Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Kolléga, szerintem ön se sírjon...
Olyan ez, mint a lottó. Talán össz 4-5 öt nyitottam még, de ilyen 30 euró értékben az életben nem fogok összesen Erre megy ki úgyis a játék, hogy kíváncsi vagy, és ha utánaszámolsz, nagyon jót kell nyitni, hogy visszahozza már a próbálkozások értékét is. Tiszta félkarú rabló.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz GEPESZ66 #5039 üzenetére
Melyik ládából nyitottad?
Pár contactSlow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
válasz kiszi07 #5035 üzenetére
Simán
ui: logikusan 1 adott kinézetből kell 10 darab, ha a tárgyalódban rá húzód az egeredet látod, hogy melyikek vannak meg
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
válasz kiszi07 #5033 üzenetére
Például, ha egy adott fajta skin-ből össze gyűlik 10 db akkor beváltod és kaphatsz értékesebbet 10-ből 2x kb.
Van olyan is amiből 5 darab kell, mert annyira ritkaSlow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
Beváltási szerződéssel valószínűleg
Igen, valószínűleg ha meg indoklod, hogy mi történt és tényleg elfogadható akkor van esély rá. 230 Euro körül mozog, jó cucc
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok. nem régiben belopták accontom. ugyan meglett hála isten de a legértékesebb skinem egy karambit éjszaka eltűnt róla szerentetek kérhetem a valve=steam segítséget? kárpótolnának?
-
kiszi07
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Én asszem pihentetem ezt a random emberekkel való versengőzést. Az még hagyján, hogy visszanéztem lassítva a demoban és awp-vel egymásután kétszer lyukasztottam (volna) ki az embert, ha a golyó nem tűnik el, de még az is rátett egy lapáttal az egészre, hogy 4 vagy 5 meccset veszítettem zsinórban, mert vagy én voltam nagyon szar vagy a csapattársaim, de sehogy sem jött össze. Ráadásul még be is csaltak, amit még kifejezetten szeretek. Az utolsó meccsen már szét flameltem magam (pont a csalóson).
Boldog karácsonyt előre is mindenkinek!Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Kephamos
addikt
Ha valakinek van kedve competitive-ot játzsani az felvehetne. Steam: kephamos88
-
Andris837
senior tag
Múltkor sikerült nagyon felidegesítenem magam, de ma eléggé jól ment a játék. Ma játszottam két meccset random emberkékkel és elég jól ment, hoztuk is mind a kettőt. Bár igaz, az első meccs elég nyögvenyelősre sikerült Dust II-n. Az elején nem úgy jöttek a körök, mint ahogy azt gondoltam/gondoltuk, de a végére simán felhoztuk a meccset. Idegeskedett is az egyik gyerek, de sikerült megnyugtatni... Az elején még noobozott mindenkit.
A második meccs Inferno volt. A kedvenc mapommá vált Inferno. Nagyon jól ment ma is, végül igaz csak második lettem a "sorban", de mint tudjuk nem ez számít, hanem az, hogy a csapat eredményes legyen.
Lassan összejön még egy "minivideóra" való anyag... Lehet, hogy a jövőhéten egy unalmas hétköznap délelőtt összedobok valamit.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Jim-Y
veterán
Az egyik acc éjjel-nappal idle szerveren lóg és termeli a skineket
-
betegphiu
senior tag
sziasztok !
mivel ilyen jó áron van a CSGO,vettem egy 2. accountot is.
aki gondolja vegyen fel !!!Betegphiu2_0
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz Joe Swanson #5012 üzenetére
És ez mire jó pontosan?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
valaki kapott már Winter Case-t ?Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
NagyZ01
tag
-
bladegery
senior tag
válasz csubakka2141 #5003 üzenetére
Pont ugy mukodik mint a lotto, a legtobb embernek nem eri meg egy parnak meg nagyon.
gergely-szabo.com
-
Andris837
senior tag
válasz csubakka2141 #5003 üzenetére
Nekem is dobott, elvileg új fegyverskinek vannak benne, de nem tudom... 1,75 egy kulcs azt hiszem. Ez a kék láda?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy winter offensive weapon caset, szerintetek megéri kinyitni?
carpe diem
-
ch003067
addikt
válasz adamkaa777 #5000 üzenetére
Mire gondolsz ? A gépemnek el kell bírnia, sőt, full low beállításokon, HD-be..... A net is elég hozzá.
Amikor megvettem nyár közepe tájékán, akkor semmi baj nem volt vele... akkor ment rendesen, és amióta bejöttek a hülye updatek, azóta csinálja ezt... Amikor mindenki panaszkodott, azóta ilyen fos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest