Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
gyurkikrisz #66849 üzenetére
en 1 chromeon belul tobb inkognitolappal csinaltam
-
po1son
addikt
Hogy lehet a legegyszerűbben farmolni major twitch közvetítésről? Eddig is 3-4 fiókról nyomtam, amik különböző böngészőn mentek, de most 15 darab steam felhasználóról szeretnék (mindegyiken van cs:go).
A gépnek elméletileg bírnia kéne 16 gb ram és i7 3770. -
KrewN
újonc
Helló! Én vagyok az egyetlen akinek 75% choke-ja van valve szervereken? Community szervereken nincs ilyen probléma.
-
Redneck
nagyúr
Kijelző hibás lett az előző szóval nem tudok Guard k9dot. Van valami másik kód amit fel kellett írni, este otthon megnézem. Ugyanolyan telefonom lesz estére, elvileg vissza tudom szinkronizálni a komplett rendszert, remélem bejön!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
expander
senior tag
válasz
Redneck #66843 üzenetére
ha bejelentkezel az app-ba az uj telefonrol, akkor kerni fogja a steam guard kodot. ha megvan meg a regi telefon, akkor megnezed rajta, beirod, es kivalasztod, hogy ezt a telefont szeretned hasznalni, ilyenkor nincs gond.
ha mar nem lesz meg a regi telefon, akkor ha bejelentkezel ugye, nem fogod tudni megadni a guard kodot, ezert ranyomsz, hogy mar nincs meg a regi eszkozod, de ezt az ujat szeretned hasznalni. ekkor fog kuldeni egy smst (mivel a szam ugyanaz marad), beirod a kapott kodot, es fogod tudni hasznalni ugyanugy, viszont lesz 1 het trade ban, mert uj eszkozrol leptel be. ez ugyanolyan, mintha a pc-n ujratelepited a windowst, akkor is (legalabbis nalam) bongeszobol van 1 het tradeban mert uj eszkoznek erzekeli a rendszert -
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #66843 üzenetére
ha a telefonszámod ugyanaz marad, akkor nincs semmi komplikáció, legrosszabb esetben a regisztrált telefonszámra küldetned kell egy kódot.
én telefonszámot változtattam a telefonnal egyetemben, így kaptam pár nap vagy egy hét tradebant, de a te esetedben ennek nem kéne megtörténnie.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AllTheBest #66762 üzenetére
Multkor irtad ezt a tippet. Nekem nincs ilyen opcio a droidos Steamben. Ha beirom a profilom kodot ker. Nincs telefoncseres lehetoseg.
Olyan megoldast szeretnek ami nem jar trade tiltassal, mert par napig meg az androidos mobil lesz.
Sorry az ekezetek hianya miatt...
-
lemusz
addikt
Játékosok eloszlása nemzetiség szerint:
dán 11
brazil 10
orosz 9
német 6
francia 6
ukrán 6
lengyel 6
svéd 5
USA 4
finn 4
kazah 3
észt 2
kanadai 1
norvég 1
bosnyák 1
holland 1
spanyol 1
szlovák 1
szerb 1
cseh 1
Mit gondolsz, milyen nemzetiségű játékos fogja felemelni a trófeát a major végén?
-
szebe
addikt
Mellette van sorsolás is az első körre:
Astralis-Immortals
VP-Vega
fnatic-F3
SK-Penta
Gambit-mouz
Navi-G2
Faze-BIG
North-C9fincsi
-
szebe
addikt
Nab+ mi volt ez az utolsó meccs
-
adise
őstag
válasz
Mezcal #66838 üzenetére
Persze izgult azert volt szar stykoval egyetemben
Ez kb mikor a szar focistanal azt mondjak, hogy 'lecsuszott'Siman nemtudtak csapatkent valtoztani az elmult honapokhoz kepest. Nagyon konnyen anti stratoltak az egysiku jatekosokat a csapatban, akik csak egy dologra kepesek, ami vagy bejon vagy nem. Pontezert szarok azok is akik ugy taxoonak , hogy akkor most a vp kor en neo te taz stb. mind akiket piros vonalon huznak. Aztan ha valami nem stimmel megall a tudomany. Nagyon jol felismerte ezt a tobbi csapat is
-
Mezcal
addikt
DeadFox a meglőhetőt sem lőtte meg. Szerintem izgult.
-
lemusz
addikt
Ha jól emlékszem legutóbbi major kijutást DF-nek köszönhették, most viszont kb neki köszönhetik, hogy nem. CT oldalon folyamatosan entry frag volt szegény, még a kommentátorok is megjegyezték a gyenge ADR-ját.
-
MarioAna
senior tag
hát ez így akkor kb ennyi, lehet betárazni a HR matricákat, mert egy ideig nem lesz új
. De legalább nem ezek ellen estek volna ki
. Akkor innen már csak markelON legyen és ők jussanak ki
-
lemusz
addikt
Godsent 12-3-es vezetésből lett Homesent. Durca.
-
dugo_
veterán
válasz
ProEvoFan #66831 üzenetére
Senki nem tudja, nincs kiadva az algoritmus. Valószínűleg mindent figyel, számol. Nyert körök, mvp-k, egyéni teljesítmény...
Lehet kezdőnek is hívni a novát, de ha épp jól sikerül elosztani a rangokat, akkor nova2-3 már a haranggörbe teteje, totál átlagos tudásszint. -
ProEvoFan
nagyúr
A rangodat hogyan mérni a játék?Versengő módban kell játszani ez ok.Az ottani csapat győzelmek alapján rangsorol vagy a meccseken elért pontok, k/d alapján?Estleg ezeknek a kombinációja?
Fiam elkezdett játszani a játékkal, és az első rangsorolásnál silver elite masterbe tette be.Azóta gold nova egyes lett.Nem tudom mit jelent ez de gondolom ezek még kezdő rangok. -
Ch0b
tag
Ebben az Operation-ben tényleg csak úgy lehet dropot szerezni,ha ezeket a szenny játékmódokat játsszuk? MM-el már nem is lehet?
-
GabN73
addikt
válasz
gyurkikrisz #66821 üzenetére
Szégyen.
Igazából volt már róla szó hogy lesz tagcsere, itt az ideje.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #66821 üzenetére
Ez a mai meccs nagyon gyenge volt :/
-
gyurkikrisz
őstag
16-2 xD
-
gtamate2
veterán
-
adise
őstag
válasz
po1son #66816 üzenetére
Te nagyon a multban elsz ha azthiszed bunda = skinek. Verpistik eltuntek lersze mert nincs mar skinje es 12 evesen penze sincs. A t2-t3 meccsek hemzsegnek manapsag is a bundatol. (Magyarok is) Nem kell buknia sem eleg egy map loss bo3ba. Fizut nem nagyon kapnak, kijutni megnyerni vmit megint semmi esely igy ezzel kompenzaljak a beleolt idot. Foleg az olyan kupakon ahol kap 200-500$-t az elso . LOL. Szerencsere magyar lant sehol nem raknak ki fogadni annyira jelentektelen. Van 10-15 oldal ahol lehet esportra fogadni, sot tobb orszagban sina lottozoban is. Lebukas eselye 0 kb. Regen is csak azert buktak le mert steam chaten beszeltek meg a dolgokat es az itemeket is konnyu megnezni merre jart.
HR meg azert kapott ki mert siman szarok voltak. Elotte az ujdonsag ereje hatott veluk, azota nyilvan keszulnek beloluk. Szerencses sorsolassal igy is meglehet, foleg ha ange1 elkapja a fonalat. O az akinek a kor kozbeni megmozdulasait senki nem tudja potolni, plane amikor a tobbiek ala adja a freget. Bondikon kivul a tobbinek nincs onallo gondolata. Nagyon szertheto jatekos amigy sincs a csapatba. Egy kudarc utani angel-> navi sem lenne meglepo es akkor az egesz hr visszament t3ba
-
po1son
addikt
válasz
GabN73 #66817 üzenetére
Bármennyire savanyú a szőlő, a cs:go fogadás 2015-2016ban élte reneszánszát a közösségbe. Ebben rengeteg dolgok közrejátszik, hogy már nem így van pl: steam korlátozások, több ezer bot bannolása, sokkal kevesebb nézettség etc...
Az nem kérdés, hogy most is jelen van pár oldalon, de olyan kis szinten történik ez a régihez képest, hogy badarság lenne major kvali meccseket eladni pár ezer euro-ért. Részemről ennyi. -
po1son
addikt
válasz
GabN73 #66815 üzenetére
Fuuu rövidre fogom, mert már fáradt vagyok.
20k euro tét egy major kvali meccsen, az nagyon kevés a régiekhez képest.
1-2 éve ez az összeg még ~500-600k dollár volt egy oldalon és egy meccsen, major meccseken meg millió dolláros fogadások voltak egy meccsen link.
A steamnél ott telt be a pohár, amikor kiderült hogy milliárd dolláros lett a fogadós szerencsejáték és rengetegen beperelték őket ezért az usa-ba.Esetleg írj nekem egy olyan top csapatot, akinek most a főtámogatója bet oldal?
Én arre gondoltam head sponsor = főtámogató - pl: mousenak zowie.
Persze, amiket te írtál az is szponzor (lehet valamelyik fő), de nem lehet összehasonlítani a kettőt, mivel az egyik milliós összegben támogatja a csapatott a másik meg ennek a töredékével. Legjobban ezt a lanokon látod a pólókon, ahol ki van emelve a főszponzor a kisebb szponzorok meg alatta vagy felkaron etc.Hát régen elégé nyomták a reklámokat pl: cslounge, egb.com és még volt pár, de manapság már csak hellcase és hasonló láda nyitogatós oldalak vannak.
KisTücsök - "Arról beszélek, amit a nagyfiúk játsszanak." Rothschild és barátai?
-
GabN73
addikt
válasz
po1son #66813 üzenetére
Először is magyarázd már el, hogy ki mondta, hogy 100% bunda volt?
Másodszor ki írta hogy a kínaiaknak mennyi köze van a cs:go fogadásokoz? Tudod hogy ott hogy fogadnak az emberek? És ez működik az esport fogadásokon is?Teljes mértékben eltűnt a köztudatból a cs:go fogadás
HAHAHA. Nem tűnt az el, csak több oldalra széledtek szét az emberek. pl EGB. Az kétségtelen, hogy egy pár ember elhagyta a hajót - főleg a kiskorúak. Az hogy már nem látod, hogy melyik meccsre mennyit raktak (van 1-2 olyan oldal, pl csgofast ahol látod [itt csak ~20k € volt a tét a HR meccsre]), még létezik ez a dolog
Nagy csapatok betes oldal szponzival? Hm, nézzük csak, mouse-fanobet, luminosity, navi - ggbet, HR- sportsbet, csgopolygon
Fogadási tippes csoportokkal pedig ne szórakozzunk már, tudjuk hogy milyen emberek követik ezeket...
Komolyabb közvetítéseken valószínűleg azért nem látod a reklámokat mert
1, a szervezők nem akarnak ilyen oldalakat reklámozni/más reklám stratégiát alkalmaznak.
2, túl drága lenne
3,nem éppen felelnek meg teljes körűen a működési szabályok... ezek általában offshore cégek . (ha érdekel, hogy mennyibe kerül egy licensz országonként egy fogadós oldalnak, akkor keress rá)
-
po1son
addikt
Már nem titok, hogy nálunk Magyarországon is gondolkodott anno 1-2 top játékos ezen, hogy direkt elbukják a meccset, amit sikerült felrakatni nagy nehezen loungra, de végül nem lett belőle semmi, mert rizikós lett volna és az odds sem volt túl jó a kockáztatáshoz, pedig több mint 23.000 fogadás volt a meccsen. Fejenként 200at (ft) kaptak volna a játékosok, akiknek csak annyi lett volna a dolguk, hogy játszanak és kikapnak. Teljes mértékben makulátlanok lettek volna.
Én nekem annyi közöm lett volna az egészhez, hogy ekkor ~10.000 euro körül mozgott a raktáram, aminek a nagy része bet item volt. A többit már nem kell mesélnem. Aztán az is lehet, hogy megvalósult az ötlet máskor, csak én kimaradtam a buliból.GabN73
Miért nem elég amennyit leírtam neked? Miért hiszed azt, hogy igazad van? Mi köze van Kínának a cs:go fogadáshoz? Mutass nekem számokat vagy támasszad alá értelmesen, mert ez így semmi, amit mondasz.
Elég sok pénzt kiszedtem ebből a játékból és hosszú évek után van annyi rutinom, hogy tudjam hol forog most a nagy pénz.
Régebben több mint 200.000en nézték az ilyen major kvalikat, most jelenleg sokszor a negyede nincsen meg.
Teljes mértékben eltűnt a köztudatból a cs:go fogadás, menjél fel a 25.000-30.000 fős facebook cs:go csoportokba, hogy hány poszt szól fogadásról?! Vagy keressél fogadási tippel kapcsolatos steam csoportokat, amikből több száz volt 2015be. Esetleg írj nekem egy olyan top csapatot, akinek most a főtámogatója bet oldal? Komolyabb közvetítéseken hány bet oldalnak látod a reklámját? -
GabN73
addikt
válasz
po1son #66810 üzenetére
Igen, a "proli", átlag, kiskorúak egy része lemorzsolódott a "hivatalos" oldalakról. Azért mert most nem minden oldal írja hogy mekkora tét van 1-1 meccsen, még mögötte vannak nagy számok.
Javaslom hogy olvass utána/ menj ki Kínába egyszer, de ne a szokásos turistás helyekre
Vagy csak nézz szét a mobák között, milyen furcsaságok vannak... (fogadás terén)Bunda ide vagy oda, akkor is ez k -urvagyenge volt, HR ide vagy oda, magyar szál ide vagy oda.... .U
-
po1son
addikt
válasz
KisTücsök #66809 üzenetére
Te sem érted sajnos...Manapság már nincsen akkora közönsége a cs:go fogadásoknak, hogy milliókat lehessen bundázni. Régen nagy függő voltam és megállás nélkül dobáltam fel az FN Vulcanokat és még a barát listámról is tudtam mondani xy mennyiségű embert, aki ugyan úgy fogadott ész nélkül, mert akkoriban ez volt a trend, de manapság már egy személyt sem tudok mondani, aki szokott fogadni. Ebből persze, nem lehet globális szintű statisztikát megállapítani, de az előző kettő hozzászólásom alátámasztja azt amit mondok...
2015ben virágzott a fogadás biznisz cs:go-ba link...
A dollármilliárdos biznisz jelenleg nem a cs:go fogadásokban van. -
KisTücsök
addikt
válasz
po1son #66806 üzenetére
Mert aki bundázik/bundáztat az biztos ilyen oldalakon fogad.
Nem hallottál még illegális fogadásról? Amit a nagy kutyák nyomatnak? Nem kell ám közvetlenül DF-nek letelefonálni, hogy "jó lenne ha párszor mellélőnél". Ez egészen más szinteken megy(/mehet), persze az eredmény ugyanaz. Akár úgyis, hogy még maga a játékos sem tud róla.
És ezt most nem azért mondom, mert biztos, hogy bundázott volt ez a meccs. Hanem, hogy amiben pénz van, abban benne lehet, és általában benne is van.
A CS scene nagy része dollármilliárdosok zsebében van...
-
po1son
addikt
válasz
GabN73 #66807 üzenetére
Elég csak azt megnézned, hogy az élő közvetítéseket most 50.000en sem nézik sokszor, pedig régen ez a szám sokkal nagyobb volt. Manapság hány olyan poszttal találkozol facebook cs:go csoportokba vagy esetleg itt ebbe a topikba, hogy basszus buktam 300 dollárt a navi-n vagy nyertem 5000 dollárt liquden?! Régen ezt lehetett olvasni minden percbe, manapság már sehol sem látni ilyeneket.
-
po1son
addikt
válasz
GabN73 #66805 üzenetére
Egy BL meccsre több millión fogadnak, ha az összes eu országot nézzük, egy major kvali meccsre pár ezren összesen, aminek a nagy része ráadásul kis tétből áll, tehát egyáltalán nem egy súlycsoport. Ha több millió forinttal bundázol egy ilyen cs:go meccset, az feltűnik az oldal szolgáltatójának, másrészt az odds sokkal alacsonyabb lesz a magas fogadás miatt.
Régebben lehet megérte bundázni cs:go meccseket cs:lounge-on, amikor alsó hangon 50.000 fogadás volt egy meccsre és rengeteg volt a 300 dolláros fogadás, de az már a múlté.Egyébként már tegnap sem játszott jól a HR, mirage-on csak 5 kört tudtak hozni támadóba, de azt a 5 kört is kb bondik hozta le nagy szerencsével.
F3 amúgy nem egy rossz csapat, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan major, amin nem voltak lent. -
GabN73
addikt
válasz
po1son #66801 üzenetére
4 hozott kör egy F3 ellen. Megértem hogy nem a legjobb mapjuk, de.... Persze, az F3 meg biztos csak belőlük készült, ami már azt jelenti hogy el is felejtenek lőni ...
Ja, BL-ben sincs bunda egyáltalán nem?(te is tudod nagyon jól, hogy egy bundával többet lehet keresni, mint egy major részvéttel
)
-
I Am^^
tag
Azt nem értem, hogy miért kell bántani? Jó oké, nem nézett utána de ennyire lehurrogni sem kell. Szerintem. Téged se akarlak bántani, csak kicsit túlzás a részemről.
lemuszon nem lepődök megNem szóltam semmit mert Snow ad egy bannt.
RARA: Köszönöm. Akkor jól gondoltam, hogy van némi köze a skin készítőjének ezekhez.
-
lemusz
addikt
válasz
po1son #66801 üzenetére
Egyet értek, az összes liga meg bajnokság között ez az egyetlen egy olyan rendezvény (online, de főleg az offline major kvali) ahol egészen biztosan nincs bunda. Legnagyobb imázs, bekerülés a cs történelemkönyvébe, és nem utolsó sorban a legnagyobb bevételek, akár csak egy null győzelmes csopipaki után is a matricapénzekből. Az eredmények ingadozását a francos BO1-ek okozzák.
-
po1son
addikt
válasz
GabN73 #66793 üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy ilyet írsz be "Kicsit bunda szaga is van."
Hatalmas nagy pénzek mennek a játékosok zsebeibe, ha majoron szerepelnek és itt nem a díjazásról van szó, hanem a matricákról. Szerintem csak Deadfox milliókat keresett a januári majoron (forintba természetesen).
Elméletileg egy major után, több millió dollár szokott lenni a végösszeg az eladott matricák után összesen.
Még régebben, amikor megérte befektetni matricákba (2015), akkor több ezer darabot vettem csak én egyedül, ha emlékeim nem csalnak 300.000 Ft-ért. Evvel nem azt akarom mondani, hogy mekkora jampi vagyok, hanem mekkora pénzek mozognak itt.
Akik már régebb óta az elitbe vannak és sok majoronon szerepeltek, azoknak már a cs:go után nem kell dolgozniuk az életbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest