Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
johndeegwed
tag
Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Feherfy
tag
Sorban 4 győzelem, de az 5.-et már nem tudtad lecarryzni? DERANK!
Hello Silver 4.
Én már nem tudom hova tenni ezt a játékot. :'D -
NyxNyxNyx
addikt
Na én közben mégegyet lejjebb mentem. Most már elég lesz, köszönöm.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mezcal #49093 üzenetére
Valószínűleg azt is figyelembe veheti, hogy az easy fél év alatt milyen volt a win/loss aránya az illetőnek. Más ötletem már nincs erre. Bár én a smurfömön is ugyanazt a teljesítmény hoztam, mint mainen, mégis az előbbit azonnal visszadobálta 2-vel, az utóbbin meg nem tudom elbukni a LEM-et. Majd ma sikerül!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #49091 üzenetére
Tegnap res1st távollétében a n6 superman szolgálatait vette igénybe. Továbbjutottak a 2. napra, res1st pedig már állítólag ráért volna, így belogolt superman accjáról.
Nofear meg annak rendje és módja szerint ineye streamelte.
Taps."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
csurenzoo
aktív tag
Funolni vágyóknak:
Minden kör előtt dobj egy dobókockával kétszer. Az első szám a fegyver csoportot, a második a fegyvert mutatja. -
szebe
addikt
Minor kvalin alakított a magyar scene, ha igazak a "pletykák"...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
Ma újrahúztam a gépemet (Win 10) és valamiért az egyik accountomon nem látja a cfg-met. Próbáltam 2 másik accon és azokon jó volt. Mi lehet a baj? -
libamajas
tag
Skadoodle kapott eltiltást?
-
mepet
addikt
Igen, sajnos én is csak SMFC-ig jutottam, amíg "könnyű volt". Engem sem érdekel a dolog különösebben, amíg kb. szintbeli ellent dobál, de az egómnak beadta volna, az "igen, ebben a dologban én a világon a legjobbak közé tartozom" feeling-et, akkor is, ha mint utólag kiderült, hogy vagy húszmillió "legjobb" volt ekkor.
-
Vanir
veterán
Nekem az egyik Supreme smurföm elvesztette a rangját inaktivitás miatt. 6 win volt a match history-ban, egy döntetlen és egy lose. Nyertem vele egy meccset, LEM rangot kaptam. Azóta volt vele még egy ilyen match history-m, és nem kaptam vissza a rangom vele azóta sem.
A mainemen kb. ugyanilyen meccsek voltak előtte, és az első lose-ra ledobott LEM-be, utána meg egy 7-8-as winstreak kellett hozzá, hogy visszategyen Supreme-be.
Igazából nem nagyon érdekel, de jó lett volna legalább egy acc-on megütni végre a globált, hogy én is kijátszottnak tekinthessem ezt a mételyt. -
mepet
addikt
Nálunk tegnap egy csapattárs 2 war alatt (összesen ennyit játszottunk):
LEM->LE->DMG[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DrTechnoid #49073 üzenetére
Tegnap kifogtunk csiter bandat, le is nyomott engem is. Be is irtam a nevem utan, hogy road to silver elite xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
őstag
-
phenomHUN
senior tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz jonnyjoker01 #49062 üzenetére
Én szerencsémre már mikor bejött ez a rank 3-tól lehet csak mmezni, akkor már kb. 8-9 privát rankba voltam, örültem neki, hogy nem kell ezzel küszködni.
-
Tewe013
őstag
Csak, hogy ellenpélda is legyen: az utolsó kb. 10 meccsemből 8 lose, és a játéknak esze ágában sincs ledobni LEM-be. Igazából nem is értem az egészet, de nem nagyon bánkódom miatta.
-
dugo_
veterán
Rákerestem erre a csokis sírós videóra egy másik feliratozás után kutatva, de ahelyett ezt találtam. Sikoltozok.
Every Silver Elite Player in a nutshell[ Szerkesztve ]
-
Joe Swanson
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem is mocskos lassan haladt ha csak dmeztem. Pedig én is rossz esetben lövök 40-et. Casual-t gyorsabbnak ítéltem, de azzal is tizenóra volt.
más: Most kipróbáltam az only headshot pisztoly szervert, 180 killnél teljesen kiégtem. Elején ment a 3:1-es kill/death ratio, a végére meg feljött a halálom 130-ra Nagyon fun, én eddig csak hivatalos dm szerveren játszottam dm-et.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
dugo_
veterán
Mert ha folyamatosan játszol, akkor szép lassan nullára csökken a heti bónusz, ami nélkül még szerverelsőként sem kapsz túl sok pontot.
-
jonnyjoker01
veterán
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #49055 üzenetére
Küldöm a sok 0.02-es skineket, kérnék cserébe Bravo ládákat. 1:1-ben ha lehet.
-
Nxn908xxx
őstag
Ez a non-stop rankért sírás már nevetséges azért...
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
hszilard666
veterán
Fakin dont believe it! 1 skint kaptam a játékban 2 héttel ezelőtt egy erdeit datampt ot az egyik géppisztolyra, most megkaptam megint Ládát lehet ajándékozni? Ha igen akkor aki küld nekem egy akármilyen skint, küldök neki egy ládát!
hszilardgtx a profiom!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
MurdR
veterán
válasz libamajas #49050 üzenetére
Nagyon változó. Van olyan amikor fél percig-percig (egy DM alatt többször is) enemy nincs a közelben, olyankor 30körül, ha fel vagyok pörögve, és jó helyekre spawnol, akkor 40 felett. Bár nem nagyon szoktam odafigyelni rá, mert közben zenét hallgatok, meg rá-rá pillantok a TV-re, válaszolok steamen az üzenetekre, vagy TS-en beszélgetünk, és bemelegítésként megyek csak bohóckodni.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
libamajas
tag
DM-ben hány killetek van általában?
-
gtamate2
veterán
válasz vzsryl #49041 üzenetére
Jó de te a rankváltozás óta léptél 2-3 rangot feljebb Arkennys pedig 8-at. Itt keresendő a megoldás szerintem. Akit hirtelen feldobott azokat dobálja vissza inkább mert már konkrétan Gold novába nem is tudom kik voltak ez előtt. (az egyik barátom silverből sas lett konkrétan)
*Sn0w
-
ReFleXx
addikt
Probalgattam ezt a server pickert, kelet és nyugat eu-t valasztva. Eddig pozitiv a tapasztalat. 3ból 2x bécsi , 1x luxemburgi szeró volt. Legnagyobb troll egy brit silver gyerek volt aki tkzgatott, meg feldobalgatta a bombat mindenfele lehetetlen helyre. Kis is kaptunk miatta, egy csapat tag nem engedte kickelni...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
CraBByzzz
aktív tag
Redditen csináltok olyat, hogy 10ember összeált, vettek egy szerót ahol lehetett xpt szerezni, és valahogy megoldották hogy lazán elhessen gyorsan farmolni csomó tp-t, de asszem volt valami határ is (asszem 10k xp).
Szóval meg lehet oldani, csak ki az aki ennyit szenved vele, ennyiért inkább veszel olyan accot amin van alapból lvl 3. -
Redneck
nagyúr
Inaktivitás után én is visszakerültem sas2-ből (már ezt is elég inaktívan értem el) 1 vereséggel (supreme, global társakkal) és egy győzelemmel sheriffbe. Nem izgat túlzottan, sas2-ben is belőttem a supreme/global rankosokat és ki tudtam kapni az alacsonyabb szintűektől is. Normális csapattal és ellenféllel jókat lehet játszani, butákkal és csalókkal meg rosszat, ez ilyen. Régen is így volt a rang átalakítás előtt. Duplakalától/sherifftől fölfelé inkább jó meccsek voltak, de voltak ordas nagy ocsmányságok is.
Szerk:
Azt mondjuk láttam kevésbé skilles ismerőseim az utóbbi időben simán voltak supreme-global rangon is. Mondjuk nekik befigyeltek a heti 10*x órák. Kedvencem a full buta only p90-es haver... Supreme? Azt se tudja pár mapon melyik a B és az A.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vzsryl
nagyúr
Tényleg igazatok volt. A smurfömön 1 döntetlen után nyertem 4-et, de feldobni nem akart, aztán vesztettem egyet (wh-s ellen, mellékes) és ledobott sheriffre. A fő accomon viszont 3-4 vereség után sem dobja le LEM-ből. Szóval a rendszer lehet figyelembe vesz még néhány dolgot, pl. lejátszott órák száma, vagy valami ilyesmi...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MarioAna
senior tag
Mármint úgy 500-600 pontot, ammenyit jóváír alul a szintlépésnél, vagy az in-game scoreban?
Második esetben egy ~50 killes sima DM-ért (ami egy mapon szerintem átlag, ha az elejétől ott vagy a végéig) is annyit ad...extrém esetben ha AIMgép vagy és felpörögsz, bőven lehet 700+-os mapokat tolni.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #49015 üzenetére
Miért amúgy mit veszítesz ?
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
MarioAna
senior tag
Inaktivitás miatt nekem nem volt skillgroupom (10 meccs után DMG, majd ledobott LEM-be. Onnan inatkitivás miatt ismét nem volt rang, majd egy meccs után bekatagorizált Sas-ba.), de tegnap toltunk egyet, amit 16-14-re nyertünk - egy BOT-tal, mivel társunkat véletlen TK miatt 24 órára a pokolba küldte Gaben - és most berakott Kala1-be...Valve logic
Na bekaptam a fogalmazásgátlót, talán így érthetőbb:
START-->10 meccs--->DMG--->LEM...inatktivitás miatt no rank--->LE--->inaktivitás miatt no rank---1 győztes meccs--->KALA1[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
válasz atomanti19 #49023 üzenetére
Lassan valódi értelmet nyer a "Silverbe lövöm magam" kifejezés
Égő szöveg a flém vázon
-
pr1mzejEE
addikt
A-a, regebben ha elmentel mm-re es magasabb rangon voltal, mint a sheriff, akkor ugy feltettek a rangjukat az emberek, hogy eszukbe sem jutott funolni. Elvetve (nagyon elvetve) 1-2 embert..
De egyebkent tegnap neztem gotv-t es lehet erzekelni a rang update-t. Mostanaban a naggyal nem jatszok, mert kiegtem es mar fel eve jo egerem sincs.
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
szebe
addikt
-
Arkennys
addikt
casual vagy DM nekem fityiszt nem ér játékélményileg, így ha olyan, inkább elmegyek soloban egyet szerencsekerekezni, hogy miket kapok.
(#49016) libamajas: Ugye csak vicc a kérdés? Ha nem, akkor sajnállak a gyengén látásod miatt, mivel épp kicsit (tényleg kicsit) fentebb is volt tárgyalva, plusz még mindig senkinek sincs kristálygömbje....
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
libamajas
tag
Mikor jön az új Operation?
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz jonnyjoker01 #49014 üzenetére
Ha nincs csapatod, akkor meg elmész casualozni vagy dmezni. (esetleg faceit, ott legalább nem veszítesz semmit)
-
jonnyjoker01
veterán
De gyerekek sehol sem lehet solozni, egy csapatjátékban SEM! Minden pl. mobában is van (magasabb szinteken is) rankedban idióta, nem láttam még olyan csapatjátékot, ahol van ranked meccs lehetőség és nincs idióta! Nem kell itt sírni csapatban kell játszani MINDIG! Ha valakinek ehhez nincs kedve/ideje az magára nézzen, ilyen játékoknál erre számítani kell (sajnos).
Üdv. Johnny
-
lemusz
addikt
Valve HQ:
- Elkészültünk már az új operation-nel?
- Még nem.
- De akkor mi legyen az eheti frissítésben?
- Hozzuk fel ezt a tavalyi kitiltás botrányt.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mindenkinek aki a kisebb rangokon sír, hogy nem lehet soloMM-et tolni...
Megnyugtatok mindenkit, hogy eddig a supreme a legidegesítőbb rang. És itt se lehet értelmeset solozni
-
szebe
addikt
Valve: "Match-fixing bans permanent"
Remélem nem csak szerintem van ez így jól.
-
pr1mzejEE
addikt
Bocsi a nagyon offért, de ez a topic nagyon pörög és van itt pár ember, aki szerintem ért hozzá.
Szóval próbáltam kicserélni a deathadder v2-be a mikrokapcsolót, de elszakadt itt a kábel. Ennek a kábelnek a nevére lennék kíváncsi, vennék egyet és kicserélném. Esetleg ez a kábel még megmenthető? Vissza lehet blankolni, vagy ez nagyon lehetetlen? Ez a kábel felelős többek között a görgőért, és úgy igazából az összes gombért. Enélkül nem műküdnek a gombok. Köszi
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
vzsryl
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
- Samsung B2230 Full HD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest