Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
No?
(#27196) MurdR: észrevettem, kerestelek...
(#27198) Mercutio_:kemény vagyok, mint a vídia.. (és 50-es a lábam....)
Radi: nem lehetne a jobb felső sarokban lévő link alá betenni a helyszínre mutató hsz-t? (amibe print screen-el be van illesztve a google maps kép..)
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt!
Irány a bánya, délután meg Győr!
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #27194 üzenetére
5:11-kor KV? A Ezért pirosak a szemeid wazz!
GDP & KV & MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR!
Saint_: Látom a Hoth-ra készülsz [link].
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
reggelt!
este tal
I humbly and respectfully decline™
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!!
Cicu: ne hisztizz,,
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
moonguru
őstag
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #27188 üzenetére
Mer az aztán pont az a lesifotóhoz való méretű gép, ilyen [link] a kisebbik vázam, és még ez is feltűnő. A "rendes" vázam [link] nagyobb picit, de van evf és a kihajtható LCD érintésérzékeny, így tud olyat, hogy a rád merőleges keresztgyereket rá se nézve fotózod, de ezt metrón már nem lehet kivitelezni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
27-én lesz Parkoló Parádé ismét ha vkit érdekel: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Fuji S8600 fehér in da house! yeaaahhh
mi az, hogy a mem.kari nem inicializált???? ezt írja ki
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Holnapi talira este 9 felé fogom megérkezni kelet felől. Az esti fürdetés nem maradhat ki
15.000 Ft melett cca 80.000 Ftnyi tanulópenzbe van a jobb hátsó fék, amire balos féknyerget adtak. De végre jó!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Petyyyyy
addikt
válasz Dr.Zoo #27171 üzenetére
Hubuzz én meg elfelejtettelek.
Két kistestvér beszélget, az egyik négy éves a másik hat. A négy éves így szól a báttyához. Te szerintem Itt az ideje, hogy elkezdenünk káromkodni. Most mennyünk ki anyuhoz a konyhába és mondjuk neki valami szaftosat.
Te mondj neki valami olyat ami büdös franccal kezdődik, én meg kitalálok olyat amiben lesz egy b.zdmeg.
A hat éves beleegyezik, kimennek a konyhába. Az anyuka épp reggelit készít, a hat éves megszólal: - a büdös francba én műzlit kérek!
Anyuka jól megveri, bezárja a szobába majd visszajön és megkérdi a négy évest: - Te mit kérsz reggelire? - Hát b.zdmeg, műzlit biztos nem!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Nem nyugtat meg, mert már kerítettem pírszinget, ha valami baj lenne most meg nem fogom tudni használni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #27175 üzenetére
Tudom.
Aqua kapja be, megint majd 1/2 órát dekkoltam náluk. Előttem volt persze egy okoska aki behozta az egymagos, 512MB ramos gépét, hogy tegyenek bele +1GB-t, de előbb a szerviz nézze már meg miért nincs hang a frissen telepített w7 alatt és csak ha nem hw hiba akkor kell a ram, mert xp alatt még volt hang.
Ultimate mondat: de ugye a +1GB sokat fog rajta gyorsítani?!Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dr.Zoo
őstag
To All: minitali MurdR kartással, aztán itthon.
Felszisszent az imént egy Graffenwalder, óóó happy day.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #27169 üzenetére
Bambi: Szőrös lábú, nagyszemű?
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #27167 üzenetére
Az akkor az mikor?
Én most rongyolok a móriczra, aztán nyugati, lehel tér, 1/4 7-re újpest központ, szerintem ha nem lóg ki az utcára a sor az aqua-ban, mint tegnap, akkor 6 előtt odaérek az ipon-ba, szóval ma esélytelen részemről.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #27146 üzenetére
Mi annyira fejlett cég vagyunk, hogy amikor az egyik "szakértő" kollégának átküldtem egy anyagot FYI kommenttel visszaírt, hogy "Ez mi????"
Leírtam neki angolul, és magyarul, mire a válasz: "Jaaa, miért nem úgy írtad, hogy TÁJ!"
Azóta a szintén multitól jött kollégák felvilágosítottak, hogy itt ez a nooooormáááális, sőt állítólag külön vezetői körlevél volt, hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe a kllégákat azzal, hogy a helyesírási hibákra felhívjuk a figyelmüket, muhaha
-
Sajnos a holnapi találkozóra nem tudok menni. Az elmúlt 5 napom egy rémálom volt, még ide bejelentkezni sem volt időm. Most meg egy teherautóm lerohadt németben uh semmire nincs időm.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #27149 üzenetére
Legalább annyira régi és szakállas volt.
Meg hát még az AFAIK-ot és az IMHO-t sem ismered...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #27143 üzenetére
"as far as I know"
"in my humble opinion"
Mondjuk a múltkori "tökéletes férfi"-lista óta már 100%-ra veszem, hogy átaludtad az elmúlt tíz évet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #27131 üzenetére
Holnapig utánajárok, hogy működne-e úgy, hogy PC-s tartalmat TV-re ki, de amúgy asszem, RCA kábellel ráköthető régi TV-re, csak az a kérdés, hogy működhet-e csak kimenetként.
-
MrSealRD
veterán
(#27133) Saint_ & (#27132) orichalcos privátok mentek.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Olyan embert keresek aki nagyon képben van American Express Blue/Gold hitelkártyákkal.
Már átnéztem a hirdetményeket meg kondíciókat, de volna pár gyakorlati jellegű kérdésem a mindennapi használattal kapcsolatban.Előre is kösz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Petyyyyy
addikt
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #27121 üzenetére
Nyilván csak átmeneti megoldásnak, mert nem PC-t akarsz használni hosszútávon, de fel tudok ajánlani egy PCI DVB-T/analóg hibrid tunert, ha jól tudom, annak a kimenetére rá lehet kötni a CRT TV-t.
Ha kell és jössz holnap Akváriumba, kezedbe is nyomom.
-
DeFranco
nagyúr
Te se menjél közgazdásznak, 2k a difi (kiszerkesztetted tee.... )
Amúgy ez valid tipp, set-top boxban még nem gondolkodtam, de lehet ez még jobb is. Ezen "átmegy" a koax, ha szerencsém van, nem is kell még a scartot sem használnom az összekötésre.
Használtan meg lőhető 5k alatt tuti.
Valaki benne van ezekben, tudja, hogy mire érdemes figyelni?
@Saint_: én is ezen gondolkodom, 6,5k-ért most is hozzám vágnának egy oriont, de inkább hajtok valami 4k-s megoldásra.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Srácok, gondolkodóba estem.
A mission annyi, hogy szeretnék valahogy az otthon TV-nkre műsort csiholni ahelyett a szemét helyett, amit adásnak hívnak. Nevezzük inkább csatornának, sz*r-sz*r.
A nehezítés annyi, hogy ez egy régi crt tv, tudtommal még scart sincs rajta, csak rca. Futkostam már ezzel itt is köröket, volt tervben, hogy kap egy minipc-t, de ez analóg vonalon szinte kivitelezhetetlen. A TV-t lecserélni elhalálozásig biztosan nem fogom, ezt zárjuk ki.
Erre lett volna megoldás a két napja megénekelt DVD playa, de ezt a vázolt okok miatt nem vettem meg (már csak azért sem, mert megérzés alapján választom ki az üzletfeleket, aki nem szimpatikus, attól nem veszek semmit, nevezzük ezt ösztönnek). Körülnéztem az aprón, nem lehet kapni megfelelő játékost (5k vagy az alatt, USB bemenet, széles divx támogatás, opcionálisan HDMI kimenet a jövőre tekintettel, jó állapot, táv, stb.). Nincs kínálat, zéró.
Bár ez lenne a triviál cucc (bedugom a pent és megy a móka, nincs izzadás), érdekelne, hogy milyen hasonló lehetőség van, amit nem vettem figyelembe. Létezik-e még a dvd playákon kívül valami más olcsó eszköz, ami tud analógot adni és megeszik flash tárolót (legyen az sd vagy pen tök mindegy)
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szabadságolás van meg szép idő. Reggeli, Hét élet és délután talán egy kis home made GDP is lesz.
Úgy értem munka itthonról.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #27107 üzenetére
Nem, de nem tartom túl felhasználóbarát húzásnak a felhasználó engedélye nélküli automatikus letöltést.
De nyilván ettől még nem utálom az Apple-t, meg a termékeit, másfél évig teljesen jó volt nekem a Mini, csak változnak az igényeim.
radi: nyilván te is érted, miért nem összevethető igazán a két dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #27102 üzenetére
iOS 8-cal kapcsolatban én ezt olvastam.
Mindenesetre gondolom, te is szeretsz rendelkezni a saját, megvásárolt eszközöd tárhelye fölött.
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #27097 üzenetére
Ez komoly kérdés vagy keressem a kandikamerát? Ha nem akarom telepíteni a saját eszközömön, akkor ne foglaljon feleslegesen több giga tárhelyet, csak mert az Apple erőlteti.
Ace owner: 75k-ra árazták a vonatkozó topikban, 70-ért fogom feldobni.
Első generációs, 32 GB-os, LTE-s, T-mobile-os, nagyon megkímélt cucc (legfeljebb nagyon apró karcok lehetnek rajta), van mellé egy CoolerMaster origami tok.
Vagy egy Nexus 7 (2013), vagy egy Nexus 10 lesz helyette (+ egy MiFi cucc).
bandus: Gyakorlatilag azért váltok, mert úgy gondolom, hogy iOS 8-cal elér a támogatása végére a cucc és nincs nagy szükségem már a 4:3 formátumra sem, mert ekönyvet már nem ezen olvasok, hanem Nook ST-n.
Meg szeretném elhagyni a kötelező iTunes-függést, a saját gépeimet ugyanis egy kivétellel Linuxra akarom átváltani, tehát az itthoni "ökoszisztémába" sem fog rendesen beleilleni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VPN topic
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elhalasztották a Tom Clancy's The Division 2 új sztori DLC-jét
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest