Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
talloli
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék!
Canon MP210 -es nyomtatóban hogy lehet a tinta szint kijelzést nullázni (resetelni)?
-
tzsolesz
nagyúr
Megmondaná nekem valaki, hogy miért nem lehet még scan-elni sem, ha üres a tintapatron? Azt hibaüzit kapom, amikor lapot akarok beolvasni, hogy a nyomtató karbantartás alatt van.
-
bigskull
tag
Üdv!
Az törvényszerű hogy a canon mp240-es nyomtatóm beindítás után kb 1-3 percig különleges zajokat generál?Tudom nem 220as nyomtatóm van de nem találtam megfelelő topicot, és így ez tűnik a leg jobbnak.
-
jani1984
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem lehúztam egy drivert mp210 hez fel is telepítette elvileg.mégsem reagál. megtöltöttem a patronokat és E5-hibajelzés ír mi a baja??????????hogy lehet kiiktatni????????
-
kaldvi
csendes tag
Canon mp600-hoz keresek drivert
-
Roten
csendes tag
Valaki magyara forditaná hogy lehet a tinta szintet 0 ni? köszönöm!
Aki színt visz a szenybe tényleg az a vandál?
-
Killer man
tag
válasz bradley001 #12 üzenetére
Ez teljesen normális, az enyém is ezt csinálja. Viszont most a nyomtatandó képek alsó részére csíkokat tesz. Ez mitől lehet? Tinta van benne.
-
simos
tag
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget : a nyomtatóm CANON MP220
Ezt írja : Ellenőrizze a tintát ! Nem lehet felismerni, mert nincs jól behelyezve, vagy nem kompatibilis a nyomtatóval.
Kétszer töltöttem eddig, de még soha nem volt ilyen baj. Most nem töltöttem, csak magától kiírta!Mi lehet a baj?? Lehet törölni ezt a hiba üzenetet?
Előre is Köszönöm a segítséget !!
-
talloli
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék!
Canon MP210 -es nyomtatóban hogy lehet a tinta szint kijelzést nullázni (resetelni)? -
bradley001
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Canon MP210-es gépet, viszont lenne egy kérdésem. Az mitől van, hogy ha nyomtatni akarok, akkor először kb. 1-2 percig gondolkodik meg valami forog benne (gondolom a lap továbbító), és csak utánna kezdi el behúzni a lapot. Utánna már szépen és gyorsan nyomtat több oldalt is, csak elején ilyen lassú. Másnak is ilyen, vagy az ennyémmel van valami gond?
Köszi!
-
köpödki
csendes tag
sziasztok!
Canon PIXMA MP240-hez tudtok utángyártott patront? Végig bogarásztam szinte minden oldalt, de sajna nem találtam. Ma vásároltam a nyomtatót ...
-
talloli
csendes tag
válasz Killer man #7 üzenetére
Igen. Egy darabig megy, de aztán gondol egyet és megmakacsolja magát. Ezért szeretném resetelni a számlálóját.
Tapasztalataim szerint egy eredeti patron egyszer minden gond nélkül megtölthető. A második utántöltés azonban elpocsékolt tintamennyiség a számláló miatt!
Ezért kellene egy használható módszer a visszaállításra! -
talloli
csendes tag
válasz Killer man #5 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nem jártam eredménnyel. Akár hogy nyomkodom a gombokat (a leírtak szerint) nem történik semmi. Valami gyakorlati tapasztalat kellene!
Üdv! -
talloli
csendes tag
Sziasztok!
Canon MP210 -es nyomtatónál hogyan lehet a tintaszintet nullázni?
-
matyiGo
aktív tag
szerintetek olyan patron van benne mint az mp 240 -ben?
hol lehet ilyen utántöltőt venni?
-
gtomszy
csendes tag
Sziasztok!
Erről a nyomtatóról szeretnék érdeklődni.
Érdemes megvenni szerintetek?
Lehet ehhez a típushoz utángyártott patront kapni(mert az eredeti drága nagyon) és ha igen akkor milyen kell pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest