úgyse nagyon használom az optikait.Köszönöm
-
Tompie
őstag
Ha a Dell-t tiltom, majd Intel drivert felrakom akkor akkor azt írja Illesztőhiba.
Ha az Intelt tiltom és a Dell van fent akkor nincs illesztőhiba viszont nem tud kommunikálni az eszközzel, telefon látja a gép is a telefont de nem lehet őket párosítani.
Illetve ha az Intel-es az aktív akkor felkiáltójeles lesz egy "Bluetooth Hands-free Audio", Dellesnél nem.[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Helló!
Beszereztem egy Intel Wireless-AC 7260 kártyát, betettem a gépbe de a Bluetooth nem működik.
Feltettem legfrissebb Intel dirvert (19.30.1649) de azzal sem megy. Leszedtem, hogy majd a Windows 10 megoldja de úgy sem jó.
Valakinek van ilyen kártyája és működik a BT? Hogy keltette életre?Köszönöm
ui: Dell Latitude E6530, Windows 10 64bit
-
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés
Ez a kártya akkor bele való / működőképes lenne az E6530 gépembe?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az Intel Dual Band Wireless-AC 7260 7260HMW kártyáról kérdeznék, a topikban visszaolvasva elég sokaknál láttam, hogy ilyen olyan probléma van vele pl szakadozik a net vagy a BT.
Ez a mai újonnan vásárolt kártyáknál is megvan még, vagy már helyreállt, stabilizálódott a helyzet?
Illetve attól is függ úgymond, hogy milyen kártyát veszek / kapok?
Fém burkolatút vagy a nélkülit?
Mind a kettőnél jelentkeztek a hibák vagy csak a fémburkolatúaknál?
Honnan tudom ha veszek egyet akkor milyet kapok?Érdemes ilyen kártyában gondolkodni? Vagy milyen más kártya van ami ajánlott és AC-s?
(Latitude E6530 gépbe szánnám)Köszönöm
-
Tompie
őstag
Hi!
A következő kérdésem lenne, van egy Latitude E6530 gépem amiben szeretném a mostani Broadcom 802.11n hálózati adaptert kicserélni AC-sre.
Láttam itt már lett ajánlva másnak az Intel 7260-AC ez nekem is megfelelő lenne?
Illetve megfelelő lenne az Intel 8260-AC is? Ez utóbbinak másabb a csatlakozója, de ez is beépíthető lenne a gépembe? Valamit miben különbözik a kettő?
Utóbbira azért gondoltam, mert újabb kiadás, esetleg teljesítményben is jobb?!
Win10-el mind a kettő elmenne?
Garancia nélkül mennyire "ajánlatos" ilyet venni?Bocsi a sok kérdésért
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
Tompie
őstag
Helló!
Azt akarom kérdezni, hogy ez a touchpad matrica jó lenne a Dell Latitude E6530 gépemhez ha méretre vágom?
Ennek a mérete 87x67mm a Dell-é 80x45mm.
Akit ajánlottatok kérdezte milyen méretű kell, megírtam de nem válaszol.Más:
Windows 10 1607 óta nem mindig megy alvó módba a gép, egy újraindítás vagy user ki/be léptetés után újra jó. Ötlet? (1607 óta csinálja előtte jó volt, tiszta telepítéssel lett felrakva)Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a billentyűzet háttérvilágításának az idejét, hogy / mivel tudom állítani?
Esetleg tápellátás függvényében állítási lehetőség.
DELL Latitude E6530Köszönöm
ui: DELL download centerben nem találtam ilyen programot, DELL system control managert sem
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Hi!
Tud vki ajánlani valamilyen használható matt fóliát Tuchpad-ra? (Dell Latitude E6530)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Buszos #52695 üzenetére
Windows 10 topikban adtak erre a "nyomulós illesztőprogram" problémára tippet / megoldást.
-
-
Tompie
őstag
Hali!
A Dell Latitude E6530 laptopomban most egy ilyen - Micron 16KTF51264HZ-1G6M1 - memória van.
Akarok venni mellé még 4GB RAM-ot.
A másik memóriánál mire kell figyelni? Az is 1.35V-os legyen? CL11? 2 soros legyen? 1600MHz?
Vagy mi a lényeg ami(k) mindenképp ugyan olyan legyen mint a mostani?
Illetve egy RAM-nál mennyire fontos a hosszú távú garancia? ,mert használtban gondolkodom.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Erre valaki?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Hali!
Azt meg lehet csinálni, hogy ha a gép (E6530) hálózatról megy akkor a vilagító billentyűzet mindig világítson?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Keresek, vennék Dell E5550-hoz magyar világítós billentyűzetet, esetleg matricázhatót is (Í)
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest