Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
Most olvasom NiP-s cikkeket HLTV-n. Egyre inkább úgy gondolom, hogy ez nem igazán átfontolt döntés volt a részükről. Nem látom ki hozna szignifikáns javulást Maikelele helyett és szabadúszó vagy elhozható lenne. Most elkezdenek próbálgatni embereket, de ha nem válik be senki és marad Maikel akkor meg szerintem a chemistry-t vágják tönkre. Meglátjuk mi lesz belőle.
-
Mclovin
senior tag
Kinek mi volt a legkisebb reputation amivel csgolounge-n találkozott? Nekem -156 a legnagyobb eddig.
-
Mclovin
senior tag
[link]
Steam wallet 'code' scammer, menjen neki a report.[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
[link]
Scammer, mehet neki a report -
Mclovin
senior tag
Btw. imádom azt amikor összeszedsz +10 repet lounge-n majd jön egy 'nagy' trader akinek nem mész bele az alkujába, majd lehúznak ötös repre a haverjaival. Már kb. 3x fordul elő. Bár csak vica-verza is megtehetném.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Koszorús kala körül várom az embereket MM-re.
-
Mclovin
senior tag
Elsősorban azoknak akik olvasnak nézegetnek hltv forumot, topicokat. Itt is vigyázzatok milyen linkekre 'kattoltok' rá mert ma volt egy srác aki fake híreket postolt és ezek természetesen 'scammer' linkek voltak.
-
Mclovin
senior tag
Guardian 1 körül valaki egy match? Jó lenne ha öten lennénk.
-
Mclovin
senior tag
Én már kerestem 5 kulcsot a market bugon. Ma reggel vettem egy 4 kulcsért egy BS Asii m4-t és 2db M4 cyrex FT-t pedig 13-ért. A cyrexek 15-ért mentek el, az asiimov meg 5-ért.
-
Mclovin
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #28622 üzenetére
Újabb motivációs tényező, hogy mással is megtanulj lőni.
-
Mclovin
senior tag
A smurfomon játszanék kisebb rangúakkal(silver, nova), vegyetek fel nyugodtan!
[link] -
Mclovin
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #28006 üzenetére
Hungarian Silver S1mple.
-
Mclovin
senior tag
Csak nekem rossz a lounge? Nem tudom matchelni a trade offereket, amiket én raktam ki
-
Mclovin
senior tag
leeeel
-
Mclovin
senior tag
Nem tudom volt-e már. Kell egy kis angoltudás hozzá.
[link] -
Mclovin
senior tag
válasz Mezcal #27727 üzenetére
Egyrészt mivel önerőből eljutottam már MG2-ben, stabilan, jó pár hónapig meg is ragadtam ott, (majd soloztam és lebuktam) így van értéke, szerintem játéktudásom megüti ezt a szintet. Másrészről ilyenkor erősebb ellenfelekkel játszom, szerintem így lehet fejlődni a legjobban. Harmadrészről pedig nem egyszer előfordul, hogy az ellenfélnél is találunk jó pár smurfot.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Szerény személyem megvédené Consi-t és Xero-t (nem mintha rászorulnának ). Élmény velük játszani, felhőtlen a hangulat mindig, még így is, hogy pistol+zeus-l mennek képesek arra, hogy lazán carry-zék a teamet. Emellett nagyon hasznos tanácsokkal látnak el, segítenek kijavítani a gyerekes, silver hibáimat. Ráadásul tegnap végre sikerült feljebb lépnem Velük MG1-be (sima kala). Egy szóval maximális respect jár nekik mindenért! No homo!
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Mik ezek a kés árak? 6 hete kb. 16 kulcsért vettem egy Gut Knife Boreal Forest FT-t, most meg 75 euro a legolcsóbb belőle... minek tradeltem tovább.
-
Mclovin
senior tag
Érdekesség: a mai HR vs. DAT meccsen összesen 500 000 $ értékben tettek fel skineket lounge-n
-
Mclovin
senior tag
Mai HR vs DAT-ra tippek? majd leírom az elemzésem.
-
Mclovin
senior tag
Szerintetek stabil 120-s pingel lehet carryzni egy matchet?
-
Mclovin
senior tag
Egy ideig nem néztem fel a marketra, ennyire felmentek volna a gut knife árak?
-
-
Mclovin
senior tag
Ha valaki egeret akar venni és nagyon kicsi a költségvetése: A4Tech X-710BF
Már 3 éve nyúzom, szerintem belépő egérnek tökéletes, az én kézfejemre is nagyon illik. Az egérajánló topicban is meleg szívvel ajánlják.[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
'not be tradable or marketable'... akkor most melyik lesz? Én választom ki, hogy egy hét után melyik mellett döntök, vagy mi?
-
Mclovin
senior tag
Egy MW kinézetű FT cyrexet menyiért lehet elsózni? szerintem egy elég szép darabot fogtam ki, nézzétek meg esetleg szakik. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
"rámutatás pontosságának javítása"... ez lesz az egérgyorsítás ugye? Ki szeretném kapcsolni.
-
Mclovin
senior tag
Valaki 9 körül 1 game? Smurfel is megyek, meg main-l is ha kell (nova4).
-
Mclovin
senior tag
válasz Hunbeast87 #26167 üzenetére
Semmi gond, csak tisztáztam a helyzetet.
-
Mclovin
senior tag
válasz Hunbeast87 #26163 üzenetére
Skinek nem eladók, trading cardokból meg badge progress-t csinálok, leírtam miért kell, de vegyétek tárgytalannak, talán esik valami épkézláb skin a mai küldiből.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Ha valakinek van felesleges pár centes skin elfekvőben vagy láda, akkor legyen szíves szánjon meg vele, mert 20 cent hiányzik, hogy megvegyek egy kulcsot walletból. Köszönöm!
[link] -
Mclovin
senior tag
Amennyire rosszak az oroszok MM-n, olyan rossz USA polgárokkal tradelni steamen... 1 euróval ajánlottam kevesebbet kulcsokban egy késért, mint a market ár és visszakapom, hogy scammer lowballer vagyok és lemínuszolnak lounge-n 10-ről 6-ra....miközben ő meg gondolom 80%-n vette meg.
-
Mclovin
senior tag
válasz freeknight #26053 üzenetére
Nekem csak szürke item esett eddig, pedig az eurasia-t is megvettem..
-
Mclovin
senior tag
Ma sikerült eljutnom boreal forest gut knife ft-ről stained gut knife ww-re eljutnom. A legjobb trade-s napom eddig.
-
Mclovin
senior tag
válasz freeknight #26043 üzenetére
Most is kaptam 3 kulcsért MW ajánlatokat, de szerintem decline lesz.
-
Mclovin
senior tag
válasz gyáliSanyi #25957 üzenetére
Áhhh irulok-pirulok. AWP-vel nagyon botrány voltam... De jó kis match volt!
-
Mclovin
senior tag
Srácok ma este egy közös MM? Rank nem számít!
-
Mclovin
senior tag
Este egy közös game srácok? Nem érdekes rang, felőlem bárhogyan mehetünk.
-
Mclovin
senior tag
Aki jönne GN Master környékéről vegyem fel steamen! polarmaci De mennék nagyobbakkal és kisebbel is is.
-
Mclovin
senior tag
Mi a véleményetek erről?
-
Mclovin
senior tag
Avagy hogyan nyerj meg egy kört két jól elhelyezett gránáttal. Valamiért az 'fpsmérőt' nem tudtam kiszedni, sorry.
-
Mclovin
senior tag
Szereztem a tegnapi nap folyamán 10 kulcsért egy nagyon szép WW Asiimov M4-t. Szerintetek merre tovább ezzel a szépséggel? Lehetséges 11-ért elpasszolni?
-
Mclovin
senior tag
Mitől emelkednek marketon így az árak? Jó meccsek vannak ma és mindenki fogadni akar? Ha ezt tudom...
-
Mclovin
senior tag
5 kulcs + 3 phoenix + 1 breakout láda, merrefele tradeljem tovább? Vélemények?
-
Mclovin
senior tag
Kezdésnek 2 key-t mire cseréljek el?
-
Mclovin
senior tag
Lenne 4,5 eurom elkezdeni a tradelgetést. Mit vegyek belőle kezdésnek?
-
Mclovin
senior tag
Üdv!
Danielssss sorstársammal keresünk még 3 embert Gold Nova II környékéről, ma este már menne 1-2 match! Írjatok privátban. -
Mclovin
senior tag
Valaki GN II körül MM? Ma igen szar csapatokba dobott be...Ilyenkor mit is tehetne az ember?!!
-
Mclovin
senior tag
Navi vagy VP? Mindkettő nagyon erős lanon és Pasza is hiányozni fog? Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Várhatóan mennyi lesz az új operation ára? 4.75 euro?
-
Mclovin
senior tag
Hali! Item drop-ra van valami "szabály", hogy pl. hetente mennyi eshet?
-
Mclovin
senior tag
Egyszerűen lehetetlen ma fogadni, pedig délután 3 óra van...
-
Mclovin
senior tag
Valamiért nem tudok Lounge-n fogadni, mert nem hozza be az inventory-m... de trade offert tudok kirakni... ez hogyan lehetséges? Tényleg lehet trash skinekből valami értelmeset tradelni? Mi az ajánlott 'menete' a trade biznisznek?
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
A mai matchek közül melyiket raktátok/raknátok meg?
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok! Én az után szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e megvenni a mostani pass-t? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest