-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz #50433536 #16535 üzenetére
Tudod mennyi függő lehet, akinek nincs kézzelfogható, értelmes civil, komoly családos élete, sem társas érintkezései, barátai, barátnője, gyermekei, felesége? Szerintem megdöbbennénk ha létezne erről kimutatás. Ezt el kell engedni, valóban mindenki arra költ, amire szeretne, ha hülyeségre teszi, az is az ő privát döntése.
-
omfgk
veterán
válasz #50433536 #16496 üzenetére
Confirms.
Tehát nem elég ölni, hanem fel is kéne kapkodni a dögcédulákat.
Mondjuk ebben én se remekelek.
Például a pisztolyokat HC-n szinteztem felfelé.
Baromira nem érdekelt ,hogy vesztünk vagy nyerünk.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
nanorambo
őstag
válasz #50433536 #16460 üzenetére
Igen az nekem is fura volt. Nem mintha használni akarnám, de egészen furcsa, hogy mil,en országok cannak benn és mik maradtak ki.
Anno olvastam valami olyasmit, hogy bizonyos országok valami állásfoglalást adtak ki, hogy csak úgy ne használják a zászlóikat xy célra, csak írásbeli kérelem útján. Elég bullshitnek hangzik
-
őstag
-
BerserkGuts
őstag
válasz #50433536 #15993 üzenetére
Jah nagyon durva cstába estem bele fejbelővöldozték egymást falon keresztül 0killem volt xD
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
addikt
válasz #50433536 #15863 üzenetére
Mikor eloszor elkezdtem jatszani nekem is ez volt.
Lapozofajl ki volt kapcsolva teljesen, bekapcsoltam egy SSD particion, adtam neki par gigat, tobbe nem dobott ki ilyen paging file hibaval, szerencsere nagyon massal se.
16GB van alapbol, de az epp csak eleg, win is hasznalja, minden mas is ami epp fut, pedig bongeszot es egyeb nagyobb ram igenyu dolgot kilovok jatek elott, de nem volt neki eleg, ez van. -
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz #50433536 #15863 üzenetére
Mennyi memóriád van? Nekem ugyanezeket a hibákat dobta addig, amíg csak 16GB volt a gépben. Ha volna lehetőséged kipróbálni több memóriával......
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
nanorambo
őstag
válasz #50433536 #15634 üzenetére
Én úgy tudom, hogy még mindig a régi quake engine az alapja a codoknak és annyira régi, hogy önmagában nem bírná el a nagy textúrákat és a sok kalapálás miatt ennyire erőforrásigényesek a codok. Meg rengeteg customization cuccal töltik fel a store-t, szinte biztos vagyok benne, hogy elég nagy részben ez teszi ki az updateket.
Amúgy tényleg vicces az egész.
-
KaitouP
nagyúr
Nem értem hogy miért pont az én hozzászólásomra, miért pont erre a hozzászólásra érkezett az okfejtés, mindenesetre a játék szempontjából ez kevésbé releváns, játékfejlesztésről, informatikáról meg nem itt kellene beszélgetni. A játék ekkora, ez van, ha valaki játszani szeretne vele, biztosítsa a feltételeket a játék futtatásához, ha úgy érzi, hogy neki ez sok, akkor meg játsszon mással, a battle royale részre van alternatíva bőven, szvsz erősebb vetélytársak is.
A hozzászólásban fejtegetett dolgokhoz viszont nem kell se informatikusnak, se programozónak lenni, csak józan paraszti észre van szükség, illetve némi érdeklődésre a mögöttes dolgok iránt. A hozzászólásod viszont no offense, de pont annyira "Minek kommentel az ilyen?" kategória mint a többi, főleg az enyhe hangulatkeltő mivolta miatt, ezért azt kérném tőled és mindenkitől, hogy a másik minősítése nélkül fogalmazza meg a mondandóját. A HDD/SSD téma itt meg off, hanyagoljuk legyetek szívesek.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
prokxy
veterán
"Egy ilyen játékot hagyományos HDD-n tárolni és futtatni egyértelmű hülyeség, aki az ellenkezőjét mondja, az nagyon tájékozatlan és nem tudja, hogy mit beszél." ˛=> akinek nem telik nagyobb ssd-re, rárakja vinyóra, kényszerűségből.
Ettől függetlenül jogos, ma már winyón tárolni max a filmeket, képeket, isokat érdemes.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Trebron09
őstag
Ennek mi köze a kezdőképernyőhöz?
Gyakorlatilag ugyanazt mondtad mint a többiek. Szétszedted a játékot vagy honnan ez a 50-90Gb?
Miért baj a HDD? Nem csak a betöltési időt rövidíti? Ha nem akad, laggol akkor mi a baj vele? Miért tájékozatlanok a HDD-t használók? Mit takar az egy "ilyen" játék? Amit nem optimalizáltak? Rengeteg ilyen van tudtommal. Tesztet nyugodtan rakhatsz be ide, mert az összes tesztben és ajánlásban az van hogy csak rendszernek, munkára, programokra ajánlott az SSD játékoknak pedig csak ajánlott de nagyon nem profitálsz belőle. Speciel nem fogok csak ezért SSD-t venni (összes játék HDD-n van) akkor én hülye vagyok?[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
bot1978
senior tag
Nekem az nem vili, hogy ha ugyanaz kell egymillió playernek akkor mi a rákért nem peer to peer megy. Én egyedül 100 megát nyomok fel /sec, erre 7,5MB limiterrel jött le a patch nulla feltöltéssel miközben az egészet egy ilyen Blizzard-os vacakból tudom csak indítani, aminek a grafikus felülete mögött simán lehetne egy kliens.
Szerencsétlenkedés, be vannak szarva, hogy hibáznak. Vagy nem tudom. -
BandiHUN
veterán
válasz #50433536 #8600 üzenetére
Nem lehet,és nekem pl.Szolonok megyéből 60 alatt sosincs a ping...
Képesség alapú a lobbiszervezés,így többször előfordulhat,hogy a szinteden csak vacak szerver van,főleg este.Bárha jól tolod,úgyis németen leszel mindig Annál jobb nemigen van,ami stabil,osztrákra ritkán dob be,de ott is 50-55 a ping.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
GAbre
veterán
válasz #50433536 #8362 üzenetére
Ez van 1 ideje a játékkal sajnos.
Kb 1 hónapja posztoltam képetRem-X:
Nekem ez nem játékhibának tűnik.
Nézd meg esetleg az eseménynaplót mi történt.
De vszeg vagy régi a drivered.
Vagy overclock nem stabil.Esetleg memóriahiba.Bár vszeg máshol is elő kell jönnie ennek.
Minden esetre eseménynapló és google,vagy fórum,ha frissek a driverek.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
Casanova*
veterán
válasz #50433536 #8165 üzenetére
Sajnos nagyon sokan makróznak,de konzolon is. Konzolosok nagy szeretettel használják a xim4-t. Ez nagyon durva makrókat tud. És vannak,akik egérrel játszanak ,,aim assist,, segítségével. Na így nagyon jól lehet aimozni,az biztos.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Laby
őstag
válasz #50433536 #8156 üzenetére
Beírtad, hogy van egy csaló, mindenki ellenőrizze a cheat deteck riasztási listát, majd csak Te maradtál? Hmmmm...érdekes-érdekes.
Erről az jut eszembe, hogyha egy póker asztalnál nem tudod hogy ki a balek, akkor Te vagy a balek.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
ates2
senior tag
válasz #50433536 #8160 üzenetére
battle.net nél csalni elégé öngól.
olvastam annó olyat,hogy csalás miatt kibanoltak valakit majd megvette a játékot újra az is ban,majd újra regisztrált másik néven az is ban, aztán évek után újra vett valami játékot majd az is ban szóval emberkét mindig megtalálták még akkor is mikor nem csalt és ban. -
craftsman01
senior tag
válasz #50433536 #8120 üzenetére
Tényleg elvan cseszve a game, mert ha nem 1millás géped van akkor lehetnek gondok, nem úgy van mint régen ha állítottál a grafon akkor futottak az újabb gémek is rendesen, itt már hiába állítgatsz nem ér semmit.Thevr is néztem amikor nyomták, de nézd is meg milyen géppel játszanak, még csak egy kis röccenésük sincs.Ha tényleg hiba nélkül akarod tolni min 200000-es proc meg ugyanennyiért egy vidikari.Én elviselem ezeket a kis akadásokat fagyásokat fps leeséseket azért nekem nem ér annyit a game, hogy félmillát elverjek rá. ui Ja most néztem mennyi egy 2080ti
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
craftsman01
senior tag
válasz #50433536 #8048 üzenetére
Én vagy 5 percet toltam a Ground War-on, az már nem Cod szerintem. Csak kis mapokon tolom, ha nagy mapp kell akkor megyek Bf1, vagy Battlefront2.Bf5 nekem is megvan megjelenéskor megvettem,van vagy 50 óram benne,elég is volt.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
craftsman01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest