Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz macilaci78 #52291 üzenetére
Azért a szándékolt felhasználás területén hatalmas különbségek adódnak
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
GabN73
addikt
4-6-kékhernyó tl-tf áradat.
-
Melack
veterán
MorgenZen! Éljen a szerda!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Végpapírok???
-
dances
tag
Köszi az infót, srácok. Akkor nem parázok.
Only the Good die young.
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #52277 üzenetére
dehogy fasság
szeptember 12-ig eléggé be vagyok táblázva, de valamit megpróbálhatunk összehozni, hátha ráér még 1-2 ember a topikból. de a nagy nap után lazítani fogok, szóval akkor biztosan hozhatod asszonykát meg a barátnőit is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
GabN73
addikt
válasz Winner_hun #52270 üzenetére
Ha minden jól megy nekem is max társam lesz, nem főnököm...
Főnök állítólag bevállalta, hogy októberre kész lesz a dolog 80%-a, úgy hogy 1-1 elemre kell várni heteket, mert b*sznak szerződést küldeni
-
vans?
őstag
Valaki nem tudja esetleg, hol tudnek szerezni 20+ cm-es csillagszorokat nagy tetelben? (40+ db) Annyira szezonalis termek, hogy nem lehet kapni, eskuvore kene.
hábm bábm
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #52275 üzenetére
Dehogynem, ez abszolut a te dontesed, hogy pl cegalapitas es kulfoldre koltozes helyett itthon vettel lakast es itthon vagy alkalmazott.
Nalunk sajna tovabbra is csak muszaki pozik vannak, amennyire tudom, es szerintem most nem is annyira jo fizuert.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #52274 üzenetére
Nem egeszen.
En se szeretnek fonokot, de van, mert nem vagyok abban a helyzetben, hogy ne legyen.
Lenne ceg otletem, de ami otletem van, az nem menne itthon a helenlegi helyzetben es tokem sincs hozza. Azaz szandek lenne, de a korlatok miatt nem lehet.
Igy marad a beosztott/csinovnyik let, ami most raadasul szar.Nincs nalatok akarmilyen nyitott pozi?
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #52270 üzenetére
De Te abban a szerencses helyzetben vagy, hogy nincs fonokod.
-
sss
őstag
Hali,
Továbbra is keresek kiadó albérletet/szobát, preferáltan a 3. kerület/Árpád híd környékén. Kezd sürgős lenni a dolog, szóval ha vki tud ilyenről az írjon privátot legyen szíves. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #52268 üzenetére
Aha, csak addig kell, hogy ne porosodjon tárolás közben, amíg eljut a célig. Ilyen 40*60-as, vagy 40*40-es párnák.
Köszi....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tomcsi23 #52267 üzenetére
Na várjál! Te simán csak lefóliáznál/bezacskóznál néhány díszpárnát?
Csomagolástechnikai üzletben nézz szét, vannak fóliahegesztők, meg csőfóliák feltekerve. Kérdezd meg, kinek van ilyenje, ki vállal ilyen csomagolást.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #52266 üzenetére
Jaja, feltétel lenne az átlátszóság a portéka miatt. Köszi, kettőnél már bepróbálkoztam de a zalkalmazott csak pingvinezett.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, nincs valakinek felesleges ruhatisztítós nejlon? Úgy 10-20 db kéne első körben, pont jó méret lenne, díszpárnák kerülnének bele. Vagy esetleg forrást, ahol lehet venni ilyesmit kisebb mennyiségben is?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
JanR
addikt
Na ha már Házigazda, Moderátor dömping van itt, akkor segíccsetek nekem.
Lenne egy értékelésem hardveraprón, kaptam a linket, rákattintottam, hogy valóban eladtam a terméket, de azóta semmi (ez volt 3 napja..). Nem jön egy újabb privi, hogy értékelni tudjam a vevőt, de a vevőnek se jön privi, hogy értékelni tudjon engem. Kinek kell szóljak ilyenkor, vagy mi a teendő?
-
GabN73
addikt
Nincs is jobb amikor 2 hónapja bedobsz egy javaslatot, hogy hogy lenne célszerűbb a melót csinálni, erre most "beterjesztik" hogy akkor úgy kéne...
-
Melack
veterán
Tegnap elvitték végre az ágyat, a babakocsit, az aktatáskát, ma a kendőt. Jók vagyunk
Qru: Spar-os szatyrom nálad van, ugye?
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #52247 üzenetére
-
GabN73
addikt
Fél óra alatt csak beengedett a gép ... De minek, olyan gyors, hogy kiszedem a szemöldököm.
Jól indul ez a nap is -
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
-
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Még 5 perc...
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #52234 üzenetére
Ennél azért árnyaltabb a helyzet, de atlagember szempontjából kb ez a szitu.
Saint :Amíg nem adod el lényegtelen mennyit érne
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Melack
veterán
válasz dances #52225 üzenetére
Probléma címszó alatt javasolt megnézni a déli határokat, nos, az szarabb, mint a Keleti és környéke. Ha nem akarsz egyik pályaudvaron sem leszállni, akkor Kelenföld vagy Kőbánya a te megállód.
Bitmalac: Szerintem Győr és vonzáskörzetében, vasútvonal alapján.
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz dances #52225 üzenetére
Annak ellenere, hogy par hete felidegesitett az, hogy kerulgetnem kellett oket a nyugatinal, azert nem kell tulhypolni ezt. Leszallsz, kijossz es elvezed a varost.
Egyebkent talan a deli jobb.
Bar a moszkvan megint granatot talaltak es 400embert evakualtak...[ Szerkesztve ]
-
dances
tag
Üdv!
A következő héten Pestre kell utaznom vonattal.
Érdeklődnék: a Keleti és a Déli pályaudvarok közül melyik a "problémamentesebb" a migráns csoportosulások szempontjából?Only the Good die young.
-
Magnum_
nagyúr
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nézzetek szét a hirdetéseim közt.
Szerdán, csütörtökön és péntek délelőtt leszek a X. kerben elérhető, de holnap délután tervezem felutazni vonattal szóval addig kéne szólni, hogy mit vigyek fel. Természetesen csak a kisebb dolgokat cipelem fel.
Posta nincs a gyengébbek kedvéért.
Köszi.
Üdv.Üdv, Dávid
-
Mercutio_
félisten
Nem elég a kékhernyón a szauna még egy csapat vidéki korengedményes nyugger is csinálja a műsort.
Az hagyján, hogy a 7 éves unoka függeszkedik a kapaszkodón mint csita, de hogy ezt a nagyszülők is utánozzák...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
Lassan bármely topicba írok be, ott tuti belháború lesz. Kezdek félni
-
MurdR
veterán
válasz bitpork #52217 üzenetére
Ha a kertben vagyunk, és nem válassza el kerítés tőlünk, akkor nem. De ha az a felállás, hogy ő a kert elejében (ahol a helye van) mi meg a kert végében vagyunk, akkor a leválasztó kerítésnél ül, és néz minket.
-Előszőr csak áll, és néz.
-Aztán leül, és néz.
-Aztán ül, nyüszít és néz.
-Aztán eltűnik.
Legutoljára ez az eltűnés azzal volt egyenlő, hogy kettérágta a slagot. Előtte meg leharapta a skyrocket (hegyes tuja izé) tetejét.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
-
-
JanR
addikt
válasz Dell XPS #52209 üzenetére
Ha már TV, én is kínálok egyet: Philips_47pfl6687k12
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Eladóvá vált makulátlan állapotú televizióm ha valakit érdekelne: LG -42LB730V
Üdv, Dell XPS
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Felköltöztem Budaörsre a mai nappal, de egy jó konditermet még nem találtam. Tudnátok ajánlani valami jó helyet kondizáshoz Budaörsön, vagy valahol a közelében? Súlyzós edzésre gondolok, mielőtt még elküldenétek aerobikra
Köszönöm előre is!
-
macilaci78
nagyúr
-
Melack
veterán
Éljen a bánya!
-
bandus
veterán
válasz CoolBoy323 #52201 üzenetére
Vegre! Mar untam magam otthon! Irany a villanygyar
-
MurdR
veterán
Reggelt. Bánya.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
CoolBoy323
nagyúr
Rohadj meg hetfo!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok