Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #16045 üzenetére
Mentem, de ott nincsen túl nagy sikerem. Mindig meglepnek. Plunderben jobb
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
prokxy
veterán
válasz nanorambo #16053 üzenetére
Kösz mindenkinek!
lacy: a loadout-ban az AR-eknél, legalul gondolom szürke a Grau, na oda rámész és írnia kellene a követelményeket, ill. hol tartasz benne, mint ahogy nekem is a Holgernél a longshot-osokat.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
őstag
-
Laraxior
titán
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #16059 üzenetére
Nekem ez az egyetlen shoti, ami arany lesz valaha, GZ!
szerk: bár kb. utolsók közt, mert csak akkor volt kezemben bármi ilyen jellegű fegyver, amikor nem volt más. BR-ben pl. fel sem veszem.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #16060 üzenetére
Neked szerintem elég 2 kört menned Shipment 24/7-en és meg is van.
Arra a mapra kell egy külön loadout... tiszta káosz. Killstreaket átállítani, equipmenteket..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #16062 üzenetére
Mehet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nanorambo
őstag
Akkor ide is:
Olvasgatom a külföldi fórumokat, nagyon úgy tűnik hogy gebasz van a ps storeban és van akinek a cod ww2 gold editiont tölti le mint ingyenes ps plus free game, van akinek a simát, és sehogy nem lehet befolyásolni, hogy kinek melyiket. A gold editionhöz jár az 1100 cod point, a simához nem.
Tehát van akinek ad plusszban a sony 3500 FT-ot, van akinek nem. Oké lassan a mozijegy többe kerül, de akkor is durva, hogy ezt így hogy sikerült... -
prokxy
veterán
válasz nanorambo #16067 üzenetére
Tegyük fel talán lesz hely haver PS-én és leszedjük, de el is kell indítani, játszani is kell vele, vagy hogy adja meg az 1100CP-t? Feltéve, ha a gold-ot adja be.
-
Laraxior
titán
Találtam megint egy piros kártyát, és érdekes, mert ugyanott ahol az előzőt.
Pechemre elvették tőlem a barlang bejárata körül..
Visszaugrottam ugyanoda, a hülye nem vette fel, így bejutottam[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #16070 üzenetére
Nem is olyan egyszerű észrevenni őket. Nekem tegnap kettőt dobott egy piros doboz, és nekem is ott, ahol az elsőt találtam.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #16073 üzenetére
Nekem itt volt a bank tetején levő kék dobozban. Utána körben megint volt egy.
Pechemre, csak egy bunkert jegyeztem meg, és az a Damnál van... mindig autóznom kellett másfél kilométert"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #16074 üzenetére
A 00-ás bunker pedig ott van tőle nem messze, de oda szerintem le kell esni a térképen kivülre és nem tudom hogy vissza lehet-e jönni onnan. Én legalábbis nem tudtam lemenni oda. Nekem az Atlas Superstor-ban volt eddig minden kódkártyám és én is a DAM-hoz mentem vele.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #16075 üzenetére
Jött ma egy harmadik is
-
KaitouP
nagyúr
The Story So Far - Season 4 trailer: [link]
(Nem tényleges S4 trailer, inkább egy rövid
előzetes az eddig történtekről)Kezdés: június 3, szerda.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, talan volt rola szo, de nem talaltam a hsz-t.Van ra mod hogy a wwII-es cp-t atpakoljam valahogy a mw-re? Vagy ez csak alom?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
dombi81
senior tag
Most elgondolkodtam rajta, hogy visszatették a Shipmentet, pisztollyal végigmegyek a pályán és végigdarálok mindenkit. Ez egy komplett vicc. Annyira nincs már kihívás ebben a játékban, és annyira várnám az újabb pályákat.. Picit el vagyok szontyolodva.. A Ghosts és a WWII is jobban megfogott, éppen emiatt, sokkal több pálya volt játékmódonként beépítve. Nem érdekel a season IV trailer sem, hatásvadász jelenetek, mögötte nagy semmi, nulla tartalom. Megnéztem, és? Áh..
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz KaitouP #16077 üzenetére
Nagyon baba, várós
Viszont: van a cod sztorira vmi összefoglaló, hogy ki-kicsoda, mi-miért történik,stb? Még pisis koromban toltam vmelyik singlet, ahol bejött egy kutya a képbe talán, de azon emlékek sem tiszták.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van itt olyan aki vette Iskra bundle-t? A két fegyver blueprint most nézem hogy kapott extra gore effektet. Pl le lehet robbantani enemy fejét teljesen velük.
Live-Die-Respawn
-
lacy86
addikt
Nalatok milyen audio beallitas van Warzone-nal?
( tudom , hogy egyen fuggo / fejhallgato / stb... )
Csak kivancsi vagyok, ki-hogy allitja be. 😊Koszonom
-
lowzor
veterán
válasz dombi81 #16087 üzenetére
Gondolom a Warzone meg Ground War miatt van így, azokra fordítják az erőforrásokat.
Nekem a számukkal nincs annyira gondom, inkább az alap pályák nagy részének minőségével.
Sokszor ki kell lépegetnem a lobbyból, mikor ezekre akar rakni:
- Azhir
- Rammaza
- Piccadilly
- St. Petrograd
- Arklov Peak
- Euphrates BridgeAz újaknál már sokat javítottak a helyzeten, de 2 gyöngyszem sajnos oda is becsúszott:
- Atlas
- Hovec Sawmill -
dombi81
senior tag
válasz KaitouP #16089 üzenetére
Minden évben ezt mondjuk. Itt is volt egy jó kis próbálkozás, amely időközben elhalt a maga széttagoltságában. Pedig az elején mennyire örültem! Mi olyan nagyon nehéz egy COD4, MW2, MW3, Ghosts hangulat megteremtésében, újrázásában?
Még arra sem veszik a fáradtságot, hogy új map-okat modellezzenek le. Messze nem érdekelne, ha valamire való DLC-kért fizetni kellene. Itt meg várjuk a nagy semmit. Ez a battle pass egy nulla, semmi, üres "tartalom". Szomorú.#16090: Komolyan nem tudom mitől nyel be a Warzone és a Ground War annyi embert, ezt a részét totálisan ketté kellene szakítani az alapjátéktól.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ma negyedszerre is szereztem piros kártyát
-
Lomha 8V
addikt
Ma először megvolt a solo BR győzelem. Jó érzés.
-
shotika
őstag
Na fogtam egy cheatert, ment is a report. Srác a Shoothouse-on 101/6-ot lőtt, övé lett a meccs killje is - úgy húzta rá fejre a célkeresztet, mintha kötelező lenne...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest