Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
henesa
aktív tag
Ma reggel nem semmi mennyiségű csalóval hozott össze a sors eddig öttel találkoztam amiből hármat jelentettem is hátha kirakják ez hogy tud még mindig játszani bannolva van nem mert ez volt az egyik és még bőszen játszik
-
Grifid
aktív tag
válasz
henesa #16693 üzenetére
Valóban megcsinálták. Én csak azt tartom roppant szomorúnak, hogy kizárólag ezt az 1 dolgot javították/küszöbölték ki a többi 50-re meg nem futotta.
Alig várom a Black ops kiadását, hogy a sok kis köcsög csíter át takarodjon oda és ezzel lehessen végre normálisan játszani. Bár igazán a moha lesz jó, ott remélhetőleg keményen a csalók alá fog rúgni az EA, rühellem ezt a céget, de le a kalappal a központi supportjuk elött. Amikor problémám volt beléptem a support chatre és 10 perc alatt beletúrtak az accomba és javították a problémát. Nem pedig nyissál ticketet amivel majd talán foglalkozunk (bár leginkább leszarnak lazán, activision módra) -
F e Z o
veterán
Tegnap este folyamán megkaptam az első k*rva anyámat mw2-ben (pedig nem is ment jól a játék), meg hogy milyen hülye nevem van. LosTirpakosFeZo....itt elsősorban a tirpák volt a baj. Hmm, nem mintha bármi köze is lenne neki hozzá, milyen névvel játszik valaki. Végülis jobbnak láttam a dolgot és ráhagytam a dolgot.
-
Winne
nagyúr
Nekem nem mozdulós nem volt, pedig ma toltam vagy négy órát.
-
Mappa
addikt
www.infinityward.com muhahaahaa nekem még ezt sem adja be
-
Winne
nagyúr
szerintem minél többen álltok össze lobbyt keresni, annál jobbat talál, bár ez lehet hülyeség.
-
Laraxior
titán
Úgyfest én meg is untam... várakozás...
olyan mint anno sítáborban... fél óra a felvonón,majd 3 perc alatt leérek -
Tom6
aktív tag
Az IWNet ma is hozza a formáját. Ilyenekbe vág be, 3 as csík van mindenkinek és laggol mint a szemét.
-
F e Z o
veterán
válasz
tupacamaru #16676 üzenetére
Ha csak meglátom a Rust mapot, a rosszullét kerülget, azonnal kilépek. HCHQ-ban talán 4-5x voltam idáig rajta, mindenki lőtt mindenkit, meg mindenre, szörnyű volt.
-
tupacamaru
veterán
Nagyon megkedvelték a csíterek a Rust map-ot, tegnap vagy 3x rákerült a sor de már be se mertem lépni.
-
Winne
nagyúr
válasz
believil #16667 üzenetére
Visszaolvastam már korábban is, szerintem semmi különös nincsen benne. Azt hogy "milyen dumát eresztek meg", hát szerintem el tudom dönteni, senki sem köteles elolvasni, amit írok...
Nem húzom fel magam, nyugodt típus vagyok, viszont ha már írod, hogy nem kellene feljönnöm fórumozni, akkor lehet, hogy el kellene gondolkodnod, hogy a "te házad táján" mi a helyzet. Ha egy ilyen commenten kiakadsz, akkor nem lehet, hogy te vagy kicsit túl érzékeny? Remélem nem bántottak amikor kicsi voltál.
Lényeg a lényeg, szerintem egyikünk sem veszít azzal, ha nem beszélünk egymással, ergo talán maradjunk is ennyiben.
(#16669) Ant@: Hát igen, mostanában ezek vannak már, nekem még szerencsém volt eddig. Remélem neked sem lesz több.
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Erre mondana vki vmit?Nem tudok belépni mert ez a hiba fogad.
Netem megy.Eddig semmi gond nem volt.Előre is köszönöm a választ!
-
Ant@
senior tag
Nálam úgy esett az eset ,hogy semmit nem írt ki. Annyit vettem észre ,hogy Intervention helyett amit kezdésnél választottam egy arany(!) desert eagle volt a karakterem kezében. Tudtam ,hogy gáz van ezért egyből reseteltem. Újraindítottam de már 70-es voltam. Kb 5 másodpercet töltöttem a szerveren. Na ilyenbe ne fuss bele.
-
frame>24
addikt
válasz
Grifid #16661 üzenetére
Érdekes néha fellapozni a CoDwikit, pl. az FMJ nem sebez konstansan nagyobbat (a fegyver-összerakásnál látott kis zöld csík ellenére), CSAK akkor nagyobb az ereje, ha "penetration kill" van.
L86 LSW egyedi távcsővel rendelkezik ACOG helyett, stb. (azonnal ki is gyúrtam)
Sok van még, amiket nem tudtam. (vagy megyek legelni akkor) -
believil
tag
Olvasd vissza a fent említett hozzászólásod. Én elhiszem, hogy nem érdekel ki minek néz téged, de ilyen dumát azé nem kéne megereszteni, mert felhoztam egy témát, amiről nem tudtam előtte. Hogyha nem bírod elvisaelni, hogy egy téma többször feljön, és azon felhúzod magad, akkor nem kell feljönni fórumozni. De sztem kár a szót ebbe a dologba, és itt abbahagyom... De azért segítek: Nem sírtam... és nem vagyok hibás, mert egy haceklt lobbyra dobott be, és nem tudtam, hogy azt a K*cs*g mappát vissza lehemásolni. Ha normális szavakkal ezt leírod, még lehet, hogy meg is köszönöm/köszöntem volna, nem pedíg így reagálok. Mondo nálam ez a téma lezárva. PONT.
-
megint szarakszik az IW net:@
nemhiszem el -
F e Z o
veterán
válasz
Polllen #16649 üzenetére
Néha elsötétül az ég felettem, annyi hurka repked. Csinálhatnának olyan játékmódot, ahol ezek tiltva vannak : GL, RPG, Thumpet, LS, MD Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne egy következő patch-be beletenni ilyeneket. Vagy az iwnet-nél sose játszottan tört szerveren, vagy nem is érdekli őket.
-
Winne
nagyúr
válasz
Undoroid #16652 üzenetére
Szia!
Most arról volt csak szó, hogy itt már meg lett nem egyszer beszélve.
Amúgy nem akarok én ezen lovagolni, én lementem magamnak, aztán majd meglátjuk mennyire működik, ha vissza kell állítanom.
(#16658) Grifid: ez nem azt jelenti, hogy együtt játszunk a warezosokkal, én már elég régóta játszom steames játékokkal és ez mióta emlékszeem, azóta így van, hogy a playerlist nem hozza az összes embert valamiért. Vannak játékok, amikben lehet offline módban is játszani, engem ott is szokott mutatni, de pl van egy haverom, akit meg sosem mutat, pedig online mindig és ki is van töltve az adatlapja is, szal nem tudom miért, de így van már régóta.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Grifid #16655 üzenetére
Hát szerintem pedig a 2 egy nyugis játék az 1 által jelentett káoszhoz képest és sokkal jobban lehet taktikázni. Persze tudom, kinek a pap...
Mellesleg szerintem vagy az IW-t törték fel vagy a steamet. Mert már több esetben előfordult hogy akit jelenteni akartam csalót az egyszerűen nem szerepelt a steam játékos listájában.
Volt igazi csíter feszt is, kapaszkodjatok...a 12 játékosból a steam playlist szerint
csak 7-en voltunk játékban. Nem tartom kizártnak hogy együtt játszottunk a wrz verziósokkal. Legközelebb csinálok egy montázst a játékbeli és a steam playlist képeiből, hátha valaki nem hiszi. -
Polllen
nagyúr
válasz
Grifid #16655 üzenetére
Ebben nem értünk egyet...tuti, hogy volt/talán még van egy tucat magyar szeró, ahol nincs megkötés...volt vmi rettenet vagy akármicsoda nevű, ahol mindent lehetett...1x voltam is fent, de gyorsan lejöttem...
Mellesleg HC-n a GL csak-csak, de pl martyr és last stand írtó nagy gebasz, mert nagy esély van rá, hogy nem éled túl...ezért jártam mw-ben olyan szeróra, ahol ez a 3 tilos volt, de minden mást lehetett...hc hq, sabotage...Mw2-ben meg pont a hc-t kerülöm el, mert ebben a formában sztem élvezhetetlen...
Jó persze tudom MW2-t igazi hentre készítették, no tactic-kal, de pont emiatt idővel ellaposodik...
-
Undoroid
őstag
Szia!
Itt mindenki tudja,mert beszéltünk már róla,de máshol...
* * *
...bár nem Mw2,de talán érdekes lehet...Az egyik ismerősöm ideadta,hogy javítsam meg,mert letört a kupakja:
Volt rajta egy címke,hogy mindenféle ital fogyasztására/tárolására alkalmatlan!
* * *
"Remek"
-
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #16623 üzenetére
Akkor az IW/Activision szerint ~25 millió vásárlónak nyazsgem? ~25 millió ügyfél nem tétel?
-
Winne
nagyúr
válasz
believil #16632 üzenetére
1. Kultúráltan írtam eddig szerintem az összes hozzászólásomat, nem anyáztam, nem méltattam senkit semmivel, nem támadtam senkit semmivel.
2. Nem érdekel, hogy az interneten ki minek néz engem, hiszen nem ismernek, nem tudják, hogy milyen vagyok.
3. A fórumban annyiszor volt már ez téma, mint égen a csillag.
4. Légyszíves világíts rá, hogy melyik mondatom volt kicsapongó/ömlengő.
-
henesa
aktív tag
válasz
Sok lesz az az 550 millió példány dolcsit akartál írni inkább nem ?
-
nanus
senior tag
válasz
Ha már pénzért adták PC-re ne szar.ja le vaze.
adta volna ingyért ha már sza.ros.
Gerisz: el lehet adni igen olyannak aki még nem olvasta ezt a fórumot
-
csimave
tag
Hy!
Véletlenül nem ismertek valami jó moddert?
Ha igen, légyszi egy pü-ben írjátok meg nekem az elérhetőségét. -
believil
tag
Előtte én nem tudtam ezt (mármint a mappás dolgot)...egyébként kultúráltabban is előadhatod magad. Nem fognak kevesebbe nézni téged amiatt, hogy megtanulsz nem ömlengve, és kicsapongva beszélni/írni.
Plusz:
(#16621) Winne:
"mindenki tudta" .... Nem én nem tudtam (csak a nyomaték kedvéért). -
Gerisz
addikt
Mi van ezzel a rohadt játékkal?
Bármelyik pályára ad be sehol nem tudok mozogni, de nem én vagyok egyedül.El lehet ezt a szar játékot adni? Már semmi nem szól mellette, így a játékot sem tudom élvezni.
-
ViTaZi
aktív tag
Este csinálhatnánk egy jó kis partyt ha benne vagytok!
-
válasz
Black Dragon #16625 üzenetére
és eladó?
-
valakinek van mw2 posztere, vagy pólója?
-
Winne
nagyúr
válasz
Undoroid #16618 üzenetére
"Ne haragudj,de nem értek Veled egyet!Miért a játékos dolga lenne ez?"
Nem azt mondtam, hogy az a normális, hogy nekünk kell lementeni, de mindenki tudja, itt is már 20* le lett írva, hogy nagyon sok ilyen moddolt lobby van, ami ellen így lehet védekezni, ha nem akar az ember "nem a saját statjával ékeskedni."
-
Tom6
aktív tag
Ezt a sok laggot, kidobálást holnaptól mindenki megünnepelheti a dupla xp hétvégével!
-
henesa
aktív tag
válasz
SipiBcs #16613 üzenetére
Nekem is nagyon sok bajom volt ,van ,és lehet hogy lesz a játékkal beleedződtem a sok hibajelzésbe már nem is csak az zavar hanem az hogy vagy két hete szarnak az egészre
majdnem biztos vagyok benne hogy ez direkt van azért hogy VEGYÉÉ X-Box-ot mert ott jóóóó mintha a felmondott vagy kirúgott emberek elvitték volna a tudást is és nem maradt olyan pali aki értene a rendszerükhöz -
Undoroid
őstag
válasz
SipiBcs #16613 üzenetére
Szia!
Erre a postodra feltétlenül reagálnom kellett!
Látom,hogy nem sokat változott azóta a "játékélmény"...Nálam sokkal hamarabb elgurult a bogyó!
Nem tudom felfogni,hogy miért tesznek ennyire a PC-s változat hibáira?Ennyire le akarják járatni magukat?
Vajon mi lehet ezzel a céljuk?
* * *
" minden fontos pontra bemegy egy ember, és ott ülnek... oszt jóéccakát, nah én attól megyek a falnak. " Nos,ekkor felveszed a GL-t és addig lövöd azokat a camp-pontokat,amíg lesz ott valaki...Én is ezt csináltam!
* * *
" a lvl emelkedés miatt, amiért ti ugyanolyan hibásak vagytok, mint a moddolt host indítója " Ne haragudj,de nem értek Veled egyet!Miért a játékos dolga lenne ez?Nem az egekig magasztalt VAC-rendszer feladata lenne ezeknek a dolgoknak (hack,Wh,AIM,stb...) a megakadályozása?
Szerintem igen...
-
Winne
nagyúr
Folyamatosan sírtok emiatt a lvl emelkedés miatt, amiért ti ugyanolyan hibásak vagytok, mint a moddolt host indítója, mert nem mentitek a statisztikátokat. Ezerszer le lett írva, hogy hogyan, ha kilépsz, átmásolod azt a köcsög mappát és kész. Az egész nincs 10 másodperc...
-
believil
tag
Én csak FFA-t, meg TDM-et játszok...sőt mostmár inkább csak FFA-t, de ott annyira sok csaló nincs. Nem merik odatolni a pofájukat.
Egy hete ki akartam próbálni a demet... erre lelőttem valaki, és feldobott p10 lvl70-re... mondom ezt nem hiszem el... csak egyszer akartam kipróbálni, hogy mi az, de erre kezdhettem előröl az egészet... most aszem 28 vagyok... de elég rossz érzés volt. Aki becsüs gyüjjön efe-faaazni... ott lehet apríjani, sé keveseb a csíternúb. TDM-ben azért több van.Mondjuk az utóbbiban nem ritka a rongyos camperteam taktika... minden fontos pontra bemegy egy ember, és ott ülnek... oszt jóéccakát, nah én attól megyek a falnak.
-
AssasinMate
csendes tag
válasz
ViTaZi #16602 üzenetére
Persze csak akkor jobb ha nem laggol mint az állat
Amúgy csak én veszem észre amúgy vagy egyre több a csaló szerver?
Tegnap 65 -> 70 az még nem volt olyan vészes.
De ma 10 -> 70 ami azért már nagy szintkülönbség.
Azt hiszem már be se megyek több prestigeba itt maradok elvagyok így is. -
SipiBcs
őstag
No... most nálam is kiverte a biztosítékot ez a kupacnyi fekália!!!!
Számoltam:
- 25 játékkeresés
- 7 alkalommal rakott be nem mozdulós játékba
- 4 alkalommal mozaikos, laggos szarra... játszhatatlan volt
- 11x nem talált játékost vagy kirakott ilyen-olyan fis-fos üzenettel
- 1!!!!!!!! azaz betűvel: EGY darab normális játékot tudtam fél óra alatt felmutatni.Az IWNet a cégükkel, a tulajdonosi körrel, a programozóikkal, a VAC-kal a fos rendszerükkel és a jóédesk....anyukájukkal elmehet a búbánatos picsába.
És én még voltam olyan kis bugyuta, hogy pénzt adtam ezért a retekért. Meg Stimulusfaxom dlc... meg a következő.... Egy megveszekedett büdös petákot nem lát tőlem ez a szemét banda. Ha nap, mint nap ilyen ócska dolgot adnék ki a kezeim közül szégyelném magamat.
Én kérek elnézést... elgurult a bogyó.....
szerk: visszaolvastam magam... no ilyet se nagyon láttatok még tőlem!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #16609 üzenetére
Szokásos.
-nem lehet mozogni inditas utan
-nem talal jo hostot
-nincsenek magyarok
-tárat beleeresztem de leszed AA-12 -vel 10m-ről
-WH
-majdnem jol beallitott aimbotok
-TDMnek nezik a DEM-et
-25Mbites uplinkkel nem vagyok hostNem hiszem hogy ennyi pro van ma fent, ennyire nem vagyok béna hogy nem megy egyaltalan... meg aztan az hogy esely sincs rá hogy valamikor is javitananak vagy ilyesmi.
Egy megoldas van, hátra kell vinni a kertbe a DVD-t, atszurni vasvillával aztan eltemetni jó mélyre. Hulye voltam amikor megvettem. Nesze neked no warez meg eredeti szoftver, meg support your software developer. Semmi jo nincs ebben. Tényleg az utolsó játék volt amiért fizettem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Black Dragon #16607 üzenetére
Addig még engem is csak egyszer dobott fel 70-re, igaz, 68-ról.
De mivel nem akarok többet szintet lépni, így többé nem fenyeget ez a veszély.
-
Black Dragon
addikt
válasz
tupacamaru #16606 üzenetére
Lol, ilyen már nekem is volt, de engem még 1x dobott fel 70 re( kopp kopp), egyből leléptem.
-
tupacamaru
veterán
[link] Be se léptem, bár 70-en állok így akkora kárt talán nem okozott volna. A hangot is hallgassátok meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ma ötezerér vihető tőlem ez a szar utána majd meglatom lehet elégetem a gecibe.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
Black Dragon #16601 üzenetére
Nekem egyértelműen CoD...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest