Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csöcshántás
csendes tag
Oks nekiállok és letöltök egyet, de akkor le kell tölteni nerot is h képfájlként tudjam kiírni, h be tudjam bootolni. Windows 7 Gamer Edition x64 jó lesz?
-
csöcshántás
csendes tag
Megadtam a gép ideiglenes adatait, mert lehet váltok és visszatérek az Nvidiahoz. Egy hete töketlenkedek a géppel.
Egyébként észrevettem, hogy a Vezérlőpultba fenn van egy Nvidia PhysX nevű programocska, nem lehet hogy az zavar be? NFS Shiftnél települhetett önkényesen.
-
csöcshántás
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét. Tehát, hogy összefoglaljam. Mivel már újra raktam egyszer a Wint lehet, hogy a kártya hibás, tegyem fel a win7-et. De azzal mint mondtátok ugyancsak vannak ccc-s problémák. Akkor jöhet az ATT, amiről meg az a vélemény h nem hivatalos program, tehát nincs rá garancia.
Én azt mondom most elvileg elfogadhatóan működik, CCC nélkül, bár azt gondolom így biztosan lassabb, a finomhangolások nélkül. Lehet úgy döntök hogy felrakom az ATT-t az XP SP3-ra és annyi. De abban is van VPU Recovery, és lehet az is boldogtalanít majd engem, bár tudom mire szolgál nagyon nem kérek belőle.
Egyébként ha kikapcsoltam a ccc-be recoveryt akkor is kilépett a játékból csak nem ugrott fel a recoverys ablak, szal a teljes ccc-vel vmi gond volt.
És még szeretném megköszönni az ATI-nak is a "remek időben elkészített tök kompatibilis" drivereket. KÖSZÖNÖM
[ Szerkesztve ]
-
csöcshántás
csendes tag
Tehát azt mondod h a fontos frissítések rajta vannak a driverbe, és nem kell hozzá a ccc? Mert akkor oké én nem akarom húzgálni a vidikártyát az csak arra való h kisüssem
De egyébként szomorú h az Ati nem tud kiadni egy rendes képillesztőprogramot, ennyi pénzért ezt érdemeljük?Egyébként xp-m van az a király
Akkor megfogadom a tanácsod és felteszem 10.7est ccc nélkül csak a drivert.
Meglessük mi történik. -
csöcshántás
csendes tag
Van egy nemrég vett 5750 kártyám, a boltba való visszavitelén gondolkozom -.-
Sikerült rájönnöm a kártya hibájára, ha fel van téve a catalyst akkor játék közbe állandóan a vpu recoveryt kirakva ellehetetleníti a játékot sokszor befagy. Tehát csak driverrel hibátlanul müködik, de szeretném megkérdezni. Gondolom a Catalyst növel a teljesítményén igaz?Mert felesleges egy olyan kártyát magamnál tartani amire nem rakhatok driver frissítést.
Ha elég csak a frissebb drivert felrakni és nem szükséges a ccc akkor jó, de ha nem, érdemes nvidiára váltani.
Egyébként felraktam a 10.7es catalystot is még rosszabb már a játék kezdeténél beakad lefagy ki kell lépni (VPU Recovery). Én nem vagyok egy tuningolós fajta, csak az menjen amit igértek nekem a boltba, tehát nem használtam az overdrive funkciót.
Segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...