Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Nintendo Switch
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Nintendo Switch 2
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- World of Tanks - MMO
- The First Berserker: Khazan
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
HC-n pedig pontosan az van amit irtal! 5mp alatt akar 3x is halsz. Ha bemesz egyedul foglalni, vagy ramesz zaszlora instant halal. Ez mire jo?
Miert kell ezt meg gyorsitani?? Nem ertem!
Ez pobtosan run and kill. Nincs taktika csak ha kempelsz es kivarod mig kihullik a zaszlo melletti ellen es utana ha szerencsed van segit valaki foglalni.Ebben a codban mindenki, mindenki tdmet jatszik. Hq-n is, dom-on is! Azt hogy milyen formaban, R&K vagy kempelos nodon de ezt jatszak. Nem azt amilyen jatekmodot inditottak.
Mert ugye fejlodni csak a killekkel lehet.
Adna foglalasert 500 pontot, killekert 100at akk kur..a ciki lenne ha nem a legjobb k/d hatekos allna elol a tabellan.
Gyakran van ugy h 2. v 3. Vagyok csak , de 3x annyi foglalasom, vagy vedesem volt mibt a k/d huszarnak. Es megis tobb pontja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 14500 - 14mag/20szál - Eladó!
- Új Gamer - ASRock Z690 + Intel I9 12900 + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz CL18
- Asus Rog Strix G531 Gamer laptop újszerű állapotban, gyári dobozzal, töltővel.
- Új Gamer - ASRock Z690 + Intel I9 13900 + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz CL18
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest