Hirdetés
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5990 üzenetére
egy friendst privibe pls..
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5988 üzenetére
én mostanában ha fel is megyek játszani a "setti" orosz tört szerverére megyek fel, mert ott jók a pingek, és nagyonjó változatos mapek vannak, nemcsak onlyD2
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5981 üzenetére
lol hát ez komoly..
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5753 üzenetére
széép.. de 22-esre pótolnék inkább..
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5749 üzenetére
lakkoshoki mint az enyim.. szép, de karcolódik mit állat..
-
sNORh
addikt
Új win+8.9 Driver -
sNORh
addikt
válasz
satomee #5697 üzenetére
akkor na mind+++
najó csak kamu..
uh tegnap mien nagyszájó magyarokkal játszottunk, átszakítottam volna szivesen a kípcsűn az összesethogy ők prók, mineg gyakoroljunk mennifog..XD közbe CT-be vertük őket, T-be kaptunk de 2embernek is 400-as pingje volt élvonalba velem.. lőni nemtudtam soxor, csak ugrált meg töltött..
akkora arcuk van a magyar klánoknak, meg mindig anyunak a szidásával végződik(bár nálunk avval kezdődött..
egyedül a Calisokkal járszottunk egy faszát -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #5667 üzenetére
Tudom ezt ecseteltem Ventrin..
Hát nemtartom valószinűnek, mivel nagyonsokat költenek a tecnologiára, Minthogy hetente mennyenek ki javítani
Amúgy ha nekem jó a pingem akkor 9-12ms, de eza gáz hogy A Városban netezőktöl függ mennyien vannak onlány, és hány torrentezik.. -
-
sNORh
addikt
Fuvaze, bocs hogy nemvoltam, de a nagy szélviharba lefújta az Antennát a szél
vártam tegnap a neteseket, persze elérni nemtudtam, utána egyszercsak felvették, aha jah kijönnek minnyá! Na reggelig jöttek, utána felraktam 4 nagy 50centis nagy menetesszárral keresztűlfurtam a falat, nah azt nemtépi ki
azóta mostfigyelem mikfolytakitt.. lol
-
sNORh
addikt
persze, Genius007-nek volt Phenom-ja, és amint tudta górta kifele a gépböl..
-
sNORh
addikt
hátöcsém ezt nemide kelett volna hanem ide
De amúgy a brisbane magos nemgyengén odaalázza a Windsort, a Brisbane nagyon jól húzható, 65nm-es 65W-os, De én ebből a pénzből nemvennék AMD-t.ebből a 26ezerből már használtan kapsz egy Q6600-at is, vagy egy E8200-at, de tetudod, Az AMD-k előnye hogy nagyondurva a memóriaolvasásuk egy ATI csippes lapban(ATI590-től-790FX-ig alatta neadj ha amd lapot veszel) kenterbeveri az intelt memoigyreadben, de ha nemtömörítessz naponta 1TB-ot akkor nincs értelme, másban meg... szal jobbanjárnál ennek az árábol egy C2D konfiggalmindfreak: "inkább idd el a péntz"
-
sNORh
addikt
hát ma nemgyengén kifogtuk a fakeLowokat..
-
sNORh
addikt
Nah Beléptem a Klubbba
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5533 üzenetére
akkkkutyamindenit.. irány a suli,
nem a BB-n függeni vagy kapsz egy HS-t
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5515 üzenetére
amúgy jajah, nekemis ha jó akkor 9-13ms a pingem.
De amúgy nincs összefüggés a sávszél és a ping között.. -
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #5483 üzenetére
Énmeg Nánáson melózom, Ott akármekkora DSL-ed lehet.. meg van a Nánáskábel, Fix díjas 4990 és 2mega a minimum érték azt 100%-ra biztosítják, ha nem Vállalják a felelősséget! igen ilyen is van... és átlag amúgy 4Mbit 390-450k-val szed.. 10-20ms fix pingel.. sosincs 30-40.. 1590 felhasználóval hihetetlen kisvárosba szervezettebb net van mint.. á haggyuk..
-
sNORh
addikt
Jóvolt a tegnapi kis warocska..
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #5439 üzenetére
a-a.. én ezt cáfolnám, 21-ig beszéltünk, azt hajtogatta hogy van egy srác, nagyon bejön, ha lesz@opom járna velem?
utána csöngettek és eltünt XD
amugy hja, dehát tegnap senki nemvolt..
énmeg ma nemleszek, mert holnap melózok, jön a 32"-os Sony Braviám, meg egy Giga 4870 -
sNORh
addikt
Akkor memész a cstrike/cfg mappába -> ott lesz egy config.cfg és abba keress egy ilyet hogy "bind toggleconsole " ' " és a két macskakarom közé ird be hogy F12 (bind toggleconsole "F12" így) és a játékba ha megnyomod az F12-t alőjön a console
hja és a -consolet a Games/CounterStrike:Source-Properities-ébe kell berakni, nem a steam beállításaiba.
-
sNORh
addikt
válasz
Elite Hunter #5394 üzenetére
szega ^^
MD, te hol a WTFakingba voltál? "2008.08.29 18:45:32 - 2008.08.29 20:10:37 -ig nem leszek" kicsit elrepült az idő nemde? hogy nyaldmeg -
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
mert pár faxopo szétoffolta, meg a moditopikba járt mint egy ovis, hogy ott lenézk a hozánemértő embereket, osszanakmár ki büntiket, nemakarok neveket mondani... Nagyonsokan irtak rám hogy mártvettem le, ezvolt a legjobb irás mostanában, de már untam..
-
sNORh
addikt
válasz
heihachi #5348 üzenetére
hát a bitti, még mindíg régi a színvonal...
De tegnap tényleg furcsáncsúnyát waroztunk: Inferno, közép futok fel, jobbrol a 2 fal közül akkora fejest kapok, de még elsem hagytam a falat? akkor hogyis látott? utána kapásbol MD is benyalta ugyanezt.. WTF is van most?
You mother is using for steam account?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest