Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
Acheron #2203 üzenetére
Örülök, hogy meg lett, és hogy tudtam segíteni!
Hát, nagyon nem mindegy, hogy milyen csapattársakat kap az ember, de ez más játékmódokban is így van. Plunderben viszont ott a lehetőség, a fightra és a "nyugodt" gyűjtögetésre is, csak tudni kell jó helyre ugrani. Nyilván, ha Old Town-ba ugrasz, az gyakorlatilag mindig egy "ejtőernyős multi" nagyobb TTK-val - ott senki sem a gyűjtögetésre megy, hanem a más teamek levadászására sokszor értelmetlenül. De ha pl. a berepüléshez képest viszonylag távolra mész, akkor ott előfordul, hogy nyugodtan gyűjtögethetsz, de mivel a contract-ok miatt folyamatos a mozgás a map-on ezért valószínű hogy így is hamarosan "vendégeid" lesznek"de én alig - alig tudtam kiszedni a rám vadászókat"
Multihoz szoktál, viszont itt nagyobb a TTK, és lehet hamarabb abbahagyod a lövést, vagy szimplán csak nem warzone-hoz való fegyver beállításokkal próbálkoztál. Na és persze itt több a csaló, vagy legalább is jobban érződik, és van úgy hogy az SBMM is sz@póágra teszBocs az off-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuponkunyeráló
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest