Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Üdv
Valamiért elkezdett kinlódni a cod-om.Állandóan azt írkálja, hogy szabadítsak fel 5mb szabad helyet.
Gondolom nem a szabad 8gb omon felül
eddig nem írta még ezt ki.
-
Tanker21
tag
válasz
Black Dragon #16798 üzenetére
Én kipróbáltam UMP45-ön meg P90-en és feltünően jól adta.
-
Rusher
őstag
válasz
jegenye77 #16793 üzenetére
Pedig elhiheted. Olyan, hogy játék közben egyszer csak kidobott volna nem emlékszem, hogy lett volna...olyan volt persze, hogy map betöltés közben "Waiting for other players..." és visszalépett egy idő után a menübe vagy "Unable to cennect host" ilyen előfordult már nálam is persze, de nem sűrűn és ez sztem/nekem nem akkora probléma...csatlakozok újra és már megy is.
Tanker21 Nyilván a fenti problémák miatt nem fogok ide írni naponta 20x....ezek apróságok amik bármelyik más játéknál előfordulnak azt kész az én játékomat ez nem tudja tönkretenni.
Winne Persze én is láttam már cheatert.....ahogy észreveszem az első killcamban már lépek is és megyek máshova...ennyi.
-
Tanker21
tag
válasz
jegenye77 #16793 üzenetére
Biztos volt neki nem 1x csak nem csinál belőle akkora ügyet. Engem is mindig kidobál a lobbyból hülye hibákkal, volt hogy játék közbe is mikor már megvolt az AC130-am vagy a Chopperem és nukra mentem. Kicsit mérgelődtem aztán folytattam. Felseleges ilyenen idegeskedni, bár nálam is néha elszakad a cérna, ilynekor elszívok egy cigit és minden okés.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rusher #16790 üzenetére
Ezzel nagyrészt egyetértek, de azt is tudom, hogy van olyan, akinek tényleg pofátlanul sok gondja vele és nincs rossz nete. Csalók meg tényleg vannak, akik látványosan csinálják, azokra értem. Folyamatos falon át lekövetés, falon át lövés, autocélzás, ezek nem városi legendák sajnos, én is láttam nem egyet, de nem érdekel különösebben. Meg szoktam kérdezni, hogy neki ez így élvezetes-e, de senki nem válaszolt erre még komolyan.
Azt mondom én is, hogy ha valakinek ennyi gondja van vele, hogy púp a hátán, akkor adja el, és ne idegelje magát.
-
Rusher
őstag
válasz
@rglaaf #16786 üzenetére
Hát lemegy pár kör aztán átmész a sima mapokra aztán megint egy kicsit és akkor nem unalmas
Mappa Én amióta játszok a játékkal egyszer sem volt komolyabb laggom, a játék egyszer sem állt le és semmi egyéb zavaró tényezőm nem volt kivéve amikor minden mapnál egyhelyben álltunk na az gáz volt bár ott is két újra findgame és ment rendesen ezenkívül viszont semmi, csalók vannak, de azért nem olyan sűrűn mint ahogy itt állandóan panaszkodnak és hát melyik játékban nincsenek, laggos szerverek előfordulnak (bár nálam ez ritka) melyik játékban nem?....melyik játékban nincsenek hibák? Ilyen egy sincs ezért nem értem miért kell egy nap 100x leírni ugyanazt, hogy milyen szar az egész játék stb....ha ennyire felidegesít inkább ne játsz vele....
-
Mappa
addikt
olyan lag volt a hoston ...hogy iwmw2 működése leállt hát széjjel b**** ezt a tetves sz** egy gamet
hát ennél sza**bb már nem is lehet ....még mi a francot csinálhat az ember ???? mert nekem ezt ne magyarázza senki hogy ez normális és bele kel törődni
fúúj olyan szinten elment a kedvem ettől a szennytől ...frankon felidegesít egy játék micsoda marhaság
-
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #16784 üzenetére
Nekem a mapok bejönnek nincs velük semmi bajom és hát most 3.5K-t sok minden más hülyeségre is elb*** az ember...egyedül az a bajom nekem is, hogy nem lehet kiválasztani a játékmódot benne, de végül is én mindegyik játékmóddal elvagyok....
-
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #16781 üzenetére
A Stimulus-ban is van TDM, DEM, DOM, CTF, HQ, SAB egyedül FFA-al nem találkoztam, de sztem a másikban is ugyanez lesz....meg hát olyan nagyon más nem is lehet
-
LinogeOW
aktív tag
Ha a 2 DLC közül egyet vennék, akkor melyik legyen az?
Bár, STEAM kb 2 hónap múlva úgyis árulja majd a kettőt -50% os áron szal.
-
Black Dragon
addikt
Nah voltam fent 2db Ground War on, abból mind a 2 hackelt volt, és a másodiknál feldobott 70 re. Szerencsére 67 ről.
Ez kész, hogy nemtudnak az iw nél lófaszt sem csinálni.
Aztkéne már bazdmeg csinálni, hogy megvetetni velük a saját szarukat, leültetni egy kuva gép elő és játszon. És amikor a 600 adik csiter szobából jött ki, akkor megkérdezni tőle, hogy tudsz így játszani bazdmeg? mert én nem akkor minek kellet ilyen szart kiadni????
-
Black Dragon
addikt
válasz
Varga Csaba #16775 üzenetére
Neki a legnagyobb az a zöld csíkja vagy miaz, ha megnézed a player listát.
-
Tom6
aktív tag
válasz
Varga Csaba #16775 üzenetére
Azt nem írja ki sehol, a hostnak a legjobb a pingje, onnan látni csak.
-
Varga Csaba
aktív tag
Egy láma kérdés:
Honnan tudom meg, hogy ki a host?
A playerlistben nem láttam ilyen info-t... -
keIdor
titán
válasz
Black Dragon #16765 üzenetére
Co-op más tészta.
Az online Single Player.
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #16765 üzenetére
na olyanra mennék énis mert még coop-ban nem próbáltam egyszer sem
-
Mappa
addikt
De hát ez egy 1-2 hetes jelenség....hirtelen mindenki most váltott szarabb gépre és erősebb netre ?
legalábbis nálam 1 hete ilyen diavetítés 5 hostbol 4 ilyen lagos
az hogy lobby dobálás ...szétkapcsol stb ezek megvoltak a kezdetek óta ez nem zavart mert kerestem másikat ...de hogy ilyen álló lag hang ismétlődés ..hirtelen halál szindróma ..ez csak 1 hete van ...ezért nem értem
már arra is gondoltam bekajáltam valami vírust
..de ha másnál is van ez a bibi akkor csak nem
-
keIdor
titán
válasz
Black Dragon #16759 üzenetére
-
Tom6
aktív tag
Ez a sokk lagg azért is van, mert nem egyformák az userek gépei, lehet a net jó valakinek de nem bírja a gépe. Ezen patch nem sokat segít, különben már javították volna 7 hónap alatt.
Black Dragon: Én is pres10 vagyok már pár hete, aztán néha olyan statjaim vannak, hogy szégyellem magam. -
Mappa
addikt
asszem előfogom bányászni a COD2-met
ez így nem állapot
-
keIdor
titán
Különben annyi cheater van manapság a multiplayer játékokban, hogy erősen agyalok már rajta, hogy erről is le kéne szokni.
-
-
Mappa
addikt
elméletileg frissítés még fog jönni rá /jönnie kell ....tehát ezt nem tudom felfogni hogy ha valami nem működik jól és jelezve is van ....egyszerűen nem tudom elhinni azt hogy "de ez ilyen marad és le vagytok szarva" ilyen nincs
Black Dragon - ilyennel én is annyit találkozok ...mondom neki csunyán szépen azt se tudja mivan .....ilyen 70 szint 6.-10.ik szint ...és totál utolsó azt se tudja mivan áhhh kiborító
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #16751 üzenetére
akkor semmi sem változott ..mégsem
....csalókat le***om ..átmentem másik hostra...de ez a lag szétbaxa a teljes játék élvezetet
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #16746 üzenetére
ez a állóra fagyós majd 3 mp után halott vagyok nemtudom hogy lag jelenség van még ?
-
Black Dragon
addikt
válasz
tupacamaru #16747 üzenetére
Szerintem leszarják az egész pc vonalat, ezért mindegy, hogy kiesik 1 milla vagy nem.....
-
henesa
aktív tag
válasz
tupacamaru #16747 üzenetére
Á nem rákerestem és bizony simán meghackelik a vac-t és leszarják a bann-t ezért van itt ennyi csaló mostanában . Ez és a game többi hülyesége " pl IW-net "elérte azt a szintet
amit nem gondoltam volna . -
henesa
aktív tag
Ja hogy tele van a youtube vac kikapcsoló videókkal!! Ezt eddig nem tudtam hogy ilyen is van
így már értem miért van ennyi bannolt játékos méghogy a vac jobb mint a pb nevetséges. -
Mappa
addikt
na látom sokaknak egész jól műxik végre.....tegnap óta én még nem próbáltam ki de remélem tényleg megszűnt ez a lagos marhaság
-
Black Dragon
addikt
Lehet észhez tértek egy kicsit az IW sek.
Tegnap voltam egy olyan szeron, ahol ha jumpoltál akkor szálltál a levegőben, de semmi ugrás lvl 70 re, csak ilyen hülyeség volt, szerencsére.
-
henesa
aktív tag
Őkelme is bannolva van és vígan aimozott természetesen simán tud játszani persze két perc után hívta az atomot ennyit ér a bann ??? Hogy van ez ???
Ez egy hackelt hoston készült szerencsére csak fegyver hack volt xp nem és így maradt a rangom viszont látszik milyen hiper jó pingekkel " játszunk "
-
Winne
nagyúr
Meg nekem se, pedig több különböző lobbyban is játszottam. Tegnap is csak az első pár volt szar, és sztem tényleg számít, hogy általában nem egyedül játszom, így nem engem dob be minden mind1 alapon vmi 130-as pingű játékba.
-
Tom6
aktív tag
Valamit mégiscsak csináltak, nem volt lagg idáig nekem se.
-
ooooobi
senior tag
En most jatszottam vagy 2orat, nem volt gondom.
-
jegenye77
addikt
Úgy nézem nem javult itt semmi.Ugyan olyan fos mint eddig.
-
jegenye77
addikt
Most bannolják az összes csalót!!!
-
-
@rglaaf
veterán
Nálatok megy a steam? mert nálam meg van halva
-
Mappa
addikt
ezt kétlem mert többen panaszkodnak játék közben hogy igy "lag all host " stb...és ezek németek oroszok lengyelek stb...országok hozzászolásai game alatt ..tehát nem csak nálunk van a bibi...kb 2 hete ilyen vacak,egyik percről a másikra nem szarhatott be globálisan...legalábbis nálam egy bő hete ilyen lagos dia vetítés a játék.az előtte semmi bajom nem volt vele
-
Mappa
addikt
kb 5-6 kört tudtam legyűrni ..ebből a 2. szinte lag mentes volt ...utána egyre rosszabb ..így most lejöttem mert katasztrofális
egy kérdés... fent a BOSS nál nem jelzi senki hogy "hahó ilyen lag van nem lehet játszani,nem kéne csinálni valami" ???? gondolom tele van már minden fórum ezzel
másik meg hogy konzolon is ilyen lagos szar a játék ?
-
henesa
aktív tag
Ez a tetű most bannolva van vagy nincs mert simán aprított minket délelőtt is sok csaló volt meg most délután is alakul ez .....
-
Black Dragon
addikt
válasz
Pampalini77 #16719 üzenetére
Gondolom a szerkesztőség felé.
Írsz nekik egy levelet amiben leírod kivagy, mi az e-mailed, mivolt a jelszavad és a mostanit meg nemtudod, ezért megkérde őket, hogy adják meg. Ha van ilyen.
-
Pampalini77
csendes tag
válasz
Black Dragon #16718 üzenetére
Nem tudom pontosan mit csinált az a tetű.
De nem tudok belépni az biztos és a jelszó emlékeztetőt sem tudom használni mert ugye annak a jelszavát megváltoztatta.
A freemailhez fordulok de hová? -
Black Dragon
addikt
válasz
Pampalini77 #16716 üzenetére
Hát a PH n elvileg nem szabadna jelszot változtatni, csak azért, mert az e-mail jelszavad is megváltozott.
A többiben nemtudok segíteni, fordulj a freemailhez, ez a legjobb amit tehetsz.
-
Pampalini77
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat , hogy ide írok de gondoltam ti tudtok segíteni.
Volt egy pár hsz em (tomic) itt, de ez már csak a múlt .Történt egy kis probléma ugyan is megváltoztatták a freemailem jelszavát és minden létező oldalon kicserélték a jelszavam.
Itt a ph-n is. Ami max kibaszás de vannak parasztok az biztos.
Szóval mit lehet ilyenkor tenni?
Kihez lehet fordulni? -
Anubiss
tag
válasz
Black Dragon #16708 üzenetére
Hogy a rákba van neked 5-ös pinged?
-
Black Dragon
addikt
Már megint kezdik
-
Black Dragon
addikt
válasz
Black Dragon #16702 üzenetére
Már megvan.
-
Tom6
aktív tag
válasz
Black Dragon #16702 üzenetére
Az új steammel is így kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 12T - egytucat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest