-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz vitaro #11946 üzenetére
Aha, ezek jóval fókuszáltabb buildek, mint az enyém - én valahogy mindig eltendálok a svájci bicska irányba Azt értem, hogy bármilyen SMG-vel használható - viszont ugyanígy bármilyen pisztolyra vagy bármilyen shotgunra, nem?
(#11947) [Prolixus]: nem vitatom, hogy Top 5-ös SMG (ahogy írtam, nagyon szerettem őket), az a bajom, hogy a Top 2 alattiakkal nem mentem semmire. Ha ennyien írjátok, akkor nyilván én csinálok vmit rosszul, de akkor meg ki akarom deríteni, hogy mit
Jóvanjóvanjóvan, meggyőztél a Sandhawkkal kapcsolatban Ahogy mondtam, a legendás macska amúgy is közel áll a szívemhez, úgyhogy teszek majd kísérletet ezzel a felállással.
OK, akkor az Immolate-es dolog egy bug, de az akkor nagyon gáz - így nem csak a Sustenance problémás, hanem a team összes transfusion gránátja és bármelyik team health regenes class mod is (esetleg relic is van ilyen?).
CR szokott nekem is fent lenni, majd egyszer megtesztelem vele / nélküle.Sztem supportként hasznos a 3 health skill (Sweet Release, Restoration, Elated), ha a többiek health regen nélkül vannak, különösen a magas OP szinteken - sokszor pillanatok vannak csak arra, hogy a health gate fölé menjenek, mielőtt jön valami újabb atomcsapás, ilyenkor minden jól jön. Mondjuk a Restorationnal jól lyukra futottam, amikor a Psycho kollégát elkezdtem lőni, erre úgy letérdelt, mint a szél
(#11949) vzarmo: este ráérek én is, lvl 72 Gunzi. Simán leverjük
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest