Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Na otthon meglesem ezt az editort, használata felhasználóbarát?!
-
Tom5
addikt
Toma és Gabo is szívesen játszik esténként. Én Lvl 42-es Axton vagyok, Gabo 50-es Siren. Vegyetek fel minket nyugodtan.
-
Tom5
addikt
Hellquist-nél ha megöltem, kilépek és be akkor farmolhatom újra? Csak ha leadom a küldit akkor nem respawnol?!
-
Tom5
addikt
válasz SteaMMouse #7744 üzenetére
20 szintű karival volt még 13-as küldetésem. Ott nem erősödtek fel és simán írtottam mindenkit...
-
Tom5
addikt
Van annak értelme ha valaki végigrohan a fő küldetésszálon és esetlegesen utána csinálná a mellékküldetéseket? Egyik ismerősöm ezt teszi, nem is játszok vele mert csak rohan át mindenen.
Most 32-es szintű és azt hiszem a végénél jár... -
Tom5
addikt
Ha meg bekerülne egy másik vga akkor már a sávszél is változna 2X8-ra igaz? (mivel a lapom sli és crossfire-nél max ezt tudja). Hugom gépében van egy ilyen vga, hétvégén kicsórom belőle és kipróbálom. Kár, hogy nem megoldható, hogy a 8 modulból egy vagy kettő a fizikát számolja nVidiára meg nem fogok váltani
pohár - a 760 elbírja fizikával minden fütyfinggal maxon?
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
8500GT elég lehet fizikára az adatlapomon lévő konfighoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest