-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Pubszon #8097 üzenetére
Pub. az igazság az,hogy multiba szerintem senkit nem érdekel a graf.!Legalábbis nekem is vissza van véve,csak a felbontás nativ,semmi más.Nem gyönyörködni akarok.Sőt,dx7-be megy,nem is 9-be,pedig dx9be sem mozdul el nagyon a 250fps-ről!Főleg ha újra lesz egy Q6600-am ,akkor habzsi-dőzsi lesz! Mondjuk az E8200 sem nagyon kérdezi mit kell csinálni!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Szerintem csak kettőt használt,de mondom már az is bőven elég!!Akkor már nem nagyon van fps lagg!Nem tudom miért nem használ kettőt Win7 alatt,már én is mérgelődtem vele,próbáltam külső progikkal,de nem ment!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Már én is kerestem de nem találtam megoldást!De szerintem az XP-vel sem ment 4 maggal,ha jól tudom a COD2 csak két utasittásszálat kezel!De már az is elég lenne!
Sakto:Akkor passz igy hirtelen!
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
addikt
Srácok hali!
Egy gyors help!COD2 szerveren,hogyan tudom kikapcsolni a chatet,ha ki lehet egyáltalán?Elegem van már a sok anyázós iq betyárból!Bannolni nem igazán akarok a népet,mert akkor minden 2. ember repülne!!!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Skacok!Idsmeri valaki közületek a hot Rifle modot?Ha igen vajon honnan lehetne megszerezni?
-
addikt
Már voltál nálam.DuhajCODó,ha xfire-n játszasz benn van a legutób látogatottak között!ice néven voltál fennt!
jordan06:Ne is mond,már agyfaszt kapok tőle!
-
addikt
Az enyémen voltál fennt,nem?!Nem sok DonMedve futkos a COD társadalomban,hála Istennek!Már meggyanúsitottak,hogy én nem én vagyok! Nem hiszik el,hogy valamim szar vagy a gépem,vagy a netem,vagy mindkettő! Memóriáim tudom,hogy behaltak,nem hajlandóak 1066-on menni cl5-be!Pedig kellene,mivel 1066-os memók!Szal nekem is ritkán szokásom 2x rálőni valakire,de mostanában egy tár sem elég.Ez a lagg meg teljesen tönkreteszi a célzásom is!
-
addikt
Fiúk mit tudtok arról,hogy a pb megint bannolja a tört szerókat?Van valami orvosság? Mert lassan játszhatatlan a game,olyan lagg van!Emléksze év elején vagy tavaly volt ilyen,de akkor még rosszabb volt!
-
addikt
válasz jorden06 #7942 üzenetére
Mondjuk én csak rifle-zek,ott nem hiszem,hogy sok hasznát venném!Még igy is sokszor gyorsabb vagyok mint a karakterem! Birom amikor még nem is végzett a töltéssel,már nyomom,és csodálkozok,hogy nem lő!
-
addikt
Csak azt nem értem,hogy ilyenkor ha nyer valaki akkor hátradől,hogy húú de király vagyok?Nekem egyedül az automata levegővétel van belőve,snipernél,csak avval is az a gondom,hogy rohadt ritkán sniperezek!
-
addikt
válasz lovag05 #7932 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitséget!Ha sárga akkor az mit jelent? Asszem van bennt sárga is nem?
Klikkelés:Már erre is lusták???[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Skacok kérnék egy kis segitséget!A kérdésem a következő!A lagometeren mi mit jelent?Tehát a szinek miket ábrázolnak?Melyik mi?
A másik mia franc az a klikkelés?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Nekem szutyok 587h!
-
addikt
válasz Pubszon #7860 üzenetére
Köszi!Tudom,ennyire láma azért már nem vagyok! Csak akkor van bibi amikor a köcsögnek nincs fix ip-je! Van egy két olyan "barát" a szerveren.De hál' Istennek ritkán járnak fel!Mostanában nem tudom mivan,de mintha visszafele fejlődnék,vagy én nem értem.Vagy nem találok el senkit,vagy olyan átlövéseim vannak csak kamillázok!
Jah,tök jó volt,múltkor át tettem serialosra a szerót,érdekesen tapasztaltam,hogy tök üres lett,csak én kóvályogtam egyedül![ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz lovag05 #7830 üzenetére
Aham!Én nem találtam semmit róla.Akkor mit lehet tenni?Használsz xfire-t fel tudjuk venni egymást?Akkor ott meg tudnánk beszélni,hogy mit,merre!
-
addikt
válasz lovag05 #7824 üzenetére
Akkor most már csak az lenne a kérdésem,hogy ugyan ki és miért bannolt?Ez még csak nem is az én szérialom,hanem a feleségemé.Mert ha még az enyémet bannolják "megértem" már sokszor a fejemhez vágták,hogy csalok pedig eszem ágában sincs!Akkor dobhatom a kukába a játékot?Ugyanis ez eredeti játék!
És vajon lehet e valahol reklamálni?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Pubszon #7780 üzenetére
Értem,lehet!De akkor ez nme lenne neki/nekik reklám?A Cl-jükkel megbeszéltem,hogy kapnak a szerveren is kis reklámot,meg az oldalamon is!De mind1,ha nem hát nem!
-
addikt
válasz Pubszon #7753 üzenetére
Köszönöm szépen!
Kértem de azt állitja a srác,hogy ő csinálta!Amit erősen kétlek,de kis 17éves taknyosnak nem fogok könyörögni! Köszönöm a nicket!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
-
addikt
Senki nem tud segitteni?Égre földre keresem de nem találok semmit.Beszéltem közben a sráccal akiknek a szerverén ez van azt mondja ő csinálta de én ebben erősen kételkedem!Senki nem tud semmit emlyik modban lehet ilyen?Nagyon háléás lennék ha valaki segittene!
-
addikt
Sziasztok Skacok!
Lenne egy kérdésem!Nme tudom valaki ért e közületek a modoláshoz!A PAM modba láttam az egyik szerón ilyen statot!Képen a jobb felső sarokban!Szeretném a szerómra felrakni,de bele szeretném tenni az AWE modba.Csak a fájl kellene amiben ez benne van!Tud valaki segitteni?
-
addikt
Jójó de ez csalás!Bannoltam is a gyökeret!Visszapillantó a kocsira kell,nem cod2-be.Nekem jó a füles erre a célra,akkor neki is legyen jó! De azért kiváncsi lennék milyen hack ez!
-
addikt
-
addikt
válasz pr1mzejEE #7261 üzenetére
Értem,köszönöm a segitséget!Pinnacle Studió nem jó,szerkesztéshez?Seismovision-t leszedtem amit linkeltél,de nekem sem akar reagálni gyakorlatilag semmire.Csak a demo restart,meg a screenshot-ot csinál tga-ba!Vagy én nem csinálok valamit jól?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azt,hogyan tudom felvenni játékban a menetet annak én is tudom a parancsait.De a seismovision nekem is csak arra reagál amire neked!Vagy lehet csak a licenszelt működik rendesen?A pillanatnyi megállitás olyankor shot-ot csinál!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pr1mzejEE #7249 üzenetére
Ezzel elvileg fel lehet venni a demot nem?De nekem nem akar sikerülni,valamit nme jól csinálok!Tudnál segitteni?Vagy valaki?
-
addikt
Sziasztok!
Bocsássatok meg,feltennék egy béna kérdést!COD2-be ha nézem vissza a demot,át lehet tenni Tps nézetbe?Ha igen mi a parancs?Segitséget előre is köszönöm!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest