Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Scoobyka #6266 üzenetére
nem LCD (slim fit)...a kép viszont gyönyörü csak a kép nem adja vissza.
Amugy énis kipróbáltam ezt a Dx10 akármit de nekem nem engedi a VH-ot sehol se továbbra se..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
front3r
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Scoobyka #6240 üzenetére
Hu tényleg jó hogy mondod
Énse kötöttem még rá a 82es Samura...az lenni 32col ha jól tudom
Nah holnap meg is skubizomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
-
Kartács
aktív tag
válasz Scoobyka #4041 üzenetére
Az igan csak ilyenkor a nemzetközi torrentek is 20-30k val jönnek, bár nem értem miért amikor több 1000en seedelik...
"GMT szerint délután 1kor lesz elérhető publikus demó. Ez nálunk délután 2-őt jelent." akkor ez most real?i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest