Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braavos
tag
válasz
krisz4b70 #3361 üzenetére
12-es a torony nálam, de szinte kivétel nélkül 13-as toronnyal rendelkező minden ellenfél. - Igaz, 6000 kupa körül vagyok.
Én most a gólem deckektől mászom a falra. Egyrészt nem is emlékszem, hogy az elmúlt 2 évben gyengítették volna-e a golemet (pl. tavaly gyengítették a balloont azzal, hogy a fire ball a damage mellett hátra is löki, de a gólemet nem érintette még ez sem).
Plusz a mega minion és a baby dragon együtt túl erősek egyszerűen.. -
Hunmugli
aktív tag
válasz
krisz4b70 #2399 üzenetére
Jó a decked, egy picit drága... Prince-arrow és ballon-minion csere esetleg. Viszont ekkor giantos pushokat kell majd tolnod, más tankod nem igazán lesz. (Egyet tisztázzunk: a mini pekka alapból egy védő.)
---
Düsseldorf:Minden procedúrával tanulok valamit, és azt kell mondjam: én még sosem írtam a supportnak [pontosabban: egyszer nem válaszoltak], de a többiek elmondásai alapján ez egy kicsit egyszerűbb kéne, hogy legyen. Csak azzal tudom magamat - téged? - nyugtatni, hogy ez azért van, mert nem tudod használni a mentésed, aminek pedig léteznie kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest