Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #34188 üzenetére
Nem játszottam még az új patchel, de elég sok ilyen opcionális dolog választható hogy akarod-e. Menüben a beállításoknál vagy a DLC?/extra tartalom? nem emlékszem már hogy nevezik részen nézz körül.
-
válasz
mert_csokis #33458 üzenetére
A széknek nincsenek hátsó lábai? De szerintem ez nem hiba, odamentél, megnézted? Szerintem ez ilyen bárszék-szerűség, alul van még egy hátranyúló része. Az biztos hogy semmi hasonló hibával nem találkoztam a játékban sose (nem csak ebben, másban sem).
-
válasz
Fitzgerald #31511 üzenetére
Az mindig is a Wraith barlangban volt.
-
válasz
RobberBaron #31199 üzenetére
Onnan tudja, hogy amikor bejelentkezünk, akkor csak úgy mehetünk tovább ha elfogadjuk az ő feltételeiket, és ahhoz meg be kell csatlakozni. Nyilván akkor húznak le egy csomó személyes adatot, amiből a babák is dolgoznak, hogy minél intimebb legyen az élmény, hogy hívják a klienst, mivel foglalkozik, mit szeret, mit nem, stb. Úgyhogy innen tudja ő is a nevünket, és igen, Valerie/Vincent a karakterünk valódi neve.
-
Meg van egy csomó pont, ami a hackelést könnyíti (rövidebbek a kódok, stb.) Úgyhogy igen, ha azokra adsz akkor kb. a játék közepétől minden minijáték meg lehet maxra.
Az az app létezik pc-re is, Nexusról letölthető, próbáltam, tök jól működik (figyeli a képernyőt és az alapján kalkulál). De csodát az se tud tenni, ha nincs elég puffer (és az elején még nincs) nem tudja megcsinálni, kellenek a skillpontok meg a jobb deck. Túl sokat egyébként nem használtam, inkább megcsináltam kézzel, nekem tetszik ez a minijáték -
válasz
Evil Snowman #28850 üzenetére
Biztos hogy másnál is van, elsőre én is megvertem F-t, de aztán másnál tudtam volna venni szívet. Lehet hogy még Viktor is árul. Viszont ha jól emlékszem elég magas Street Level kell hozzá, biztos hogy nem fogsz már a játék elején dupla szívvel flangálni.
-
válasz
Lacielvtárs #28840 üzenetére
Berserk a cyberdeck helyére megy. Csak a cyberdeck automatikusan működik amikor hackelsz, a berserket meg aktiválni kell amikor használni akarod. Lent balra mutatja mivel kell, asszem "E", vagy "E" hosszan nyomva. Biztos hogy nem perk.
-
válasz
vendingo #28494 üzenetére
Asszem a kereskedőknél egy darabig megmaradnak az eladott cuccok, tehát elvileg igen, vissza tudod vásárolni ha megvan kinek adtad el. De ha nem tudod hova kell visszamenni, akkor simán lehet hogy annyi idő elmegy a mászkálással, hogy közben frissül a készletük, és akkor már nem lesz meg. Azt nem tudom, milyen időközönként frissíti az árusokat a játék.
-
válasz
looser #28354 üzenetére
Sehogy. Van egy csomó ilyen (amire konkrétan emlékszem, az River küldijében a farmon is, de az még 1.3 idején volt, lehet hogy azóta már eltüntették). Biztos vagyok benne hogy ezek ugyanolyan háttér csomópontok, mint Skyrimben az árusok ládái a föld alatt. Nyilván patchekkel tüntetik el őket, hogy ezeket ne mutassa a ping, mert a játékos szempontjából irreleváns, gondolom nem sikerült még mindet.
@Bennyboy: nem is lehet visszamenni mindenhová ha már nem aktív a küldi. A makarénázó robotokat akartam megnézni, de amikor aktív volt a küldi, akkor még nem volt meg a 20 Test, utána meg amikor meglett már hiába mentem vissza, nyithatatlan volt az az ajtó.
-
válasz
freeknight #27849 üzenetére
Az automentések és a quicksave-ek azonban felülírják egymást, erre majd figyeljen.
Meg hogy a számozás folyamatos lesz, mert tudtommal nincs profilozás a játékban, a játék nem csinál a karaktereknek külön könyvtárakat, úgyhogy jó kusza lesz a mentési hely. De kézzel akkor ment azzal a karakterrel amelyikkel akar, igen. -
válasz
AMD Power #26606 üzenetére
Kerry utána még elhív hajókázni. És ha nem vesztél össze a lányokkal, akkor ezután még Blue Moon hív egyszer, vele lesz egy rövid küldi, és akkor ott tényleg vége a Kerry küldetésszálnak is (mindenkinek az marad a végére, mert Bes Isis már bőven a főszál vége felé hív).
A rendőrséges térképen is jelölt kék plecsnis küldik végesek, amik csillaggal megjelennek a minitérképen ha bóklászol azok újratermelődnek, de nem is tartozik hozzájuk bejegyzés a naplóban.
Hány óránál tartasz? Ha 100-150, akkor sok minden már tényleg nem maradt. -
Az a 3 main questen kívüli valószínűleg pont a fontosabb mellékszálak lesznek, mindegyik elnyúlik majd hosszabbra, és megéri azokat is csinálni, mert elég erős hatásuk van a fő küldetés végére is.
Nekem is ~150 óra egy végigjátszás, mert eddig kettő volt és most 300 órás a GOG számláló (street kid default male és corpo csajszi V). -
válasz
looser #26267 üzenetére
1. Nem. Több helyen is van ilyen a föld alatt, azokhoz se lehet bejutni. Valószínűleg a pingeléshez kell, de hogy feltörni mégse lehessen, csak a ping ezt is mutatja. Hasonló lehet mint Skyrimben a kereskedők föld alatti ládái.
2. Vedd kisebbre az NPC-k fej fölötti szövegelését, van rá külön csúszka a beállításokban. -
-
válasz
Dreadloord #24590 üzenetére
Mindenképpen a Steamen kell megvenni. Kulcsboltokban is csak GOGost kapsz, nincs külsős Steam kulcs. De most már a GOGon is vannak acsik, ugyanazok mint Steamen.
-
válasz
tibaimp #24254 üzenetére
Másodikra: Takemura akkor
hal meg, ha nem segítesz neki amikor rajtatok ütnek a hotelben (nem az útszéli motelben, ahová Hellmannt viszitek, hanem már később, amikor jól kell neki kopogni, hogy beengedjen). De trükkös a dolog, mert rátok robbantják a falat, eltűnik minden a füstben, Johnny azt ordítja, 'hagyd, magadat mentsd, úgyis meghalt', de akkor még nem, csak át is kell kúszni valami rejtett falrésen, amit sehogy nem jelöl a játék, és ott lehet kinyírni a katonákat, mielőtt megölnék Takemurát. -
válasz
chris0000 #24155 üzenetére
Amíg nem kattintasz az első elemre, addig nem indul el az idő. Azelőtt annyit tanulmányozod, amennyit akarod.
Nem, nem mindig lehet mind a hármat megcsinálni. Kezdetben azért is, mert hosszúak a kombinációk, nincs annyi ramod, nincs annyi időd, stb. De bármikor bele lehet futni olyan feladványba, amiben lehetetlen mindhárom sort kirakni.
Próbálkozni persze érdemes, mert annyival több pénz+hack nyersanyag (ha ez utóbbit nem használja föl az ember, akkor el lehet adni, az is pénz).Azt nem tanulmányoztam, hogy önmagában érdemes-e eladni a komponenseket, vagy hacket gyártani először belőle. A hackgyártás viszont húzza a tárgykészítés perket, tehát tápolásra használni is jó.
-
-
válasz
jonnyjoker01 #23939 üzenetére
A Convoy az egyik Panames főküldiben van, amikor
ellopjuk a Militech-től a Basilisk-et. Akkor mutatja ezt a térképen. Aztán utána vagy lesz használva még a Panam endingben, vagy nem. -
Szerintem azoknak is fix helyük van, és kipucolás után respawnolnak. Azt tudom, hogy talán Heywoodban van egy hely amibe többször is belefutottam, mert felvillant a csillag, 6th Streetesek és Valentinók lövik egymást valami útelválasztó korlátok között. Neked ezekről kellene valami térkép, jó kérdés hogy csinált-e valaki ilyet.
-
válasz
tibaimp #23416 üzenetére
Érdekes, hogy a szövegben nincs erre utalás. Elférhetett volna egy félmondat, hogy "a tulajnak már nincs szüksége rá", akár még utalás a versenyre is, vagy valami ilyesmi (mert ilyen szöveg meg mintha más kocsinál lenne). De a többi autó nincs feltételhez kötve, max. utcai hírnévhez. Csak ha valaki meg nem segít Clairenek, akkor csodálkozhat, hogy miért nem kapja meg a Cthulhut, aztán nézhet utána wikin.
-
Lehet hogy így van (tehát hogy azután lehet csak megvenni ha már nem él a tulaja), most egy olyan mentést tudtam megnézni, ahol én is a verseny után vettem meg a Cthulhut (és segítettem Clairenek,
). Addig meg sem jelent a megvehetők között, de azután igen, és tényleg Regina a fixer.kinyírtam a tagot
Viszont olyan sűrűn nem mentegettem, csak olyan mentésem van ahol kész a verseny de még nincs a mellékküldik között a Cthulhu, a következőben meg már meg is vásároltam. Hogy a verseny után pontosan mikor szól Regina, azt nemtom. -
válasz
tibaimp #22986 üzenetére
Nem. A gépkarabély az 'puska'. A könnyű géppuska az, amit nem tudsz elrakni, vagy felveszed, vagy eldobod, de eltenni nem lehet. Bár lehet hogy ez csak a nehézgéppuska.
Könnyű géppuska: M2067 Defender
Nehéz géppuska: Militech Mk. 31 HMG (ezek az automata lövegek is, ezeket lehet letépni a talapzatukról, ha elég erős vagy. Meg a sivatagban a Militecheseknél is szokott lenni) -
válasz
Lacielvtárs #21928 üzenetére
A Cyber Engine Tweaks nem kell ehhez, ez csak egy textúracserélő (fönt lehet, nem zavar be, de nem követelménye).
Törölnöd nem kell semmit, csak az .archive fájlt bemásolni a Cyberpunk 2077\archive\pc\mod\ mappába. Törölnöd csak akkor kell a bemásoltat, ha másik kinézetet szeretnél.
Viszont ez nem Scorpion motorjának kinézetét cseréli le, hanem a megvehető Brennan Apollo-t (asszem Heywoodban árulja a Padre, jó drága). -
-
Parryzni kell, azzal mindenki verhető. Jól kell időzíteni, parry után még két-max. három ütés belefér, aztán úgyis blokkolnak. Sokáig tart, meg vigyázni kell be ne kapj ütést, mert kb. kettőtől te is fekszel, főleg a címmeccsen. Én parryvel vertem le mindet, más taktika kb. esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest