Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Pubszon #8097 üzenetére
Pub. az igazság az,hogy multiba szerintem senkit nem érdekel a graf.!Legalábbis nekem is vissza van véve,csak a felbontás nativ,semmi más.Nem gyönyörködni akarok.Sőt,dx7-be megy,nem is 9-be,pedig dx9be sem mozdul el nagyon a 250fps-ről!Főleg ha újra lesz egy Q6600-am
,akkor habzsi-dőzsi lesz!
Mondjuk az E8200 sem nagyon kérdezi mit kell csinálni!
-
DonMedve
addikt
Srácok hali!
Egy gyors help!COD2 szerveren,hogyan tudom kikapcsolni a chatet,ha ki lehet egyáltalán?Elegem van már a sok anyázós iq betyárból!Bannolni nem igazán akarok a népet,mert akkor minden 2. ember repülne!!! -
DonMedve
addikt
Skacok!Idsmeri valaki közületek a hot Rifle modot?Ha igen vajon honnan lehetne megszerezni?
-
DonMedve
addikt
Az enyémen voltál fennt,nem?!Nem sok DonMedve futkos a COD társadalomban,hála Istennek!Már meggyanúsitottak,hogy én nem én vagyok!
Nem hiszik el,hogy valamim szar vagy a gépem,vagy a netem,vagy mindkettő!
Memóriáim tudom,hogy behaltak,nem hajlandóak 1066-on menni cl5-be!Pedig kellene,mivel 1066-os memók!Szal nekem is ritkán szokásom 2x rálőni valakire,de mostanában egy tár sem elég.Ez a lagg meg teljesen tönkreteszi a célzásom is!
-
DonMedve
addikt
Fiúk mit tudtok arról,hogy a pb megint bannolja a tört szerókat?Van valami orvosság?
Mert lassan játszhatatlan a game,olyan lagg van!Emléksze év elején vagy tavaly volt ilyen,de akkor még rosszabb volt!
-
DonMedve
addikt
Csak azt nem értem,hogy ilyenkor ha nyer valaki akkor hátradől,hogy húú de király vagyok?Nekem egyedül az automata levegővétel van belőve,snipernél,csak avval is az a gondom,hogy rohadt ritkán sniperezek!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Skacok kérnék egy kis segitséget!A kérdésem a következő!A lagometeren mi mit jelent?Tehát a szinek miket ábrázolnak?Melyik mi?
A másik mia franc az a klikkelés? -
DonMedve
addikt
Nekem szutyok 587h!
-
DonMedve
addikt
válasz
Pubszon #7860 üzenetére
Köszi!Tudom,ennyire láma azért már nem vagyok!
Csak akkor van bibi amikor a köcsögnek nincs fix ip-je!
Van egy két olyan "barát" a szerveren.De hál' Istennek ritkán járnak fel!Mostanában nem tudom mivan,de mintha visszafele fejlődnék,vagy én nem értem.Vagy nem találok el senkit,vagy olyan átlövéseim vannak csak kamillázok!
Jah,tök jó volt,múltkor át tettem serialosra a szerót,érdekesen tapasztaltam,hogy tök üres lett,csak én kóvályogtam egyedül! -
DonMedve
addikt
válasz
lovag05 #7824 üzenetére
Akkor most már csak az lenne a kérdésem,hogy ugyan ki és miért bannolt?Ez még csak nem is az én szérialom,hanem a feleségemé.Mert ha még az enyémet bannolják "megértem" már sokszor a fejemhez vágták,hogy csalok pedig eszem ágában sincs!Akkor dobhatom a kukába a játékot?Ugyanis ez eredeti játék!
És vajon lehet e valahol reklamálni? -
DonMedve
addikt
Senki nem tud segitteni?Égre földre keresem de nem találok semmit.Beszéltem közben a sráccal akiknek a szerverén ez van azt mondja ő csinálta de én ebben erősen kételkedem!Senki nem tud semmit emlyik modban lehet ilyen?Nagyon háléás lennék ha valaki segittene!
-
DonMedve
addikt
-
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Bocsássatok meg,feltennék egy béna kérdést!COD2-be ha nézem vissza a demot,át lehet tenni Tps nézetbe?Ha igen mi a parancs?Segitséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest