Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skinny26
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #72000 üzenetére
Én a server browser-be írnám be a helyedben, hogy ffa. És ott amelyik szimpatikus és vannak rajta bőven playerek.
-
Skinny26
aktív tag
válasz kistusik #71980 üzenetére
Szia!
Van egy svéd fejlesztő srác, nagyon jó pályákat csinál gyakorlásra. Tudod gyakorolni a gránátokat, prefire-öket, meg sok egyebet.
Itt éred el ezeket a pályákat. -
Skinny26
aktív tag
ééértem, köszi szépen a válaszokat!
nemsokára lesz egy 240hz-es monitor, azért is akarom ezt az fps-t.
Tuning eddig nem volt a terítéken, de minden segítséget elfogadok.
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Sapphire RX580 Nitro+ 4GB videókártyát, hogy a CSGO jobban fusson. A cél az volt, hogy minden pályán közelítse meg, vagy maxolja ki a 300fps-t, de ffadm-ben 150-és 250 fps között ugrál, függően, hogy hányan vagyunk a szerveren. Eddig a processzoromba integrált vga-t használtam. (A VGA-ba dugtam a hdmi kábelt a vga behelyezése után )
Az alábbi konfigban kapott helyet:
Asrock B450M Pro4
Ryzen 3 2200G
G.Skill Aegis 2x8GB 3000Mhz
Kingston 120GB M.2 SSD
FSP Hexa 85+ 450WMinden alapórajelen van.
Úgy érzem, mintha nem akarná a rendszer (vagy maga a CSGO) jobban kihasználni a GPU-ban lévő többletet.
Játékban 1280x960-as felbontásban játszom, minden grafikai beállítás levéve a legalacsonyabbra. Ha feljebb vettem akár a felbontást, akár a grafikai részletességet, akkor sem csökkent drasztikusan az fps, sőt néhol még nőtt is (aztán lehet csak én magyarázom bele )...
Csináltam stresstest-et is, minden a kártyadobozára írt értéket adta, max 70fok-ra ment fel a hőmérséklete is, és tök jó eredményeket hozott. A windows is alapértelmezetként használja.
Szóval, miért van az, hogy kb. "tökmindegy" milyen grafikai beállításokon játszom, kb. ugyanannyi fps-t produkál?
Új VGA behelyezésénél kell még valamit megtennem azon kívül, hogy frissítem a drivert? Mivel integrált videókártyám volt eddig, ugyanattól a gyártótól, így kéne csinálnom DDU-t?
Szerintetek?
Köszi a tanácsaitokat és a segítségeteket!
Üdv, Skinny26
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném eladni a skinjeim valódi pénzért. Eléggé kiestem az utóbbi fél-1 évben a CSGO-ból, ezért kérném a segítségeteket.
Melyik oldal(aka)t ajánlanátok?Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Játék közben a képernyőm felső részében remeg a kép, és eléggé zavaró. Ha bekapcsolom a vsync-et akkor rendbe jön a helyzet, viszont akkor kevés lesz az fps-em.
Találkozott már valaki ilyennel? Van ötletetek rá, hogy tudnám fixálni vsync nélkül?
Köszi szépen!
Üdv, Skinny26
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Pici problémába ütköztem.
Pár napja megtaláltam a True sensitivity-met (2 év után végre, hurrá ), viszont abba a hibába estem, hogy windows-ban nem 6/11 volt, hanem 7/11... Nem tudom hogy lehet, sose állítottam ezt.
Na de, a 7/11-es sensim kerek 2.0 volt, így (ezen videó alapján) a True Sensitivitym 1200.
Átszámítva 6/11-es beállításra, az in-game egér érzékenységem 3.0.
m_rawinput mindig be van kapcsolva in-game.
Jól számoltam?
Köszönöm előre!
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Voltunk haverokkal egy MM-et és szerintem az enemy reportolt párszor. Az alábbi képen a magyarázat, hogy miért feltételezem ezt:
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
A packetloss százalékom 20-30% in-game, pedig ezek a parancsok vannak megadva:
cl_interp "0"; cl_interp_ratio "1"; cl_cmdrate "128"; cl_updaterate "128"; rate "128000";Valakinek lenne erre megoldása? köszi előre is!
-
Skinny26
aktív tag
válasz wannnabeees #42012 üzenetére
Hm... Értem. Ez a Te véleményed, amit látsz, az meg az enyém. Nekem így tetszik, meg tetszik a zene is alatta.
-
Skinny26
aktív tag
válasz wannnabeees #42008 üzenetére
Azon részében egyetértek, hogy maga a videó nem a legjobb, de hogy valami random zene megy alatta, az azért erős. Aláírom, nem vagyok egy tweeday, sőt, nem is videóvágásból és szerkesztésből akarok megélni. Viszont, ha csak a frageket raktam volna be, zene nélkül (mert más stílusú zenét nem tudok elképzelni alá, meg nem is nagyon tetszik más zene), akkor kb. egy némafilm lenne. De köszi az észrevételed, a következő próbálkozásom már jobb lesz.
-
Skinny26
aktív tag
Hali! Kedvem szottyant egy movie készítésére, és, ez lett a vége. Remélem bejön.
-
Skinny26
aktív tag
Mi a f****ért kell csalni még pracc warokon is?!!?!!?!?!?
-
Skinny26
aktív tag
A 100%-os nvidia digital vibrance, az intel driverébe mennyire állítsam be, hogy ugyanaz legyen az eredmény?
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Ha új windowst telepítek, de a steam könyvtáram egy másik partíción van (nem a C: meghajtón), akkor a telepítés után újra kell telepítenem újra minden játékot? Igazából csak a GO-val játszok.
Köszi
-
Skinny26
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #39420 üzenetére
Persze, hogy megéri.. Ez egy "új" játék, más a hitbox, máshogy kell lőni, stb...
-
Skinny26
aktív tag
válasz Redneck #39255 üzenetére
Én a Logitech G430-at, HyperX Cloud és Cloud 2-t, és a QPAD QH-90-et, Sennheiser PC330-at néztem ki magamnak, ezek jöhetnének szóba... Nem tudom, hogy mennyi jelentősége van az usb-s hangkarinak, mennyiben lenne más mint egy király sztereó, illetve a Sennheiser füles nekem kicsinek tűnik, olyan fülest keresek, ami teljesen körülöleli a fülkagylómat.
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
30k-ig milyen fülest ajánlotok? Kérdeztem már a headsetes topicban 1hete kb, de semmi válasz. GO-ra főleg, LAN-on is használatos lesz. Köszi előre is
-
Skinny26
aktív tag
Hali! Mixelő pajtikat keresek, supreme rangba vagy felette Ha összejövünk öten, akár még csapatozás is mehetne
Profil linkem -
Skinny26
aktív tag
Így csináltam eddig is, de annyira kevés 9eu körül a piac, hogy hihetetlen... Megpróbálom elpassszolni egy ak vulcan bs-re...
köszi mindenkinek, a legjobbak vagytok!
Viszont, ha minden kötél szakad, van tartalékban még 1-2kulcsom... Szóval annyira nem para.
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Egy CZ75 FN Victoriat mire cserélnétek el? Nézegettem piacon az árakat, de halvány lila gőzöm sincs mire kéne...
-
Skinny26
aktív tag
válasz salytmasztor #36308 üzenetére
Kösziii
-
Skinny26
aktív tag
Yo! m_rawinput 0/1, m_mousespeed 0/1?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
válasz sikalisk #35421 üzenetére
Most mentem még egyet, és volt ellenünk egy global smurf és mellé supreme volt a rangja... A csapata végén kullogott. És amit mutattam képet, tényleg csalt a srác, ha szeretnéd akkor küldök demot, hogy megbizonyosodj róla, amikor lőtt a földet nézte és forgott... Please...
-
Skinny26
aktív tag
Enemybe is aimos, nálunk is egy... Gondolom látszik a képből. Hozzáteszem, én csak soloba mm-ezek, közöm nincs a társaimhoz... Végig röhögtem az egészet, rohadt vicces volt.
-
Skinny26
aktív tag
Yo! 1kulcsot mire érdemes cserélni? Felakarom tradelni egy tetszetős kis karambitra, csak elindul egy pöppet nehéz. köszii
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
A case hardened ak-nál melyik állapotú eléggé kék? Vagy ez a "kékség", hogy van? Pl: az FT változat 60% kék? Nem értem. Kösziii
-
Skinny26
aktív tag
practice, practice, practice!
Gondolom kérni fogjátok az IP-t: 88.198.45.185:27045 - Deathmatch Official CS:GO Server -
Skinny26
aktív tag
válasz Coccolino_O #23462 üzenetére
Nekem ez a kedvencem...
-
Skinny26
aktív tag
Kész lett az első videóm...
sp1ZoX on fire -
Skinny26
aktív tag
True sens megtalálása:
Itt a 6. bekezdést nem értem... Én vagyok ennyire hülye? Én ezt úgy értem, hogy van az alap sensi amivel játszok, pl: 2.04. Megszorzom kettővel, az 4.08, lövök 10percig... Aztán fogom az alap sensit megint, és felére veszem, ami 1.02... Aztán húzzam ki a legrosszabb alacsony és magas sensit? Wut? -
Skinny26
aktív tag
A tradeseknek küldöm ezt:
- Mennyi 2+3?
- 5.
- Nem. Ha veszem 4, ha adom 6. -
Skinny26
aktív tag
Egyenlőre telepíteni se tudom... XD
-
Skinny26
aktív tag
Azért az élcsapatok bukott pisztoly kör után ráveszik a kis vagy nagy kevót, mi is rászoktuk venni a csapatban.
-
Skinny26
aktív tag
válasz gyáliSanyi #20436 üzenetére
Eléggé értelmetlen. Ha elkezdel túrni AK-val, akkor húzd lefele a célkereszted, aztán húzd jobbra, aztán pár golyó múlva balra, aztán megint pár golyó múlva jobbra. A legjobb gyakorlási módja a túrás kezelhetőségére, hogy bemész egy üres pályára, lősz egy sorozatot a falra, kontrollárás nélkül, megnézed a szórás irányát, aztán mellé meg már "ellenkormányzással" lősz.
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
válasz #97716736 #20171 üzenetére
A 0.25-ön is gyakorlok, de azon nekem a max 83 volt eddig... Mostanság a videóban látott beállításokkal, gyakorlom a fejre rántást... Ezután szoktam neki kezdeni botozni, olyan 2-3ezer botot nyomok még le.
De Te is tudod, hogy jó néhány szitu azon múlik, hogy milyen jó a reflexed, és letudod-e lőni az enemyt... Mindent kell gyakorolni.Az lehet, hogy jobb a T, de nem forgalmazzák már itthon... Vagyis, Árgépen és Árukeresőn nem talál..
pr1mzejEE, Ja, engem is mikor visszanéztem, és megnéztem, hogy tényleg írt-e valaki...
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
válasz warmonger441 #20156 üzenetére
Egy 20colos LG monitorom van, még... Hamarosan jön egy Benq XL2411Z. In-game felbontás, meg az ilyen beállításaim ott vannak a leírásban.
Másrészről, még bőven van mit javítanom, a célom, hogy 80 körül pontot lőjek, mintha 0.25-ös delay-jel csinálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Gyakorolni szeretek, és fel is vettem.
Aim training[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Ez a furcsaság nem csak codban van, hogy 250-ről 125-re lemész... Gondoljatok bele, hogy az új operation mapokon (lehet csak nálam), de lement az fps-em 80-90-re, és más pályákon 150-160 fps-em van... Hiába, csak 60fps-t tud feldolgozni a szemünk, akkor is úgy éreztem, hogy szaggat a játék 80-90 fps-nél...
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
neutraliZ eSports CS:GO csapatunkba keresünk egy MADFREGER pozíciót betöltő játékost. Szeretnénk lemenni az őszi ICL-re és ott az első 10-be végezni. Életkor és a rank nem számít. Nem fogunk levonni következtetést amíg nem láttunk játszani. További információt emailen vagy steamen tudtok szerezni. Szeretettel várunk minden jelentkezőt.
email: istvan.szabo@neutraliz-esports.eu
steam: http://steamcommunity.com/id/neutralizsp1zox/ -
Skinny26
aktív tag
Hali,
Ki milyen beállításokkal tolja a játékot? Gondolok én arra, hogy felbontás, sensi
Én: 1024*768 @ 75HZ, in-game sensi: 2.27, mouse dpi: 450, polling rate: 500hz
-
Skinny26
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
válasz Coccolino_O #17022 üzenetére
Próbáltam, az is ugyanolyan, mint a "0" érték.
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Bepróbáltam állítani a cl_crosshairthickness értéket 0.8-ra, de csak a 0-t és az 1-et veszi, vagyis, ezek között látok különbséget. Viszont, nekem az 1 vastag, a 0 túl vékony... Próbáltam tizedesjegyűvel állítani, de semmi reakció... Máshol láttam a 0.8 értéket, de nekem nem működik...
Ez miért lehet? Csak nálam van ez? Mi a megoldás?Köszi
-
Skinny26
aktív tag
Egy picit gyakoroltam, de a következő cél a 75 lesz!
-
Skinny26
aktív tag
Én MAC cím bannolást javasolnék ilyenkor...
-
Skinny26
aktív tag
Háhááháhá
M9 Fade -
Skinny26
aktív tag
Hali!
Milyen launch optionsokat állítsak be? i7-es procim van.
Köszi!
-
Skinny26
aktív tag
Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt, de szerintem egészen hasznos.
-
Skinny26
aktív tag
Köszi!! Akkor ez alapján meglehet a fix 120fps-em, nem? :d
-
Skinny26
aktív tag
Van itt valaki olyan player, aki intel hd4600-zal játszik csgo-val? Arra vagyok kíváncsi, hogy alacsony beállítások és 1280x1024 felbontásba mennyi lenne az fps?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest