Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
válasz
popey37 #4803 üzenetére
Értem a problémát és nekem is sok az az összeg, amit ki kellene fizetnem. De azért védeném egy picit a mundér becsületét.
MZS hosszú évek óta gyakorlatilag egyedül csinálta a tábor szervezését - ingyen. A tábori regisztrációt pedig gyakorlatilag ugyan az a pár ember csinálta a bejáratnál évek óta - ingyen.
MZS évek óta könyörgött, hogy kellenének még önkéntesek, mert nehezen bírkózik a teherrel. Minden felszólítása süket fülekre talált. Egyszerűen belefáradt. Ezért lett az, hogy profi csapat vette át tőle a szervezést. Ennek viszont ez az ára. Nekem sem tetszik, dehát ez van. A kenyér sem lett olcsóbb tavaj óta.Az tábori előadások pedig igen is nagyon élvezetesek, mert főleg laikusoknak szólnak. Kiss Laci, Sárneczky Krisztián talán a legjobb tudománynépszerűsítők. Kiss Áron Keve a bolygós rovat vezetője volt a Meteorban, nagyon jó ő is. Ahogy Görgei Zoli is az.
A Napészlelős találkozó speciális volt. Ott majdnem azok voltak, akik mélyebben beleásták magukat a témában. Sajnálom, hogy nem inspirált téged az ott szerzett tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA