Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
1x meghal a gépem és a játék is miután ki jövök az anyahajó fedélzetére. Már gondolom nincs messze a vége ugye..!?
-
AMD Power
titán
Kinyírtam azt a hülye tábornokot. Most meg valami idióta sötét UFO-s alagútban járkálok. Kinyírtam már egy jó pár szellem szerű lényt de 1x nem tudom hol tudok kijutni ebből a szarból. Már 30 perce csak bolyongok és fingom sincs ,hogy fogok kijutni onnan!
-
AMD Power
titán
A Warhead után elkezdtem tolni a Far Cry 2-t de aztán rájöttem ,hogy az nekem nem az igazi. Így vissza tértem a Crysis "első" részéhez... Imádom ezt a játékot.
-
AMD Power
titán
ATi IGP X1250-n menne ez a game? Persze ha minden low benne!?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sajnos ez a játék arra a sorsra fog jutni mint a COD4. Egy héten 1x játszok majd vele egy egy órát azt kész.
-
AMD Power
titán
Jól viszi a kis HD2600XT. Nem rossz ez a játék. Szépen lassan végig viszem majd.
-
AMD Power
titán
Már csak 10 perc és én is tolni fogom.
-
AMD Power
titán
Tényleg olyan szép a grafikája?
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Eszi a gépet ez a game mi?
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek ,hogy mit fog szólni hozzá a HD2600XT-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest