Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz donsergiooo #750 üzenetére
Isten szolgájának hogy megengedett ilyen erőszakos játékokkal játszani?
-
PuMbA
titán
Fár kráj 1024-ben medium-highon elég jól megy,még a laptopomon is megy 800x600-ban 20-25fpsel low-mediumon.Azt nem értem,hogy a minimum konfighoz oda van írva(Crysis): Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
Mind2 sm3-as tehát ez nem lehet a minimum ,9550 meg sm2es,elvileg belefér(full minimumon) -
Gerr'y
senior tag
-
p a s s e r
őstag
Szerencsés barátom már tolja a játékot (jelenlegi állapotában). Nagyon mákos, az EA-nél dolgozik, most éppen Frankfurtban van. Azt mesélte, hogy az én vasam (ez lehet kiindulási pont) simán viszi a játékot egész durva beállításokkal, viszont Vista alatt szerinte is lehet, hogy többet kívánna hasonló szintű grafikai beállítások mellett. Amúgy a skálázhatósága szerinte zseniális, úgyhogy don't foss, valszeg jóval gyengébb vason is meg lesz a kellő fps mennyiség! Ja, és szerinte a játék is igencsak rendben van.
Üdv!beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
szabozeee
aktív tag
-
szabozeee
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz p a s s e r #756 üzenetére
Nem semmi! A megjelenésig még hátra van 2 hónap, szerintem addigra lesz az még jobban is optimalizálva.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
p a s s e r
őstag
Hát igen. Remélem én is, hogy a hátralevő idő egy részét (legalább) az optimalizálásra fordítják...
Szzze, sejtettem...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
gandras
tag
Sziasztok hol lehet szerezni vagy igényelni a beta key-t ép most jött le a játék, de nincs cdkey-em
-
feka007
veterán
válasz p a s s e r #756 üzenetére
Két hónapig még annyit tudnak rajta optimalizálni, hogy kiakad a gépedtől a Fraps. MoH is szebben fut fullban, mint az azelőtt egy héttel megjelent demójában.
-
-
keIdor
titán
Beszartam, annyira gyönyörű és hangulatos lesz ez a játék! [link]
Az 1. videó nagyon jó, állítólag egy gameré, aki kapott kulcsot a bétához és ő megy benne.
A 2. meg egy rövid alien harc.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
edgR
őstag
marmint hogy mit biztos nem?
mutass 1-1 kepet azonos beallitasoknal, ha magasabb fps-eket produkalt-e a q6600 a GRAFIKUS tesztekben (amit ketlek hiszen a q6600 is 2db e6600 valojaban), akkor hiszek neked. tobb mag = nagyobb pontszam 06ban. eppen ezert a 05 inkabb lenne meghatarozo. -
feka007
veterán
egy e6600 es egy q6600 (alapfreken term. mind2) ugyanugy hajtja ki a vga-t.
Ez nem igaz, én is megmértem, már alapórajelen is sok játék gyorsabb a Q6600-zal, mint a 3,2GHz-es Conroeval volt a 8800gtx, uyganis sok játék már a harmadik magot is használja. 3GHz-es órajellel pedig teljesen eleget tesz a vga-nak, de már alapórajelen sem lehet kimutatni sem, hogy limitelne a cpu, egy kétmagosnál 2,4GHz-en meg...
[Szerkesztve] -
Gerr'y
senior tag
[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
uuuujjujj, valahogy éppen szerződik megfelé... este talán már belepillanthatok.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Vistaboy
veterán
Biztos, hogy szép játék lesz. Ezt az egyet Senki nem tudná már letagadni.
Most már csak maga a játék legyen legalább olyan hangulatos, mint anno a HL első része.
Ui.: Látom, megint Hardwer-topik-ká fejlődtök..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek ,hogy mit fog szólni hozzá a HD2600XT-m.
-
Gerr'y
senior tag
A főmenüig biztos eljutsz vele
-
Vistaboy
veterán
válasz AMD Power #785 üzenetére
Ne szívd mellre, ősköves NV-s. (Én is... ).
Ha már odáig eljutsz, akkor elindul a játék is..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
feka007
veterán
Hihetetlen szar ennek az oldalnak a motorja!
-
Vistaboy
veterán
Mindannyian szívunk vele...
Tudod, mind a Vistával. Előbb-utóbb kiforrja magát. Mondjuk a Vista nem volt kötelező, itt meg kénytelen-kelletlen ezt kell használni..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Nesze Neked, 20MBit-es net...
Amúgy tényleg nem a rosszindulat beszél Belőlem, el sem tudom képzelni, milyen munka lehet pár millió fórum pár milliárd hsz-ét átportolni az új motorba.
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Tudom... És ha valami kimarad, akkor az őstagok mind lelkes újoncok lesznek?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest