Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Ha minden igaz mind az 5 map bent lesz demolutionba, így nekem megéri azt a pár ezrest a dlc.
Ehh...beleolvastam a BC2 topicba. Vannak ott is gondok rendesen a játék fagyásokkal és egyéb dolgokkal. Az admin szabályok és kickelésekről nem is beszélve. Itt mostanában nem olvasok ennyi problémát. Sőt valami patch is fizetős amcsiban.
-
frame>24
addikt
sose értettem, hogy ez:
mit akar ábrázolni, de a neve után még egyértelműbb.: -
Winne
nagyúr
Ma meglett az EMP emblémám amire hajtottam, betettem a nuke-ot, a második pályánál kör elején telefonáltam, majd elkezdtem tolni, 22-0-nál vége lett. Hát mondom agyam kitekerem a fejemből és kidobok az ablakon most már. Olyan nagy kérés, hogy egy szaros nuke összejöjjön már?
-
-
dokee78
félisten
Na volt este egy kedves TDM ező a Demolitionon.
Amikor már Atomot nyomott 25-0 aránynál ki is léptem.(A bombákra ment mi?)
Egyszersem találkoztam vele a pályán és Aranykoponyás Prestige volt.Magnum Akimbo-val lehet tarolni elég durva
-
bul07
nagyúr
lenne egy kérésem ha megjön a DLC valaki tesztelje már le hogy HC HQ módba hány pályát használ az újakból
kíváncsi lennék hogy menyi az esélye hogy valamelyik pálya hiánya miatt kirak az adott csapatból -
đayW@LkeR
tag
válasz
Polllen #14872 üzenetére
ácsi ne kombinálj!!
Én nem istenítettem a játékmódot meg hagyd ki a fenhangos szövegedet reagáltam le. ennyi
ezt volt az de azért nehéz nekem bemagyarázni, hogy 25 kill-t össze tudsz szedni kemp nélkül
persze ettől még lehet az a véleményed, hogy ő egy profi játékos és így kell a domination-t játszani... hát nem.
-
F e Z o
veterán
Ma vagy 10-szer fordult elő velem, hogy a stinger-rel célzok az ellenfél légi erejére, már sipol a stinger, hogy befogta vagy 2 mp-e, azonban hiába nyomom a tűz gombot, nem akar a rakéta elindulni, természetesen ezután leszednek, vagy valamelyik gép, vagy egy játékos a mapon.
-
LamaCube
addikt
válasz
Polllen #14863 üzenetére
Köszönöm szépen apukám nevében is a jó kívánságodat! Megtiszteltetésnek veszi, hogy pont te tojod le és még fel is szeretnéd rúgni.
Az iróniát tudni kell értelmezni főleg, ha smile is van ott.Én a te hsz-ből nem szűrtem le.Lehet én maradtam le valamiről...
De akkor is az én apukám az erősebb
2x annyi győzelem az szép és gratulálok hozzá!
Tehát, ha jól értem pl. van 1000 vesztett és 2000 nyertes meccsed (persze más számokkal). -
Polllen
nagyúr
Gondolom akkor nem ismered a viccet...
Aggresszív kismalac rugdossa nyuszika házának a falát...
Nyuszika kiszól az ablakon:
- Malacka ne rugdosd már a falat...lejön a vakolat!
- NEM ÉRDEKEL, ŐT IS LERÚGOM!Az én apukám erősebb beszólásra ment válaszként...
đayW@LkeR
2 percig néztem...domination, de zászlót nem foglalt. 2 hely között kempelt és valljuk be az ellen nem volt nagy szám...persze ettől még lehet az a véleményed, hogy ő egy profi játékos és így kell a domination-t játszani...Én is szoktam 60-80/10-20-t lőni, de object-re koncentrálva, amiben benne van, hogy ha kell inkább lelövetem magam, hogy meglegyen, mint hogy oda legyen a killstreak-m
ezért sincs bent a nuke...jelenleg pawe low a legmagasabb...ha megvan 1000 kill, jön a chopper helyette.
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem hátha találkozott már vele valaki.
Konfigom: Gigabyte EP35DS4
C2DE8200 (3.2 Ghz)
2x1GB Ram
GTS250 512Mb
Win7 32 bit
Durva fps laggokat kezdtem észleni a játék alatt, eddig nem volt semmi probléma, de ma elinditom és 40-10 ig laggol az fps, jácchatatlan a játék, nem tudom mi okozhatja, oprendszert is újratelepítettem 2 hete, hátha az volt a gond, de megint csinálja.
Kb a küldetések 20 % tartok, eddig nem volt semmi gond vele.
Van valami ötletetek mi lehet a gond. -
Undoroid
őstag
Szia!
Időnként előfordulnak nézeteltérések!
Polllen jó fej!Biztos,hogy nem akart senkit megsérteni ezzel:
" mint az aggresszív kismalacnak a vakolat... "
Gondolom,hogy csak erre reagál,de Nála valahol lemaradt a megfelelő smiley:
" egyébként is az én apukám az erősebb
"
* * *
Szép-szép,de ne felejtsük el,hogy ha a másik csapatban lett volna,akkor nem biztos,hogy eljut még akár a Herrierig is...Sok múlik a csapatmunkán is!
-
đayW@LkeR
tag
válasz
Polllen #14852 üzenetére
estét.
nem nagy feladat többet is az hogy neked nem megy az 1 dolog.
neki ment! igaz ez is a camp egyik fajtája movecamp de Én úgy gondolom ez még mindig jobb mint köcsögcamper aki a távharcot szereti meg amúgy nem hiába van az a sok tereptárgy. jah és nincs neki Glock 18 -
LamaCube
addikt
válasz
Grifid #14853 üzenetére
Én az első nukem tdm-en értem el.
Pollen
Én a 7 kill megszerzését írtam,hogy nem kempel szerzem meg.Természetesen a harrier után fedezékbe vonulok, ha pedig nem szedi össze a choppert megint megyek írtani az ellent , majd , ha megvan a choppi természetesen megint fedezéket keresek, mert tudva levő amikor a choppi bent van nem tudok futkározni a laptoppal a kezemben.Többször volt olyan, hogy kellett a choppi után 5-6 kill és úgy szereztem meg a nuket.Elhiheted nem a nukera hajtok. kb. a huszadiknál tartok és ha adja adja ha nem nem.
Én a játékot csapatban játszom és a nyert meccsek száma többet ér.Win streak arányom 726 plusszban van.A killem meg 14 vagy 15000 plusszban.És egyébként is az én apukám az erősebb -
Laraxior
titán
hulladék ez az FFA.... felénél se voltunk az időnek,két host lépett le
-
Polllen
nagyúr
válasz
Grifid #14853 üzenetére
Mint írtam, sztem kemp nélkül nem nagyon lesz nuke...max egy ritka noob társaság ellen g18 akimboval...vagy shotival...de ennek még nem jött el az ideje...
nem látok abban fantáziát, hogy szuperhíróként megölök 25 embert egymagam, majd egy atombombával szarrá robbantom magam is...
-
Polllen
nagyúr
válasz
LamaCube #14838 üzenetére
Gondolom míg a harrier öl és számolsz, hogy úúúristen mennyi kell még a chopper-hez nem kemplesz, hanem rusholsz tovább...xD
Én eddig csak 2 játékos típusnál láttam in-game nuke-t...az egyik a csaló volt...a másik meg a büdös kemper domination/demolition/HQ-n...
Majd ha egyszer nuke-t akarok, megyek tdm-re aratni, de azért nehéz nekem bemagyarázni, hogy 25 kill-t össze tudsz szedni kemp nélkül...
Amúgy mikor fos az Iwnet és csak lagger hostokat rak be, erősen hiányolom a dedikált szervereket...
Szerókkal is találnál olyan helyet, ahol mindent lehet...
Igaz, ha ez utóbbi lenne, csak pure HC-HQ szeróra járnék...így viszont minden mást játszok és csak a HC lobby-kat kerülöm
A dlc-ről meg már sokszor leírtam, hogy mennyire drágának tartom, de a mai steam akció csak megerősített benne...d2d-ről nem is beszélve...
neszeneked 3k mire nem elég...xD
-
Doki16
addikt
válasz
Szerintem... #14844 üzenetére
Ő a forgó atom emblémára gondolt, amit meg te mondtál az a titulus és valóban 3 után jár
boogie84: Ki a gazdája ph mw2 group-nak? Ki kéne már pucolni ezt a sok csalót belőle.
-
Laraxior
titán
Karcsi map...18/0
--->19/1
Chopper: két nyomorult
Harrier: 7kill -
boogie84
veterán
Valaki megint próbálkozik a ph csoportból steamen! Egyből letiltottam! Csak óvatosan mindenki!
-
LamaCube
addikt
válasz
ADAM1337 #14832 üzenetére
És mi is megy itt?
Miért sajnálod, hogy nem lett ingyenes?
Nem értelek, ha valakinek megéri megveszi, ha valakinek nem éri meg nem veszi ennyi!
A nuke addig érdekli az embert (speciel engem), amíg nincs meg az embléma utána már nem érdekes.Ezt honnan veszed, hogy kempeléssel kell véghezvinni 7 embert rushból összeszed az ember.Utána a harrier és a choppi végzi a piszkos melót.pl. Tanker kolléga egyből ki is vette mihelyt meglett.Én is azt teszem.
War mod?Elitebb pub?
Ki dönti el mi legyen.Itt az alkotók kihegyezték a dolgot és mindenki azt használ amit akar és megad a játék.Egy háborúban sem sírhat az ellen, hogy ez mekkora noobság, hogy gl-t használnak.
Sok embernek nem tetszik, mert nem lehet kénye kedvére butítani a játékot és idióta szabályokkal korlátozni a játékost, ezért megy a fika.
Neked is ezt a linket tudom ajánlani:
[link]Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
ADAM1337 #14832 üzenetére
mi megy itt? ugyanaz mint a BC2 topikban...egyik 19 a másik egy híján 20...felesleges ezen vitázni. Nálunk nincsen dedikált szerver,nálatok meg hiába van ha az a baja az adminnak ha ilyen fegyverrel mész, ha olyannal..stb. Tehát felesleges a vita
mindenki azzal tolja ami tetszik neki vagy amire pénze van.Úgyis a Crysis 2 lesz a nyerő
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
LamaCube #14824 üzenetére
Azért se sürün írok mert kb látom mi megy itt.
Nagyon sajnálom hogy nem lett ingyenes a dlc és nem lesz dedikált server és persze valamiféle war mod, amit persze az elitebb pubokra felraknának és nem gl/tunk shoti/rpg viadal lenne.
Az hogy ki tud jobban összekempelni egy nuke-t engem nem izgat ezért se írogatok ide.
Az tény hogy a jó öreg vcod-ot nem múlja felül semmi se. -
boogie84
veterán
Most látom h a múltkor ismerősei közé kívánó emberke ma kickelve lett
Azt hiszem vmelyik cheater jelölt be is merősként. Lehetséges h érnek vmit a riportok! -
Laraxior
titán
láttátok ezt a videot? Stimulus package
lehet hogy volt,már nem emlékszem mik is voltak
-
SipiBcs
őstag
Fenébe.... minden jó balhéról lemaradok....
-
LamaCube
addikt
-
Szerintem...-et és believil-t figyelmeztetésben részesítem személyeskedésért. Továbbá believil 6 óra kitiltást kapott szélsőséges megnyilvánulásáért, melyet töröltem. Felszólítom a feleket, hogy ne folytassák az ilyen típusú megnyilvánulásaikat.
-
believil
tag
válasz
Szerintem... #14817 üzenetére
Szerencse, hogy eltűnt az előző ömlengésed. Mégegyszer ne merd velem megütni az előbbi hangnemet!
-
Laraxior
titán
még mindig CoDMW2 vs BFBC2 a téma?
Az a baj hogy még mindig az MW2 a legtöbb eladást produkált game, akármilyen is.
Úgy gondolom, hogy nemigen lesz mostanában olyan ami le tudja nyomni.Túl nagy arcok adták hozzá a nevüketTúl sok lóvé van benne....
Meg már maga a Call of Duty név is garancia egy fasza kis multipartyra. -
dokee78
félisten
Épp most beszéltünk róla,erre játék közben egy magyarka bevallja,hogy TDM-ezik Demo-n.
Kis szarházi. -
dokee78
félisten
Rühellem a Demolition-on TDM-ező barmokat.
Aki nem veszi meg annak is kell patch. -
believil
tag
válasz
ADAM1337 #14807 üzenetére
Én is ettől félek... Viszont azt hagy fűzzem hozzá az előző írásomhoz, hogy nem konkrétan neked szólt ez a dolog, hanem neked, a téma kirobbantójának, és az MW2 topikban tanyázó BC2 reklámarcokank... szal ezért volt hosszú a terjedelme az írásomnak...azt hittem egyértelmű, de ha nem akkor bocs.
A másik... warozás. Nos igen hiányzik, de mint írtam, az iw-net szerintem is borzalmas, de nagyon, ettől függetlenül a játék szerintem az egyik legjobb, amiat valaha csináltak... ez az én szubjektív véleményem és pont. De remélem a kérésemet több ÉRTELMES lény megszíveli, és nem írkál ide a BC2 királyságát bizonygatva... Nem kell bizonygatni, bemegyek a BC2 topikba és elolvasom,h goy király, de nem itt, főleg nem a MW2-vel szembehelyezve bizonygatni.
Mondd azt, hogy a BC2 király játék, de ne azt, hogy király játék, mert a mw2 fos... (ez utóbbi sem neked szólt személy szerint).
GONDOLOM A PH-t OLVASSÁK ÉRTELMES LÉNYEK... akkor lehet ÉRTELMESEN FÓRUMOZNI. Vagy ha nem megy az értelem felszínre hozása, akkor nyissunk egy külön MW2 vs. BC2 topikot, hátha akkor eltűnik a nem kívánatos iráshalmaz a különálló topikokból.
Én ezt itt lezártam...látom a te/ti igazadat/igazatokat, de ti is lássátok, hogy én pl azért járok ide, mert nem érdekel a BC2, hanem a MW2 érdekel.
PONT. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
believil #14795 üzenetére
Ha elolvasod az elözményt csak a képre reagáltam.
Az hogy az aláírásomból egyből flame-el reagáltak nem az én gondom.
Az érvekkel amúgy nem értek egyet amiket leírtál azt kell hogy mondjam.
A cod elvesztette a multi részében azt ami jó volt a warozást ezzel a buzi iwnet és host rendszerű megoldásával sajnos.
Remélhetőleg lesz új cod bár már évente fognak elénk rakni egyet ergo nfs szériát idézik fel és hamar elfog bukni szerintem. -
dokee78
félisten
Patchet mikor kapunk?
-
eszaki0
aktív tag
Ahogy gondolod ha neked így jó legyen így nekem mindegy
De akkor mondom másként vannak akik csalnak mert ők csak így tudnak játszani na ők a faszok.És vannak akik csalás nélkül játszanak ők a jók.
De ezen még szőrözhetsz ahogy gondolod és persze van annyi időd.
És ha most otthon lennék inkább fent lennék játszani de reggelig várnom kell csak akkor megyek haza
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest