Hirdetés
-
GAMEPOD
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
válasz
F_Zolee #1242 üzenetére
Tudja, kezelni, de azért ráírtam a cégre, hogy PWM-esre, és ha lehet módosítsák a rendelést PWM-re. Meg találtam egy jó leírást a PWM-ről: [link]
Kiragadott rész: " 7. Ami még fontosabb, hogy a különböző ventilátorok különböző indítófeszültségűek, és a feszültség beállítása nem lineáris. Feszültség használata a fordulatszám szabályozására azt eredményezheti, hogy a ventilátor alacsony feszültségen nem éri el a szükséges indítási feszültséget, és a ventilátor leáll."
Nekem ez nem okozna gondot.
-
Low Noise
senior tag
Rendeltem pár Be Quiet-et, de rendelés után vettem észre, hogy nem PWM-es, ez mennyire gond?
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem, milyen ventilátorra cseréljem a Thermalright Phantom Spirit hűtőm ventilátorait? Be Quiet Silent Wing 3 vagy az újabb 4-re?
A kettő között pl különbség, hogy a 4-esnek a kerek közepe nagyobbnak tűnik így a lapátjai rövidebbek, kissebb részére fújhat a bordának, gondolom én. Viszont több lapátja van.
Míg a 3-ason hosszabb, szélesebb lapát, de kevesebb.Melyik lenne a jobb szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest