Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Balathruin #40491 üzenetére
Na gyere, ezt beszéljük meg 1-1 korsó sört iszogatva
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
válasz Balathruin #40488 üzenetére
Na, azért nem kell a fejemet leharapni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Balathruin #40486 üzenetére
12 hónap, vagy év? Mit követtél el?
üdv, föccer
-
Balathruin
veterán
Reggelt.
Ha már elmarad az utolsó két óra, akkor kéne csinálni valamit. Valaki? 12 után szabadulok. -
Mercutio_
félisten
'morgen.
Zen?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
mornin'
akarom mondani cicserifüttyös cukorkahabos tündérkacajos varázspónis péntek reggelt
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #40481 üzenetére
Ráér, sőt, mielőtt rendelsz esetleg dobd át a linket, hátha látok az eladónál más érdekes cuccot is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #40477 üzenetére
Csak ha nem tudsz vele mit kezdeni, egyébként inkább rendelj nekem és kifizetem, meg akkor már egy kék-fehéret is hozzá csaphatsz
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Melack #40456 üzenetére
nekem mondod? botrányosan alakul a dolog, és még vagy két hét van fizuig bár konkrét kiadásom kevés lesz már, kivéve ha veszek végre bringát.
múltkor összeadtam, hogy a jutattatásokkal együtt mennyi lé is folyik be és nem hiszem el, hogy ebből nem tudok többet spórolni de már vettem ipadre egy budget appot, majd az megmondja a frankót, hogy hol folyik el a pénz
DF úr, így előbb utóbb én is összehozom azt a cash managementet!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #40474 üzenetére
Nekem van egy kinőtt meg kicsit (de nem nagyon vészesen) kopott bőrdzsekim, amit biztosan nem fogok már hordani.
Btw, a boltot valamikor ott ajánlották... Nekem meg a szürke szíj tetszik, a többi nem. eBay-es rendelésnél meg hamarabb kellett, nem tudom, meddig bírja a gyári műanyag.
Bőrkabát: L vagy XL a méret, holnap vagy holnapután elővakarom és fotózok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #40467 üzenetére
Ha sikerül időben felkelni lehet reggel beugrom
Szijat lehet atvenném, valamint ha van megbízható és olcsó forrásod bőrdzsekire az is érdekel
Tim82: Ilyen szijjra is vannak tippek az órás topicban. szerk pár képet és lőhetnél + meretet
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #40467 üzenetére
Már megvettem, csak át kell vennem. Kék-pirost inkább nem, köszönöm, fekete órához vagy fekete, vagy szürke illik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz don_peter #40463 üzenetére
Mercutio_: én tegnap jöttem rá, hogy az én Casio-m gyári műanyagszíja éppen szét akar szakadni (félig már szét is szakadt), úgyhogy kap egy szürke NATO-szíjat.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #40460 üzenetére
Sehol, azért ebay-es ár, hogy legyen min keresni, amúgy meg órás topic (és nem, az a q casio még nem jött meg)
Don_peter :Gondolom mint egy hagyományos vagy digitális kiadvánnyal foglalkozó helyen, a megjelenés előtti anyagokat nézi át nyelvi és szintaktikai szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Páran biztos játszottak már a Half-Life 2-vel, szóval ezt most csak úgy itt hagyom.
Live-Die-Respawn
-
don_peter
senior tag
válasz macilaci78 #40457 üzenetére
Mit jelent az, hogy KORREKTOR?
Ez is egy rang a sok bejegyzésed miatt?[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Hol tudok venni holnap feher bor (jellegu) oraszijat, 18mm-t ebayes aron (par szaz huf)?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
ez jott ma Indiabol... de en ilyet nem rendeltem de csajomnak jo lesz, rendeltem hozza szep szijat neki (amivel jott, mar le is kaptam rola). Jobb, mint a mark maddox...
-
7
addikt
válasz Melack #40453 üzenetére
Nézd a jó oldalát, nekem most a munkahelyen van megint extra szívás, ez előreláthatólag LEGALÁBB hónap végéig tart.
Ilyen eseteknél megháromszorozódik a terhelés (a saját feladataim mellett egy másik pozíció munkáját is el kell terveznem elméletben -- ráadásul hosszabb időtávban gondolkodva, mint normál esetben), plusz egy nagy adag plusz felelősség szakad a nyakamba, mert kritikus helyzetben sürgősségi döntéseket kell hoznom, valamint mikromenedzselnem mások feladatait.
Mondjuk én ezt szeretem, de az más kérdés. Most pont nem hiányzott (alig másfél hete ért véget egy három héten át húzódó, hasonló jellegű probléma, csak az még kedvezőtlenebb feltételekkel zajlott... és még nem volt időm kipihenni)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Melack #40453 üzenetére
Nekem 2 hónapja elb@szódott a gombja,mikor végzett a pohár tej megmelegítésével.Fizikailag a gomb beesett,és nem tudtam nyomást gyakorolni anyitószerkezetre.
No most egy pohár tejjel a mikróban nem tudom elvinni szervízbe( ) Így ki kellett operálni. Nem tudom észrevettétek -e,de a mikro hermetikusan zárt az ajtajánál. Egy igazi kaland volt kibalettoznom,hogy hogyan nyissam ki anélkül,hogy forgatnám vagy komolyabban mozgatnám az egészet.A végén persze sikerült megoldani,sőt újat adtak helyette (egy rossz gomb miatt!!! )
-
Melack
veterán
Ma meg a mikró füstölt el. Még valami erre a kibeb@szott hónapra???
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GabN73
addikt
Én eg gubbasztok 8-ig
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #40448 üzenetére
én most az influenza tünetekről beszéltem brada
a várandósságnak nincs tünete a pocakon kívül tök jól elvan ha megaludhatja a 8+2 óráját.
ezt ti láttátok amúgy? [link]
kritika lehúzza, de ebben az időszakban kötelező én folyamatosan röhögtem rajta, pedig nem szoktam.
szerk: nesze wiki [link]
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #40446 üzenetére
látnád a villás farkamat
te... egyelőre kitartunk. folyamatosan lebeg minden, dugult orr, fájó arcüreg, húzza az ágy is, de nem durrant még be úgy igazából szerencsére. folyamatos kötéltánc, nagyon reméljük, hogy hamarosan túl lesz rajta ilyen módon, mert nem lenne most jó egy szélesvásznú influenza. akkor sem ha én robbanok le, én is ugyanígy vagyok csak kicsit kevesebb tünettel.
szóval elvagyunk.
-
DeFranco
nagyúr
mai szavaink a törzsgyökeres és az unblock
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #40439 üzenetére
En elengedtem mara. Be volt tervezve egy hataridos cucc mai napra, de raer holnap is, vezetovel (ebed kozben ) megbeszelve
elolvasom a zindexet meg a zorigot.Es gondolkodom, hogy megvegyem e a 7k-s casiot hazafele...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #40436 üzenetére
És is unom, de még 2 anyagot össze kellene raknom most vívódom, hogy hazahúzzak
és otthon csináljam kényelmesen(esélytelen) és szívok mert nem lesz kész, vagy bent maradok és anyázok, hogy megint sötétben megyek haza.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Kislány végül elintézte a 'zantibiotikumot, úgyhogy én is itthagyok mindjárt csapott-nas(o)t.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
Najo, mara unom. Idoben hazamegyek.
-
DeFranco
nagyúr
-
Melack
veterán
Antivírusos topic van? Kellene valami plusz info, hogy melyik a most elérhető legnormalisabb ingyenes antivírus/IS app.
-
Melack
veterán
Nah, 3 órája áll a teljes rendszerünk. Jó ez a nap.
-
-
don_peter
senior tag
válasz macilaci78 #40428 üzenetére
Árgépen nem találtam, ebay-ről már rendeltem 950Ft-ért, de ha van itthon is, akkor nem várnék 23.-ig mire postázza illetve még 2-3hétig nagy szerencsével mire beérkezik.
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #40420 üzenetére
En most ujra hiszem, hogy a korrekt es lelkiismeretes munkavegzes meghozza a gyumolcset, szoval nyomassad szvsz.
Ex fonokom - akit egyebkent tisztelek - tegnap leszolta egy munkamat, de nem volt igaza es uj fonokom kiallt ertem. Kellemes emailezes lett belole 7masik resztvevovel :-)
Amugy az ev dolgozoja 2015 cimre hajtok @penzugyi intezmeny
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Mercutio_ #40424 üzenetére
Én nem tudom igazából. Most inkább AD/Exchange vonalon mennék tovább, meg call center vezetési / szervezési vonalon. Ha már itt vagyok, és talán lehetőségem is lesz rá. Meglátjuk. A mókás az, hogy tegnap ajánlották egy level 2 IT support melót, de nem érte volna meg most nekem.
-
don_peter
senior tag
Srácok keresnék HP Pavilion dv6-6002eg-hez ad6505hx-eeb modellszámú ventilátort.
Így nézne ki:
Ha van valakinek elfekvőben az jelezzen nekem privátban..
Köszi.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #40423 üzenetére
Olyan tényleg jó lenne, mert utána már lenne kedvem mélyebben beleásni magam, de egyszer régebben amiket pl. a java-ról sutszi írt, hogy miken kellene átrágni magam, na az minden csak nem motiváló
Igazság szerint azon is gondolkoztam, hogy OOP alapok, aztán valami cégspecifikus dologhoz szerezni doksikat (NSN, vagy hasonló, de akár valamelyik autóipari nyelv is érdekes lehet) és aztán oda pályázni. Mivel ezeket a nyelveket a C++/Java/egyéb ismeretekkel rendelkezők is általában majd ott fogják tanulni, így kisebb hátránnyal indul az ember Aztán lehet rosszul gondolom, 15 éve írtam utoljára programot (számalk "szakdoli"), 10 éve programoztam utoljára (Kandó C alapok 1-2 félév ) azóta lehet rengeteget változtak a dolgok.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #40420 üzenetére
Ahha, kár, hogy annó amikor még én tanultam nem voltak ilyen webprogis dolgok, TurbóPiszkál, Clipper, C 'osztjónapot
Mondjuk a PC support az jó móka volt, csak sok volt a hülye user, aki okosnak képzelte magát, aztán amikor sikeresen elbarmolt mindent, akkor jött a hibajegy, és a sunyizás, hogy "énhozzásenyútam, eccercsak eccsináta"Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #40418 üzenetére
Most épp a Logisztikai és fejlesztési szakmenedzser asszisztens vagyok - R1-es munkatárs. Eredj ide-eredj oda..
Egyébként webprogramozás, desktop karbantartás folyik.
Ezt cserélhetem rendszergarázdálkodás, desktop karbantartásra. Erősen gondolkozom egyelőre, mert utóbbi egyrészt "nyugdíjas állás", szóval x-1 évre fix melóhelyem van és mindenki csókolommal köszön (utóbbi nem hat meg), a programozással viszont kib.szott jól lehet keresni, ha elég penge az ember fia.Melack - El van intézve.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Petyyyyy
addikt
Most ejtettem egy csevejt az osztályvezetőmmel.
Hogyaszongya csináljam a nyelvvizsgát de tempóba' aztán körülnézünk valami képzésért windóz rendszergarázda irányzattal, meg mellé linux is. Nem akar elkeseríteni, de a programozáshoz most tempós csapat kell - én meg szuttyogok, mert közben tanulom is az igaz - meg akar egy szervergurut a céghez.
Ha minden áron programozni akarok lehet az is. Döntsem el én, nem akarja ő kimondani a végső szót + egy olyan sugalmazó vigyor ami után meg sem kell szólalni...
Ja, szóval eztetet hozhatja a sors.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #40406 üzenetére
És mi leszel: pijjangó, vagy csijjámpónyi?
black bari: Van ám azon is olyan üzemmód, hogy "repülőgép", egyébként meg elkezdenék a helyedben németet tanulni, és pattannék amint jól beszélek.
Melack: És mindegyik mással?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #40396 üzenetére
Nekem is az volt, Belkin nem is noname. Az lett zárlatos és az nyírta ki a TX650-et.
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #40411 üzenetére
Oda úton is, ott is, hazafelé is - mindjárt irigykedni fognak rá
-
föccer
nagyúr
-
-
föccer
nagyúr
Na este 9 után kaptam még egy feladatot a főnöktől, éjfélre be is fejeztem, hogy rhdjon meg.
Persze a BlackBarry-t "motivációként" kaptuk, véletlenül sem azért, hogy így már a budin ülve is e-mailet olvasgathassunk.
rhdjon meg az egész multinacionális istennyila húde frabnkók vagyunk rendszer.
ps: pesze válszra egy köszi sem jött, de mindegy.
Most meg indulok előadástra. Arra is marha sok kedvem van. A holnapi farsangra sem fejeztem még be a jelmezt. Fszkivan.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Inkabb bocsanatot kert.. :-)
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #40402 üzenetére
Annyira azért nem. Már fél éve gyötröm lassan.
Reggelt!
Úgy fest én is bevásároltam, a tegnapi torokszárazság mára átcsapott húb+ torokfájásba.
Vagy Augmentin lesz az egyik husikán keresztül pikk-pakk, vagy pénteken irány haza éssármtáp & pénz.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #40399 üzenetére
Akkor még friss pipi eszerint?
Ave GDP!
eR-Ó-Pí-Íííí Ne kamuzz kutya!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SQL kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest