Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- eFootball
- PlayStation 5
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
tibbike01 #5240 üzenetére
Azt hiszem eddig a te ízléseddel értek legjobban egyet.
- Dönerben szerintem is duna, ha minden kötél szakad akkor kebap&pizza house ami majdnem ugyanolyan csak kisebb adag, ritkábban friss és drágább. Ritkán a mikepércsi győz még meg, főleg ár/érték arányban.
- Hamburger szintén manga, vagy esetleg food factory, ami ugyanaz a cég, csak más koncepcióval. A lehúzást most ne számoljuk, csak az íz szempontjából.
- A bonitás tésztát nem ismerem, de elnézve a választásaid lehet rápróbálok. Tésztáról nekem a woktobox ugrik be és a mangás tészták amik szerencsére napokon belül visszatérnek az étlapra.
- Svédasztalos kaják közül szintén az aranybikát láttam a legjobbnak.
- Kurucz-nál nekem a hurka jött be nagyon, de a kolbász sem rossz, viszont a grillkolbász nekem száraz volt náluk.
- Pizzát nem írtál, a többiek igen, az nálam vespa és happyhot, bár már ritkán eszek pizzát.
- Igazad volt, hogy az el gaucho az ikon street, blokk is lebuktatta őket anno, írtam is. Viszont szerencséd, hogy hamburgert ettél, mert a bbq szégyen volt nyitás napján.Ja és amiért itt megköveznek, kínaiban csakis zsibis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest