Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem a tűzlabdás SMG ilyen,alapból szór,mint az állat,messzire nem is megy,mert felrobbannak a bogyók,DE ha ellen van,akkor szépen rámennek a tűzlabdák,és még a tára is egész jó,76-os asszem'
Különösen olyan ellen esetén jó,ami takarja pl.magát,vagy mint a spiderant-ok,mert szóródik szét a lövedék,de ugye "ráhúz",és oldalról,hátulról is elkapja a delikvenst,fel is gyújtja.
Mondjuk annyiból nem jó,hogy csak tüzes elementálom van,ezek a fegyók is végülis azok,és most mentem a Roland után nyomozós küldire,ahol jeleket kell keresni,és egy csomó Pyro van,amik ugye ellenállóak,nem tudom kihasználni...
De nem resist-es ellent,Nomad-t seperc alatt felgyújt.Jaja,Dart a pisztoly,néztem is a wikin,csak inkább leírtam,milyen,hátha nem mindenki nézte még ezeket.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest