Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- eFootball
- PlayStation 5
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
#33253120 #5568 üzenetére
Igen, én is csak tőle vagyok hajlandó elviselni, ha mások erőltetik, attól a falra tudnék mászni.
Más. Valóban lehet némi gond a memóriával egyeseknek, 2 tál (elvitelre) megjegyzése is sok. Egy kicsi, egy nagy, a különbség csupán annyi, hogy a kicsit csípős nélkül kértem. Hát, persze, hogy mindkettő csípett! Ráadásul nálunk még a kompromisszum se működik, mivel a kis tálat egy 6 éves kislánynak vittem. Egy kicsit mérges lettem, de nem vittem vissza. És nem hinném, hogy az a megoldás, hogy egyfolytában szuggeráljuk a dolgozót, hogy vajon mindent úgy csinál-e, ahogy én kértem. Visszatérő, borravalós vendég vagyok, látásból ismernek is, nem a jatt miatt van ez, szerintem inkább hozzáállásbeli problémák lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest