Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Marha fasza ez az "új" BR Classic mód.
Nincs Loadout, nincs Gulag, nincs vásárlós hely, nincsenek küldetések, nincs self-revive...
Marha jókat lehet vadászni így.
Kár hogy nincs ebből (sem) duó mód. Játék megjelenése óta arra várok (a plunder az nem jön be).Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
laragirl83
őstag
Igen, ez adja elég jól.
Főleg, hogy igazából 1edül is élhető, most mentem 2 kört, csapattársak első 5 percben kipukkadtak, leaveltek is, gyak. soloba vittem végig, egy6ik meg egy 3ik hely, 9 és 11 killgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
-FLY->
őstag
Valaki esetleg találkozott már olyannal, hogy a ks-ek nem elérhetők multiban? Igen, be vannak állítva, pl az UAV, de hiába ölök akár 7-8-at egyhuzamban, nem dobja fel, hogy elérhető lenne.
-
Laraxior
titán
válasz -FLY-> #15856 üzenetére
Én is beleszaladtam anno[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-FLY->
őstag
Köszi srácok. Már ott tartottam, hogy ticketet nyitok.
-
-Rolika-
senior tag
Ha WZ loadoutnál be van állítva a 2killre x perk a 4 killre a Ghost és a 6 vagy 7 killre x, akkor ha ölök 7-et nem él a Ghost?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
savior
őstag
Helló.
A játék mennyi helyet foglal a gépen?
Tényleg 175GB, vagy ennyi csak a telepitéshez kell neki és utána kevesebbet foglal?
240GB SSD tele is lenne egyből.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
jozefgucci1
addikt
válasz savior #15864 üzenetére
Haver most szedte le és 190 Giga volt neki amit letöltött. Ennyit foglal .
A fagyásokra még mindíg nincs semmi gyógyír ? Nagyon sok ismerősnek játszhatatlan a játék egyik napról a másikra és a játék újratelepítés sem oldotta meg .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
tupacamaru
veterán
válasz #50433536 #15863 üzenetére
Mennyi memóriád van? Nekem ugyanezeket a hibákat dobta addig, amíg csak 16GB volt a gépben. Ha volna lehetőséged kipróbálni több memóriával......
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #15866 üzenetére
[link] Vagy próbáld ki ezt az ISLC programot, de minden fölöslegesen futó progit állíts le a próba alatt. Ha így megy, akkor biztosan a memória kevés.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
törölt tag
válasz tupacamaru #15867 üzenetére
16giga ram van benne... futás közben 10-12 giga ramot használ.. nem hiszem, hogy a ram kevés.
-
Laraxior
titán
válasz dombi81 #15869 üzenetére
Akkor is, ha 4000 felett mennek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jozefgucci1
addikt
válasz dombi81 #15869 üzenetére
Nehogy már ne legyen elég 16Giga . A legtöbb játékosnak szerintem nincs több. Nekem is és a gyerek gépében is 16 van és gond nélkül megy ez a fos is meg más játék.Ráadásul a gyereknek DDR3 van még 1866MHz .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nanorambo
őstag
Mostanában PS4-rn is egyre furcsább dolgokat tapasztalok. Egyre többször lőnek le falon keresztül úgy, hogy előtte nem látják hogy oda mentem. Meg valahogy pont akkor fordulnak oda amikor kijövök a fal mögül, úgy ugrik be a szobába hogy pont oda néz ahol én vagyok és egy lövésből megöl stb. Most vagy annyira profik, hogy megérzésből csinalják, vagy baromi szerencsés játékosok ellen játszom vagy nem tudom, de ez most már zavaróan feltűnő.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
addikt
válasz #50433536 #15863 üzenetére
Mikor eloszor elkezdtem jatszani nekem is ez volt.
Lapozofajl ki volt kapcsolva teljesen, bekapcsoltam egy SSD particion, adtam neki par gigat, tobbe nem dobott ki ilyen paging file hibaval, szerencsere nagyon massal se.
16GB van alapbol, de az epp csak eleg, win is hasznalja, minden mas is ami epp fut, pedig bongeszot es egyeb nagyobb ram igenyu dolgot kilovok jatek elott, de nem volt neki eleg, ez van. -
lacy86
addikt
Erdekes ez a C4.
Az enemy melle feldobom a falra es nem halt meg.
Csak leszedte a pajzsat. 🤪 -
agazsa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy minden egyes gép újraindításnál ez a bánat elállítja a grafikát valaki találkozott esetleg már ezzel?[ Szerkesztve ]
-
leves9319
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni, hogy NAT type-ot hogyan tudnám OPEN-re állítani moderate-ről? Olvasgattam már neten, videókat néztem róla,hogyna kell, de eddig még egyik megoldással sem sikerült.
Előre is köszi. -
nanorambo
őstag
válasz Dave567 #15880 üzenetére
Nagyon sokszor halok meg úgy, hogy már fedezék mögött vagyok, mégis le tudnak lőni. Főként HC-t játszom, de néha amikor egy-egy nem HC meccset tolok akkor szoktam látni killcamben, hogy rohadtul nem vagyok még fedezék mögött, holott én már rég befeküdtem, szóval elég sokszor "öl meg" a latency.
-
lacy86
addikt
válasz CptAdamica #15882 üzenetére
Azt elfogadom ha “kocsira” dobom akkor egybol felrobban.
Amugy lehet csak “bug” volt.
( amibol van rendesen nèha 🤪 , valamelyik nap jottem lefele , latom az embert , nyitom az ernyot , mikor mögé ertem , kezdem lőni es eltunt ( de kozben futott ) 😅😅🤪 -
-
őstag
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
valaki tudna segíteni, aki esetleg már tapasztalt ilyen jelenséget: a gépem játék közben meg meg áll egy tized secre ami egy folyamatos multiban élet halál kérdése. olyan 1 percenként produkálja! vajon mi lehet?
találkozott már ilyennel valaki? 1070 msi 8 giga gaming VGA-m van.. -
[link] fura.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz CptAdamica #15895 üzenetére
De a fura, hogy PS4-en játszom és ahogy a videó címében van kikapcsolt crossplay-nél.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Dragon3000 #15897 üzenetére
Nézd meg, nem látszik senki fent. Amúgy meg ilyen pontosan hogy informálja le?
-
leves9319
csendes tag
Nekem egy TPlinkem van.(TL-WR740N/TL-WR741ND).
Én olvastam,hogy a tűzfalon is engedélyezni kell ezeket,utána is kerestem,hogyan kell,megcsináltam,és még most is moderate.
Én csak azért szeretném megcsinálni,hátha segít a server disconnected BLZBNTBGS000003F8(vagy ilyesmi ) hibán,mert mostmár kezd bosszantani,hogy MP-be és Warzoneba is bedobálja ezt a hibát. -
csƵ
addikt
Ha beledöglök sem fogom megérteni az egylövetű puskákat a játékban. Kipróbáltam a KAR-t, mert olyan jó videók vannak róla. HÉT találatból NULLA kill. Mindeközben kb 15x haltam meg egy lövésre snipertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest