Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz pumukli23 #16254 üzenetére
A következő problémával kapcsolatban kérnék kis segítséget
Adott egy Dell M5010 típusú vadonatúj laptop.
Átállítottam biosban a Sata Operation menüt AHCI-ről ATA-ra. A Win 7 prof. x64 telepítő elször boldogan feltolta magát, feltelepítettem a drivereket, kulcsrakész volt a gép. (csak win7 x64 és Vista x64 drivereket találtam a Dell honlapon)2-3 nap után, mikor bekapcsoltam a notit, az oprendszer betöltése a logó előtti fekete képnél megállt. Kb fél óráig nem történt semmi, bár a HDD ledje villogott, mintha dolgozna, de fél óra után meguntam a várakozást.
Ezután néhány alkalommal megpróbáltam feltelepíteni újra, de a telepítő minden alkalommal kiírta, éppen melyik fájlt nem találja (ugyanazt a DVDt használtam, mint amikor rendesen feltelepült).
Hagytam pihenni pár napot, utána megpróbáltam újra, ekkor megint sikerült, fel is települt, megint feltettem a drivereket, és most, 1 nappal ezután ismét áll a bootolás, csak most az üdvözlőképernyőnél.
20-25 perc után indítási hibára hagyatkozva elindít egy javítást, de ez sem csinál semmit lassan 30 perce.
Van vlami ötletetek, mi lehet a baj?
Köszi
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest