Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
"Amúgy meg ugyanúgy megy a házasságkötést, gyermekszülést tartalmazó vallásos propaganda, amit hasonlóan erőltetnek a másik oldalról. Az ezeket tartalmazó játékok/filmek ellen nem látom, hogy ekkora indulatokkal kikelne magából a "woke" közösség."
A házasságkötés és a gyermekszülés most már vallási propagandának számít?
Hínnye, nagyon elment mellettem a világ, úgy látszik bazi öreg vagyok már...Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
A játék egyik legjobb pontjának azt találtátok, hogy nincs benne mikrotranzakció?
Ez azért szomorú.
Mintha azt mondanám, hogy ma azért volt jó napom, mert nem ütött el a villamos.A beletolt 8 év fejlesztői munka és majdnem 200 millió $ eredménye pedig párszázas játékosszám a Steamen. A PS-en játszók számáról - érthetően - nincs adat.
Egyre rosszabb irányba megy a Sony.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest