Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #18268 üzenetére
Jó, de ez eddig is világos volt. Amúgy csináltuk ezt mi is annak idején pingpongban, csak azon csodálkoztam hogy volt mersze ilyen villantást megengedni magának, mikor 1,8M fontot is nyerhetett volna, ha végig menetel. Nyilván úgy, hogy biztos volt a dolgában, ez meg csak úgy lehetséges, ha tényleg tud is valamit ahogy macilaci mondta. Egy kis szemtelenség akkor is kellett hozzá, elvégre egy No.1 Nadal ellen játszott.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #18161 üzenetére
Vízzel vigyázzatok. Tavaly amikor a kórházba kerültem, egy egész családot hoztak be rotával. A kisgyerekek ugye a sekély meleg vízben pancsikoltak, valamelyik szaros belekakálhatott vagy belehányhatott valahol, vagy csak a pelusból-fenekéről mosta bele a víz, mindegy, nem veszed észre egyiket sem. Ment a locsipocsi, estére a gyerekeket nem lehetett elvinni a WC elől, reggelre a szülőket sem, rá következő estére a nagynénit és a nagyszülőket sem, és vitték az egész truppot a kórházba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #17990 üzenetére
Majka egy puki... hallgass igazi gengszerreppet
-
Agostino
addikt
válasz Melack #17990 üzenetére
hallgass funktasztikusra. táncdalok sanzonok melodrámák. bőven megér egy próbát. mármint majka meg a műmájerkedés ebben a műfajban több, mint gáz imo
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #17885 üzenetére
Általában nincsen sok cserére felajánlható könyvem, de nem is értem, miért mondod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #17645 üzenetére
Hosszú volt, jó volt, sok mindent láttunk, olyan helyre mentünk, ahova általában nem szoktak (Erdély, és Bukovina román része), buszos társasutazás volt. Készült 992 fotó amit esélyem nem volt eddig kiválogatni, pedig a 2/3-át természetesen kukázni kellene.
A szállások jók voltak, egyet kivéve, ott össze is szedett a fél csoport egy jó kis ételmérgezést, hányás-hasmenés egy napig, én még mindig szenvedem egy kicsit, 3 napig szinte koplaltam, csak pirítós, ma ettem először rendeset, de érzem, hogy vagy valami még mindig nem OK, vagy csak szenved a terheléssel még.
Ezen kívül más gond nem volt, rengeteget mentünk, érdemes volt elmenni.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #17548 üzenetére
Persze, tiszta sor. Csak szerintem ritkán tartanak válási bulit. Dehát mit tudhatom én.
MurdR - Na arra az irományra leszek én is kíváncsi. "Remélem" Ori nem egy olyan gépezet, mint a legelső fősulis infótanárom aki még csatak részegen, fekve is gyorsabban integrált/derivált, mint két józan évfolyamtársam papíron.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #17541 üzenetére
Én igazából már nem találok szavakat. Csak ismételni tudom magam. Köszönöm mindenkinek. (miattam meg nehogy összeveszés legyen bárkik között, nem éri meg.
Köszönöm a beszélgetést MurdR-nek. Jó volt egyet dumálni.
szerk:
Döntöttem, ma még otthon alszok, éjjel-reggel összeszedem cuccaimat amik kinnt vannak sátorban, és lelépek. Nem vagyok hajlandó még egy napot ott tölteni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
válasz Melack #17458 üzenetére
halomi-tarkő , de igen is a világvége , autó nincs, legalább 1 óra, ha bárhova akarok menni, bea 3 órát utazik naponta a melóba stb-stb, de úgy néz ki, hogy megtaláltuk álmaink pecóját, legalábbis közelit hozzá, és talán július végén már költözni is tudunk, ha a jóisten is úgy akarja.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
-
-
GabN73
addikt
válasz Melack #17336 üzenetére
Hát, nem tudom hogy beleláttam e, de amikor vártunk a terem előtt, én láttam távolról hogy jön és direkt nem figyeltem. Felnéztem, és láttam hogy engem nézett, és kicsit sz*rul festett. Vagy lehet hogy csak azért nézett annyira, mert megvettem egy pólót, amit egyszer közösen néztünk ki...
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #17329 üzenetére
(még a jelenleginél is) fiatalabb koromban rögvest elzártam minden kommenikációs csatornát, ha vége lett a dolognak. Nekem is meg a lányoknak is annyi eszünk volt, mint egy hintalónak. Pár éve azért tovább is látok a szememnél és általában x(oxo) a végeredmény, szóval puszipajtások maradunk.
A keménységet itt arra értettem, hogy magabiztos vagy és rettenthetetlen a tekinteted. Amolyan szakítottunk, de én még titokban nézem a high school musical-t nézés.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #17329 üzenetére
Nálam szerencsére egyik sem fordulhat elő, lévén exek minimum 200km-re vannak. Egyszer futottam össze egyikkel vidéki városban, meg sem ismert. (nem is baj szerintem )
"mert olyan kemény vagy, hogy még a transzszibéria express is lepattanik rólad. "
Ez kész...
Live-Die-Respawn
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #17289 üzenetére
Nemtom, én imádom, amikor a csajom kikóvályog álomtól beragadt szemekkel, kócosan a kávéillatra. (Általában én kelek előbb, úgyhogy én is főzök kávét.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #17250 üzenetére
én láttam a napokban olyat is fcukbookon, hogy kapcsolat vége
iwiwen fél évet töltöttem, aztá évekig no social life. hogy bírtam ki?
természetesen a linket NEM tudom megnyitni
a FB tiltásra nekem is van egy vicces képem a telefonomban, Qru-val nevetünk is rajta eleget
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #17246 üzenetére
igen, ezért nem értem, hogy a kislányok, amikor mondják, hogy mennyire kikészülnek, miért van mégis érkezésük ara, hogy az első 10 percben változtassák meg a kapcsolati státusukat, vagy tiltsanak/töröljenek FB-on (ez utóbbi a standard, tekintettel arra, hogy mostanában NEM akarok változtatni kapcsolati státsuon, sőt, el is van szépen rejtve nálam)
szóval igen, a FB a legjobb fóruma ennek közlésére.
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #16942 üzenetére
Az a céges, most adtam asszonynak mert nem csípi a tapicskát nekem Lenovo A820 van.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #16939 üzenetére
Gyenge a mobilom kamerája, így nem is próbálkoztam tényleg lehet engem szponzorálni egy jobb teloval, aztán irány az instagramm
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #16904 üzenetére
Asszonynak van egy furán viselkedő Acer 17" monitorja, ahelyett most úgyis az én 24"-omat használja, nyaralás után megjavíttatom, aztán kölcsönadhatom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #16899 üzenetére
Jelenleg egyetlen érvet tudok felhozni amellett, hogy otthonról dolgozzak: a 16:9 monitor. A mostani munkahelyes 4:3-mas túl kicsinek tűnik kódoláshoz. Amúgy meg egyedül kell lenni az irodában, mint én és csókolom.
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #16877 üzenetére
Vazz, akkor este mondja el, hol találja a pasi a serpenyőt, tojást, olajat, vajat, dzsemet, KV-t, KV-főzőt, tejet, mézet, kenyeret, kenyérpirítót és utaljon rá, hogy örülne, ha ágyba kapná a reggelit a reggeli sex előtt
-
Magnum_
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Melack #16844 üzenetére
Én cca 6 éve itthonról nyomom laptopról, monitorról. Kell egy külön szoba az tény, de szerintem több előnye van az otthoni melónak, mint hátránya.
Pár éve vezették be nálunk sajnos, hogy nappalos műszaknak be kell járnia.
(hozzá tartozik a dologhoz, hogy VPN-en dolgozunk és emailben-egyéb ticketező rendszereken keresztül kommunikálunk a felhasználókkal) Szóval azon kívül, hogy lássuk egymást és lássanak minket a főnökök semmi értelme bentről dolgozni.⭐ Stella
-
GabN73
addikt
válasz Melack #16751 üzenetére
Köszönöm hogy leírtad!
Sajna ilyen az élet, nem lehet vele mit csinálni.Egyelőre javulgatok, tegnap 3-an fényes nappal belevágtunk az éjszakába. Pálinka-sör-chips, elindultunk a westend tetőre meccset nézni 5 körül. Odaértünk, a kis piknikcsomagunkat nem tudtuk bevinni, szóval inkább a Deákra. Iszogattunk, beszélgettünk, próbáltam jól érezni magam. Aztán ahogy telt-múlt az idő, elmentünk bulizni, de rájöttem hogy igazából én ezt most nem tudom csinálni. A testem se úgy élvezi, nem új jár a lábam, stb (igazából már most kezdek kinőni a bulizós koromból, úgy 6-7 éve csöppentem bele, ez a minden nap buli nekem már nem kikapcsolódás)... Így aztán inkább hagytam őket csajozni, én meg egy kis pihi meg sör után elindultam haza, kicsit buszozgattam, de haver már hívott, hogy mi van, hová tűntem. Így ~6:30-kor beléptünk az ajtón, és lepihentünk.
Jó este volt, bár az agyam még mindig nem fogja fel teljesen, esténként néha nézegettem 1-1 képet róla. Haverom kb majdnem megvert amikor megláttaAzt hiszem, hogy a holnapi nap lesz a teljes vég számomra. Holnap lesz az utolsó vizsgája, és együtt írjuk, gondolom utána elém áll és megdumáljuk a dolgokat, hogy akkor köszviszlát'. Legalább is ezt hiszem, a pénteki utolsó üzenetemet szombat reggel látta, de nem reagált, én meg nem írtam neki azóta. Szóval gondolom élőben szeretné.
Érzem, hogy lassacskán le tudom állítani az agyam. Ez mindenkinek köszönhető, aki leírta a tapasztalatát. Szóval köszönöm szépen mindenkinek!
A melót jelenleg eltoltam, elmentem erre a "tréningre", de azt hittem, hogy meghalok az unalomtól, meg volt 1 tag, akit konkrétan kidobtam volna az ablakon, annyira idegesítő volt. Meg most nem tudnék az emberekkel úgy kommunikálni, ahogy kéne. Szóval egyelőre még mindig no meló.
Jelenleg 3 szám megy a fejemben: carry on my wayward son, push it to the limit, enjoy the rideMegpróbálok a holnapi napra felkészülni lelkileg a lehető legjobban, hogy ne törjek majd össze újra teljesen.
-
őstag
válasz Melack #16751 üzenetére
Nagyon megható,annyira átérzem a fájdalmadat,hogy az szinte hihetetlen.Tudok veled azonosulni,és igazán sajnálom ami veled történt. Én is (szinte) pont így jártam mint te. De nem akarok róla beszélni,mert olyan szinten visszaesek,amire most nagyon nincs szükségem.
A lényeg annyi,hogy részemről azóta nagyon megcsappant a szerelem és a bizalom is. Soha nem lesz olyan mint régen volt,és ami lehetett volna belőle,az tuti.Szerintem már cirka 3 éve házasok is lennénk.
És ami számomra külön öröm,hogy annak a korszaknak az eseményei mind iwiw-en vannak meg,és az mind úgy eltűnik a süllyesztőben,mint a huzat.
De ami a lényeg,hog ahol most tartok barátnőmmel,már olyan szintű építkezés,és tervezgetés,hogy mást nem is tudnék elképzelni magamnak.Visszatérve hozzád,most milyen kapcsolatban vagy/hogy érzed magad?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest