Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Tényleg kíváncsi vagyok hogy miért fontos az hogy van-e cb fiókod és ha igen milyen eredmények vannak rajta. A cb csak arról szól, ki tudja jobban lecsalni a másikat. Hiába értek el bármit is, ha egy hete regelt csapat elver priváttal...
A "jó" játékosokat úgyis lanon találod meg.
-
po1son
addikt
Játszani (tgf-et) akartál úgy, hogy egy vásárolt reget úgy állítottál be nekem, ami a kezdetektől a tiéd lenne...
Aztán mai nap jött a suprafata klános dolog, ami mo legjobb cod2es csapataihoz tartozott és te azt mondod, hogy ott játszottál. Viszont ez sem igaz.
Ezután ne várjad el, hogy pacsi pajtások legyünk.
Lehet, hogy itt a fórumon, úgy állítottad be magadat pár tagnak, hogy te vagy a Jani, de én tisztába vagyok avval, hogy te ki vagy. -
Kassadin
addikt
Biztos te jobban tudod, csak nem nagyon értem mit számít egy csapat taknyos véleménye, akik egész nap csak a gép előtt rohadnak, mert nincsen jobb dolguk(tisztelet a kivételnek).Nem attól leszel jobb játékos hogy ismerik a neved a "közösségben" vagy nem. Mondhatnám úgyis nem mérvadó. Legalábbis engem sose érdekelt, attól előrébb nem leszek.
Persze mondhatjuk úgyis, kinek mi számít...#12140: Te írtad hogy téged ismer a magyar közösség.
-
po1son
addikt
Legjobban sekt-et ismerem, aki csak seggnek szoktam hívni, de csak azért, mert ő engem nem xaeronak, hanem szarerőnek hív
Majd megkérdezem tőlük, hogy ismernek-e vmi gyalo gyereket, aki elvileg régen suprafata-ba játszott
Csak ne, hogy bukó legyen, mint pl a cb reged, amit plastictól vásároltál
Amúgy bocs, ha közömbös vagyok veled szembe, de nem szeretem, amikor hülyének néznek (pl: ez)
-
Ice!?
őstag
miért? azon kívül, hogy 'cb fémöszök' járnak oda, mi olyan van ott, ami máshol nincs? tényleg érdekelne.
az előbb leírtakból pedig teljesen az jön át. a színvonal kb mint a legtöbb szerveren. annyi, hogy odaszoktak az emberek. ha így kezdenének a nulláról, aligha lenne topx. -
po1son
addikt
hát regressive-be nincsen, mivel inaktív reg cb-én és csak 2on2őzni szoktunk néha...
-
Kassadin
addikt
Wuky írta hogy nincsen ideje játszani. És ami azt illeti, én akkor dolgozom, amikor ti otthon vagytok. Ezen a héten 3-szor megyek éjszakázni. Remélem minnél hamarabb találok valami más melóhelyet, mert már tele van a tököm velük.
pr1muska: Beszervezünk téged is.
Wuky: Te meg ne add fel, sok sikert!
-
Kassadin
addikt
Én az utóbbi időben rengeteget gondolkozok ezen az egész játék dolgon. Egyrészt nem látom senkiben se az elhatározás halovány szikráját sem, másrészt nem is tudom van-e értelme csinálni. Pár év múlva már nem ebben az országban szeretnék élni, ergó lehet tök fölösleges lenne összeszokni és utána "haraggal" elválni.
-
DJ WOKKY
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
4870x2 - iszonyat erős
gtx295 - mégerősebbha 5850, akkor oc, de nem mindenféleképp. Meglehet húzni olyan órajelekre, ami a 5870-nek van, viszont sokkal olcsóbb.
560ti, kb olyan, imnt a 6870 (aqua-s srác mondta, neki olyan van), tehát az 5870-nél drágább.
Ha figyelembe vesszük, h dx11 meg ár és tuningpotenciál, akkor az 5xxx-es ati-k. -
DJ WOKKY
addikt
-
Kassadin
addikt
"AMD vel alapon: dx9 minden fullon, bekapcsolva 140+ fps"
Ezt kizártnak tartom. Ha egy x2 250-es procival full graffal 250fps-el megy a cod4, akkor hogy lehet hogy egy sokkal erősebb proci egy sokkal régibb játékot csak ilyen fps-en futatt? Ott valami gond van valamilyen alkatrésszel.
-
csibe1
addikt
Üdv!
Szerintem érdeklődj tápvásárlás előtt melyik tápegységet vegyem topikban,mert nem biztos,hogy igazán jó választás az a SuperB táp.
-
DJ WOKKY
addikt
Nah.. ez igen, szép kis konfigra teszel szert
Remélem összejön és jól fog működni a cuccosEgyébként ez a dolog helyileg Kisújszállás. A 4-es főút keresztül megy rajta. Bp.-től 150km-re van. Szóval kicsit távol hozzád.. de ez nem lehet akadály
ezen a linken a képgalériánál találsz 1-2 képet a fegyverekről... nem a legközelebbiek, de nagyjából láthatóak, elég élethűek, mind kinézetileg, mint súlyilag is.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest