Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz sp8787 #1842 üzenetére

Ez nem egyedi eset,nagyon sok játékban 'pláne Online' megfigyelhető ez.

Blizzard is előszeretettel döngöl a földbe buildeket mert ugye köztes út az nincs és vagy OP valami vagy jön a nerf hammer és annyi neki amíg nem kerül elő egy másik OP build.'
    Diablo 3-ba legalábbis ez nem ritka.

Inkább arról van szó,hogy nem gondolnak olyan kombinációkra amikre a playerek igen és ha előkerül valami szerintük túl erős build akkor általában előbb utóbb nerfet kap de persze erre vannak kivételek.

Manapság meg nincs is nehéz dolguk 'elkapni' ezeket a buildeket/itemeket mert csak felnéznek YT-re vagy Twitch-re egy-két ismertebb emberhez és már írhatják is a nerf listát ha akarják.
    Egyik nap is pont bele néztem a Joltz streamjébe és pont azt a végtelen gránát Moze build-et streamelte amit most nerfeltek előző hotfixbe.

Személyesen én ezért kerülöm ezeket az 'exploitokat' meg mindent ami fura számomra mert úgy vagyok vele,hogy inkább jobb nem hozzá szokni valamihez amit szinte biztos megváltoztatnak.

Az meg,hogy mi az Exploit elég kényes téma és elég egyén függő.
    Sok embertől hallottam már ezt pl 'Its not an exploit,its clever use of game mechanics' amin a végtelenségig lehetne vitatkozni amíg egy fejlesztő nem tesz pontot a végére. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák