Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz Grifid #14853 üzenetére
Mint írtam, sztem kemp nélkül nem nagyon lesz nuke...max egy ritka noob társaság ellen g18 akimboval...vagy shotival...de ennek még nem jött el az ideje...
nem látok abban fantáziát, hogy szuperhíróként megölök 25 embert egymagam, majd egy atombombával szarrá robbantom magam is...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs