Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
82lacas
csendes tag
Ez érdekes téma az fps a cod 2 ben mindenki kivan magátol h a 250 meg 333 az igazság az h nekem pl 125 az fps em ami stabil simán verek olyat akinek pl 250 a lényeg h mindenkinek a saját tudásához/persze a technikai háttér se mindegy/ legyen belőve sokx elnézek embereket mert a nagy többség azt mondta címszóval bejön 250 es fps el azt esik kel a mapon
nyílván aki 300 feletti fps el bír az többnyre versenyszerűen nyomja és az ritkán fog bejönni 250re lekorlátozott pl tdm szerókra a legjobb példa erre h a múltkor haverral esett meg aki kicsit kevesebb rutinnal van mint én h bejött egy srác aki ki vólt magára h neki gémer gépe van meg h mekkora ász a 333 fps ével azt ki is kapott mint a sz&@˘r jah és havernak 100de nem satbil 100fps e van ennyit erről azzal persze én is tisztába vok h a magasabb fps szám jobb találati arányt eredményez de a lista első helyén nem az !!!FPS!!!! fog állni hanem az a játékos aki ügyesebb aki másképp látja szívesen megvitatom vele a témát
-
Black Dragon
addikt
Bocsi, ha cod4-ről van szó, akkor érthető.
Az már 4 magra is optimalizálva van, tehát igen, ha i5-d van, vagy hasonlo 4 magos, akkor érthető a javulás, a több fps.
De szerintem sem kell több 250 fps-nél, mivel, egyrészt kickel alapból a szerók 90%-a, ha 250 fps-nél több van, másrészt pedig nem tudod mire használni. Én 125 fps-el vígan elvagyok bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- EREDETI Új Garanciális Apple Airpods Pro 2 USB-C Magsafe töltőtokkal eladó
- GMK CYL Boneyard double shot ABS Base set - bontatlan
- ÚJ Philips Hue Ambiance Outdoor LED Lightstrip 5m Full!
- Lenovo T61 T400-T480s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
- Richwood akusztikus gitá
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest