Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszaki0
aktív tag
Könnyítés ha be lépsz online mielőtt el kezdesz játszani windows gomb feladat kezelőben a "folyamatok" játéknál jobb klikk és prioritást át kell állítani magasra és akkor jobb lesz picivel a játék keresgélés is meg nem laggolsz annyira
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #23681 üzenetére
-
eszaki0
aktív tag
Mindenkinek Játékokban És Sikerekben Gazdag Új évet Kívánok!!
-
eszaki0
aktív tag
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek
-
eszaki0
aktív tag
Mától én is boldog Black ops tulajdonos vagyok
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #23272 üzenetére
Grt. a nukehoz
-
eszaki0
aktív tag
válasz
eszaki0 #23096 üzenetére
Ja nem fért bele az időbe a steamet ne kapcsold ki csak ne legyél benne játszani
Pl.: fel b..... valaki lvl70re de még nem szeretnél váltani jól jön egy régebbi mentés én KB óránként frissítem nehogy sok adat vesszen el hátha egy jó kis title vagy embléma jött közben vagy egy nagyon jó arány vesszen el -
eszaki0
aktív tag
Figyeld ez nem csalás csak egy kis szemfény vesztés a steam fele.
Ha el akarod adni akkor is az új tulaj is így tud újra indulni megint
Ha vissza olvasol grifid nagyon sokszor írta be a menetét ennek
én annyi+ annyit adtam hozzá csináltam egy új mappát és le nulláztam az összes statot total commanderben
El mentem egy TDMre meg vártam míg vége ki száltam utánna ki léptem és át másoltam a kellő mappákat és kész az új stat1. steam\userdata ott kell az 5753-as számmal kezdődő mappát másolni
Utánna
2. steam\steamapps\common\MW2\players mappa
Ezeket kell másolni vagy ezekből kell ki törölni az összes adatot és fel menni egy tiszta teljes meccset végig játszani ,hogy a steamen belül is felül íródjon a mentésed és DÁDÁ kész az új 1es szintű karakter -
eszaki0
aktív tag
Sziasztok
Trident köszi a délutáni játékot jó volt
-
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #22898 üzenetére
Hát nem ez itt KB 4-5 usert nyírtam ki G18 al a többit a stilt bomber+ Harrier + precíziós bombázás hozta meg a Sentry gun már nem is jutott fő szerephez
Nekem ne ma G18 sokkal van gondok hanem a céltalanul össze vissza pályán rohangászó egyénektől a kik általában közénk be jönnek és szabadon garázdálkodnak.
És 2 tár megy beléjük nem döglenek meg ja éss ezt tetézik mikor 2 jönnek így mint a Ludak egymás mögött szépen sorban és semmi nem tudja őket meg állítani
De nem védeni akarom a G18at de nagyon nehéz vele egymás után többet meg ölni sőt Pl.: fejest ki maxolni rajta még mindig Kell KB900 fejes nekemd de no probélmó
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #22888 üzenetére
Szerintem lehet néha látni mikor össze jön rájuk zúdítom
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #22876 üzenetére
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok jó napot aki ma délelőtt fent volt remélem neki is olyan kasza napja volt mint nekem meg ^1<HDS>Trident kollégának
Szét kaszaboltuk őket volt azért nyertünk mert mi ketten voltunk csak +ban úgy ,hogy az ellenség minden tagja +ban volt
A lényeg jó kis délelőtt volt remélem a az este is ilyen lesz -
eszaki0
aktív tag
-
eszaki0
aktív tag
Jó játék volt ma
Bár ma nem voltam a toppon úgy néztem de van ez így majd 2 nap múlva akkor leszek ismét na akkor jobb lesz sziasztok jó éjt -
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #22812 üzenetére
majd meg látom de lehet elég nekem így is
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #22810 üzenetére
vége a szerk. időnek
Az a gond este nekünk itt van 2 gyerek is nem tudok dumálni fülesen
csak halhatni lehet
De nekem így is hangulatos volt jobb mint egyedül -
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #22804 üzenetére
neked is köszi ,hogy be fértem
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok jó estét ó volt az esti csapat műsor tetszett hál istennek csaló mentes volt
-
eszaki0
aktív tag
válasz
LackoMester #19176 üzenetére
Nekem is pont tegnap lett meg embléma+title
Sárkány+tigris fej -
eszaki0
aktív tag
Nekem ez új láttatok már olyan hackert ,hogy zöld színű a neve mikor meg ől és olyan ruhában is van mint a csapat de közben az összesített neveknél ellenségként van
Ma össze futottam 2 ilyennel
Rohadt dühítő volt főleg mert végig köztünk volt és öldökölt te meg nem tudtad hirtelen ki az -
eszaki0
aktív tag
válasz
Gál István #18653 üzenetére
Jól látom nevet váltott játék közben kis kancsó
-
eszaki0
aktív tag
válasz
LackoMester #18603 üzenetére
JA lehet silány de nem érdekel +ban vagyok ez a lényeg mikor kezdtem a játékot -2400nál indultam újra
Szeretem a rohangálós játékot így nem jön össze annyi + pontBocsi véletlen újat írtam nem a másikba tettem
-
eszaki0
aktív tag
Hát haza értem
Le is jött rögtön a DLC már játszottam is vele.
A pályák jók szerintem főleg a cirkuszi pálya
De ez a sok kis rohangáló köcsög
a tököm tele van velük én is szoktam rohangálni de csak TDM-ben vagy free for all-ban -
eszaki0
aktív tag
válasz
Grifid #18433 üzenetére
Szia!
He he én akkor is csak holnap este jutok hozzá nem kell szarozni honnan szedjem rögtön le jön a gépre.Remélem addig tesznek fel játék képeket az új mappokrol milyen játék közben
Mappa
Ja ja én nekem is be van állítva nagyon szeretem akimbo ranger a második hozzá az is jó fegyó ha kell közelre üt mint állat
coldblode+ ninja perk hozzá -
eszaki0
aktív tag
Na végre ma indul az új DLC és hál istennek dolgozom így ki maradok a leállásokbol
A multkori dlc-nél is igen szar volt az oldal -
eszaki0
aktív tag
Nekem Enermax PRO82+ EPR 425AWT tápom van HD5850hez és tökéletesen megy
Mappa
Ez durva videó volt -
-
eszaki0
aktív tag
-
eszaki0
aktív tag
-
eszaki0
aktív tag
válasz
dokee78 #18271 üzenetére
Én nem kempeltem csak jött egy harryer az elején utánna be kértem a 4es csomagot abban volt két helikopter+ meg lett közben a chopper gunner kár hogy nuke nincs be állítva most meg lett volna az első.
Chopper után jött az pavlow utánna chopper jött megint be hívtam de az csak 1 embert nyírt ki sajna.
És én csak annyit mozogtam hogy helikoptertől a gyorstüzelőig utána meg annyit .,hogy a össze szedtem a csomagokat -
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #18092 üzenetére
Az emblémáknál van egy kis francia zászló na azt még érdekes volt össze hozni
-
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #18090 üzenetére
Tudom ,hogy vannak de nem jönnek sajna egyszerre
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #18086 üzenetére
HaZsolt neked is itt van
Nehéz meg szerezni pont akkor legyen ott egy ellenség amikor jön egy csomagod és le üsse.
De végre tegnap össze jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest