Hirdetés
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Boldog Szülinapot neki!
És Terence mennyi idős? Amúgy róla nem hallani semmit.
Múltkor kerestem róla dolgokat de még fényképet is alig találtam rólaAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Csabee.
nagyúr
Bud Spencer ma 80 éves!
Üdv: Csabee.
-
EmberXY
veterán
válasz dirty.yakuza #293 üzenetére
Viszonylag ritkán járok arra, de lehet, hogy a napokban direkt ezért odalátogatok, azért is kérdeztem, hogy pontosan hol van..
Jó lenne valóban elhozni...
Aki azt odafestette, azzal kifestetném szívesen a házunk falát!Up the Irons!
-
cherilady
tag
válasz dirty.yakuza #291 üzenetére
Ez nagyon brutál! Igazi művész aki ezt csinálta
Meg nagy rajongóAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
EmberXY
veterán
válasz dirty.yakuza #291 üzenetére
Ez mestermunka!
Meg tudod mondani, hogy pontosan hol van?Up the Irons!
-
cherilady
tag
-Te! Ezek le akarnak itatni minket.
-És?
-Hogy bírod a piát.
-Hát, az első 5-6 litert egész jól, aztán elkezdek kötekedni.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Jarod1
veterán
csak a pufin ad erőt és mindent lebíró akaratot
Megyek eszek 1 kis hagymásbabot.... -
horvathpeter
aktív tag
Most látom, hogy te is azt linkelted be!
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
horvathpeter
aktív tag
www.spencerhill.hu Itt olvashatsz róluk és velük kapcsolatban mindent! Igazából ez még közel sem az összes filmjük csak azokat nem soroltam fel, amik nem jelentek meg magyarul! De az oldalon az összes filjükről is olvashatsz! Amúgy 17+1 közös filmjük van az a +1 a Hannibál 1959-es ha jól tudom nekem az megvan csak kellene hozzá magyar felirat mert ugye az nem jelent meg szinkronosan csak feliratosan, tehát feltételezem van hozzá magyar felirat!
Üdv: Pascal
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz horvathpeter #279 üzenetére
Ez egy szép nagy lista, valóban a legritkábban vetített filmeket tartalmazza, majd szétnézek, hátha találok valamit, most elgondolkodtattál azzal kapcsolatban, hogy hány %-ban van meg az összes filmjük..
kb 40-45 körül vannak filmjeim, a legismertebbek, közös illetve csak egyikük szereplésével, amiket valaha tv-ben láthattunk, de most utánanéztem, van egy fanklub oldal, ott valóban jóval több film van, köztük, amiket írtál. Lehet, hogy csak egy töredékkel rendelkezem a munkásságukból???
Mindenesetre majd körülnézek, és ha valami ezek közül esetleg megvan, akkor szólok, és természetesen ismét elkezdek "vadászni".
Up the Irons!
-
horvathpeter
aktív tag
Bud Spencer:
Dal a bordélyházból
Atyai pofonosztó
Hárman az örökkévalóságnak
Big Man / Az óriási nyomozó
Élet vagy halál
Sötét Torino
Öt személyes hadsereg
Az utolsó számlát te fizeted
Búcsú a fegyverektől
Napjaink HőseTerence Hill:
A férfi, aki sasokkal álmodott (ez ha jól tudom egy sorozat)
Mr Milliárd
Az igazi és a hamis
A szél dühe!
Joe a holló
Az altábornagy lány
Mindhalálig rock and roll
Old Surehand
Hív az erdő
Az olajherceg
Keselyűk karmaiban
Winnetou II - Az utolsó renegátok
A párduc
Aladdin csodái
A szerelem leírva: Érzések vihara
Egy katona, meg egy fél
Karthágó lángokban
Kard és kereszt
Első szerelem
A nagy kék országút
Harapófogóban
Aranytorony
Egy nap a parkban
Vakáció a gengszterrelHát igen sajnos ezek nincsenek meg és nagyon régóta vadászom rájuk de hiába! Ha esetleg valami meg lenne közülük azt nagyon nagyon meghálálnám!
További szép estét
-
EmberXY
veterán
válasz horvathpeter #277 üzenetére
Konkrétan melyik filmekre gondoltál? 98 %-ban megvan az összes.... Néhány Extralarge rész kivételével, amit még azóta is vadászok...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
horvathpeter
aktív tag
A világ legjobb színészpárosa IMÁDOM ŐKET a kedvenceim! SOHA nem lesz náluk jobb!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-Mi ez hagymásbab?
- Nem krumplishal.Ki az a corporation?
És még sorolhatnám...
Ha valakinek esetleg lennének meg tőlük olyan filmek amik nem annyira ismertek szeretettel várom a pm-et! Nekem is akad egy egy-két ritkaság!
-
cherilady
tag
válasz Hammon Serra #275 üzenetére
Húú én erre nem is emlékszem
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Hammon Serra
senior tag
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
EmberXY
veterán
válasz Hammon Serra #273 üzenetére
És amikor Terence odaadja Nimfas-nak a táblát, hogy üsse le vele Budot, de másképpen sül el, és szétcsapja rajta, a "nyakába akasztja"....
Up the Irons!
-
Hammon Serra
senior tag
-Na kifelé!!!!!!!!!
-Miért?
-Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-Hová?
-Te főnök azt kérdezi hová?
-Ahhoz neked semmi közöd kiszállás!!!!
-(sírásimitáció a 85cm3-es tenyérbe borulva)
-Te főnök! Ennek most mi baja?
-Ha nem kellő tapintattal ébresztenek fel, elsírom magam.Ha elsírom magam akkor fel kell kelnem,és ha felkelek, akkor bal lábbal kelek, és ha bal lábbal kelek akkor........
-AKKOR MI VAN?DURR egy rohadt nagy tockos a fejére
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
cherilady
tag
Ja ja! Mekkorák azok a pofonok
Nagyon jó megcsinálták az összes filmjüket.
Jók a poénok a szövegek, le a kalappal. Nagy alkotás.
Kár h manapság nincsenek ilyen jó filmekAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
és Anulu végig banánt zabált az egész film alatt. de lettem volna a helyében... bár ha kapnék egy olyan pofont amitől dobok egy szaltót és görcsbe rándulnék. ááá, veszek banánt magában.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
cherilady
tag
vigyetek ki a reptérre, várjátok meg míg felszáll a gép, aztán gyertek vissza ide értünk, és vigyetek minket haza, világos?
-Magától mértetődő, uram!
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
Adjatok Puffi lekvárt
-
addikt
- Mi ez hagymás-bab?
- Nem krumplis hal.
- Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük![ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
"Te mond hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
EmberXY
veterán
válasz Hammon Serra #258 üzenetére
Valóban stílust alkottak, az kétségtelen, én is kedvelője, sőt használója vagyok ennek a stílusnak, főleg Bud viszonylatban.....
"De ki az a Corporation?"
Up the Irons!
-
qdak
addikt
válasz Hammon Serra #258 üzenetére
pont vmeik éjjel néztm meg ßß
sokszor ink megnézm vmeik részt ujra mint h vmi uj filmet nézzek ...
asszem mind megvan[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Vazallus
tag
Nekem az örök kedvenc az És megint dühbe jövünk,de szerintem az angol címe(Odds and Evens) sokkal jobban utal a filmre mivel ugye nagyban szerencsejátékról szól.
"Igazán nem szép dolog a kisebbet pofával belenyomni egy tortába,főleg nem az én tortámba..." Áh amilyen hanglejtéssel ezt Bud mondja Bujtor hangjával az valami haláli. az kész huszonévesen is még az összes filmjükön szétröhögöm magam.
A titka az egésznek hogy nincsenek erőltetett poénok és az annyira jól beleillik hogy valami
hihetetlen főleg ahogy néha letudják azt kommunikálniEgyedülálló műfajt alkottak a vígjátékok között, a rossz viszont az hogy ez sajnos utánozhatatlan,az egész filmtörténelemben csak egyszer van ilyen és kész. Legalább ilyen két nagyszerű ember soha nem lesz többet ennél jobbat ma már senki nem tudna,ezért is tisztelem és tulajdonítok az összes filmjüknek ekkora értéket. Nagy kár hogy kiöregedtek.
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- iPad topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest