Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz KaitouP #15630 üzenetére

    Borzasztó régi játék fejlesztőként olvasni a kommenteket. Látszik, hogy sok embernek fogalma sincsen az informatikáról. Most nem oktatni akarok és nem is fogok, csak már nem bírom magamban tartani, hogy mennyire sok a tájékozatlan és/vagy felkészületlen hozzászóló. Ennek a játéknak a mérete a tartalmat, a pályák számát és a grafikát egybe véve maximum 50-90Gb között kéne lennie, ha kicsit is optimalizálták volna.

    Sajnos az a trend erősödik, hogy a játék programozók ne optimalizáljanak plusz munkaórákért (és pénzért), hanem a játékos vegyen magának nagyon SSD-t és erősebb gépet, ha játszani akar. Ez felháborítóan bénzéhes hozzáállás a gyártó részéről. Megvetendő és én vissza utasítom. A programozók tegyék a dolgukat és optimalizálják a játékot, a fejlesztő pedig fizesse meg őket. Van miből.

    (Egy ilyen játékot hagyományos HDD-n tárolni és futtatni egyértelmű hülyeség, aki az ellenkezőjét mondja, az nagyon tájékozatlan és nem tudja, hogy mit beszél. Minek kommentel az ilyen egyáltalán.. ez költői kérdés volt, valójába tudom miért. Egyre több az olyan ember, aki nincs tisztában azzal, hogy mennyire felületes és sekélyes a tudása. Amikor a butaság önbizalommal párosul... )

    Elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna! Nem volt szándékomban, de ami sok az sok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák